Idézet (tya04 @ 2011.08.15. 16:32)
Amerikai szépség
Fájdalmas volt végignézni, és ezért, szó sincs arról, hogy ez rossz film lenne. Csak a valóság kegyetlen.
Egy padaván soha ne ellenkezzen, de most megjegyzem, hogy bár egyetértek a pontozással, azért a valóság nem mindig ennyire kegyetlen szerencsére. Pontosan minden jelenetre azért nem emlékszem, de arra igen, hogy az jutott eszembe alatta, hogy mennyire jó, hogy nem tudom ki mit gondol valójában.
Idézet (tya04 @ 2011.08.15. 16:32)
Donnie Darko
Ez a film maga a filozófia. A fantázia tökéletes burjánzása, a gondolataim kisebb beteljesedése. Fantasztikus zenék, Tears for Fears, Gary Jules, óriási kedvencem, a Duran Duran. Szintén egy életszerű film, csak abszurd történettel. A finálé pedig.. Így vágjunk bele az ember lelkébe. Legalább nyolcadszorra látom, de még mindig ott a kő a szívemen, miután lejár ez az egy óra negyvenkét perc.
Felbecsülhetetlen/10
Ez tipikusan a 0 vagy 10 pontos film. Érdekes nálam először nullával indított, azt gondoltam mi a rák ez, aztán később újranézve már imádtam. Az első két mondatod mennyire találó..
Az amúgy, hogy nyolcszor láttad, egyrészt nemsemmi, másrészt kábé azt is jelenti, hogy a film nálad vízuális drog

2 felhasználónak tetszik: