Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. augusztus 13. 14:02
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Harry Potter 6
D
2011. augusztus 13. 14:16
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Azonosság
Hűhh
Ez aztán kegyetlen jó film , nem bírom megunni , pedig már láttam egy párszor
Ray Liotta és Johhn Cusack együtt valami Isteni párosítás
10/10
Hűhh
Ray Liotta és Johhn Cusack együtt valami Isteni párosítás
10/10
2011. augusztus 13. 14:17
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Idézet (Mizi @ 2011.08.10. 08:13)
A Karib-tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken. Hatalmas csalódás volt. 
Az előző részek sokkal jobbak voltak..
1 felhasználónak tetszik:
wannascream
2011. augusztus 13. 16:29
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.13. 11:06)
Megaagy (7/10): Egy sokoldalú, gyönyörű lány ajánlotta, szóval muszáj volt megnéznem. Voltak poénok, filmes utalások. Nem vagyok oda a mesékért, de ez tetszett. Majdnem szerfelett jó volt.
Kérlek szépen nem majdnem, hanem szerfelett jó volt
BarcaFan
2011. augusztus 13. 16:34
|
|
MarlaSingerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 90 Csatolások: 22 Azonosító: 158045 offline
|
A Képletet Nicolas Cage-el. Amilyen jó volt az alaptörténet úgy szabták el a végét. Egy izgalmas természetfeletti thrillerből szánalmas, szektásoknak való világvége történetet kreáltak.
110 percig a DVD elé szögezett, csakhogy jól a képembe röhögjön a végén, borzasztó volt, csak elvetemült Cage rajongóknak ajánlom.
110 percig a DVD elé szögezett, csakhogy jól a képembe röhögjön a végén, borzasztó volt, csak elvetemült Cage rajongóknak ajánlom.
2011. augusztus 13. 17:56
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Csúcshatás
A sztori az jó, érdekes témát boncolgat, a szinészek se rosszak.
10/9
A sztori az jó, érdekes témát boncolgat, a szinészek se rosszak.
10/9
2011. augusztus 13. 18:47
több tuccatszor láttam Jim Jarmusch remekművét!
egyszerűen megunhatatlan Jarmusch egybegyúrta a Hip-Hop zenét a szamuráj filozófiát a gengszter filmeket aztán ebből lett a Szellemkutya!
eszméletlen ez a film lassan csordogál a maga Jarmuschi módján közben dübörögnek a Wu-tang Beat-ek Forest Whitaker akár egy árnyék feltűnik itt aztán ott filozofál majd pedig gyilkol pisztollyal és szamurájkarddal ezek alatt végig New York koszos mocskos utcáin utazunk.a képi világa filmnek a zenéje a színészek mind nagyon rendben van.
szerintem zseniális film!
Szellemkutya
10/10
A kedvenc jelenetem a filmből:
eszméletlen ez a film lassan csordogál a maga Jarmuschi módján közben dübörögnek a Wu-tang Beat-ek Forest Whitaker akár egy árnyék feltűnik itt aztán ott filozofál majd pedig gyilkol pisztollyal és szamurájkarddal ezek alatt végig New York koszos mocskos utcáin utazunk.a képi világa filmnek a zenéje a színészek mind nagyon rendben van.
szerintem zseniális film!
Szellemkutya
10/10
A kedvenc jelenetem a filmből:
2011. augusztus 13. 19:48
Az elsüllyedt város kincse
(ajánlom a Somerhalder rajongóknak)
(ajánlom a Somerhalder rajongóknak)
2011. augusztus 13. 21:52
Az időutazó felesége
A film előtt olvastam kritikákat,ezért tartottam is a megnézésétől.Szerintem sokan túlzásba viszik.Én tudtam élvezni.A történet is új volt nekem mivel ilyesmi filmet még nem láttam.Figyelni kell,mert egy apróbb pillanat is fontos lehet a film végére.Mostanába rászoktam Eric Bana filmjeire.Nagyon jó színésznek tartom.A női főszereplő pedig Rachel McAdams.Hát beletudtam élni magam a szerepébe.Talán,ezért is tetszett a film jobban.
10/8
A film előtt olvastam kritikákat,ezért tartottam is a megnézésétől.Szerintem sokan túlzásba viszik.Én tudtam élvezni.A történet is új volt nekem mivel ilyesmi filmet még nem láttam.Figyelni kell,mert egy apróbb pillanat is fontos lehet a film végére.Mostanába rászoktam Eric Bana filmjeire.Nagyon jó színésznek tartom.A női főszereplő pedig Rachel McAdams.Hát beletudtam élni magam a szerepébe.Talán,ezért is tetszett a film jobban.
10/8
2011. augusztus 14. 00:07
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Mamma Mia!
2011. augusztus 14. 00:57
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.08.13. 00:06)
Igazából a jó ízléshez kell egy minimális antiszocialitás, ez itt is bebizonyosodott.
Ezzel választ adtál arra a kérdésemre, hogy miért csak nekem tetszenek bizonyos filmek, míg a legtöbb ismerősöm konkrétan lesz*rozza azokat. Ophely, Tya, ezt a beszélgetést öröm volt végigolvasni
Ma voltam a Korda Filmparkban, már kavicsra pontosan tudom, hol szokott Jeremy Irons dohányozni forgatás közben
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló/Captain America: The First Avenger 2D
Nem ismerem a képregényt, de még így is tetszett jó pár utalás a filmben, és persze olvastam Gonzales értékelését korábban
Végignéztük a stáblistát (szerintem életemben nem láttam ilyen hosszút) az előzetesért a The Avengersről
Meglepően kevesen voltak egyébként a teremben!
7,5/10
2011. augusztus 14. 01:21
Már megint te!? (You again!) Szerintem nagyon aranyos kis szórakoztató film. Tipikus amcsi sztori egy elnyomott csúnyácska középiskolás lányból szép nő lesz, de mindig is akadnak gondok. Ami pont az egykori gimi menő csaja. Igen sablonnak tűnik, de nekem nagyon tetszett, lehet azért mert most ilyen a hangulatom. Sokat nevettem rajta és a nagymami benne, nagyon nagy arc(már ha szabad ilyet mondani) 10/10
Adrianna
2011. augusztus 14. 10:20
Idézet (csicsi20 @ 2011.08.13. 16:29)
Kérlek szépen nem majdnem, hanem szerfelett jó volt 
Szerfelett rendes lenne nem ezt tennem, de eme kedves egyeddel ez esetben ellenkeznem kell. Tetszett eme mese, de szerfeletten kellemesnek nem nevezhetem.
Figyelted, mindenhol csak e
csicsi20
2011. augusztus 14. 10:32
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.08.14. 00:57)
Ezzel választ adtál arra a kérdésemre, hogy miért csak nekem tetszenek bizonyos filmek, míg a legtöbb ismerősöm konkrétan lesz*rozza azokat.
Ophely, Tya, ezt a beszélgetést öröm volt végigolvasni
Pedig féltem, hogy kissé szétoffoljuk a topikot
2011. augusztus 14. 15:18
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.08.13. 13:31)
Lesz amerikai változat, jövőre, azt hiszem. 
Ó igen, David Finchernek ez egy tökéletes alapanyag, kár, hogy imádtam az eredeti könyv- és filmtrilógiát. Ezt vétek feldolgozni. Főleg, hogy Rooney Mara lesz Lisbeth. Aki olvasta a könyvet, tudja, hogy Noomi Rapace a tökéletes Salander volt! Hogy lehet egy teljesen más karakterű csajnak adni?
Idézet (Domcicc @ 2011.08.14. 00:57)
Ezzel választ adtál arra a kérdésemre, hogy miért csak nekem tetszenek bizonyos filmek, míg a legtöbb ismerősöm konkrétan lesz*rozza azokat.
Idézet (ophely88 @ 2011.08.14. 10:32)
Pedig féltem, hogy kissé szétoffoljuk a topikot
és vártam kis brokkolik kötekedését, de nem voltak olyan hangulatukban vagy nem tudtak mit hozzászólni 
Igen én is kicsit tartottam a dologtól, szerintem ezek már akkor csicsikáltak, így ó minő veszteség kötekedés nélkül maradtunk.
Fáradt vagyok és nincs nagyon kedvem kifejteni a dolgokat, bocsi, két filmet néztem párhuzamban tegnap.
Hannibal
A bárányok hallgatnakot nem bírják, nem tudják felülmúlni, de Anthony Hopkins előtt fejet hajtok, amilyen mélyen csak tudok.
8/10
Sanghaji meglepetés
Jaj. Az amatőrség tökéletes mintapéldánya! De Sean Penn annyira helyes, hogy adok rá egy pontocskát.
1/10
2011. augusztus 14. 19:18
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Rodger Dodger
Én ilyen filmet még nem láttam. Szeretem azokat a produkciókat, amikben 2 vagy több ember kapcsolatát mutatják be, de ez talán nem volt a legjobb választás. A főszereplő Roger (Campbell Scott) egy menő üzletember akinek egy nagy szenvedélye van, a nők. Tárgyként beszél róluk és analizálja őket, minden lépésüket, próbál magyarázatot adni a nők dolgaira, megérteni a lelküket, a maga módján. Főnökével szűri össze a levet, és mikor az kidobja, mint szeretőjét, sérül a férfiúi becsülete. Ekkor kerül képbe az unokaöccse, Nick (Jesse Eisenberg), aki 16 éves és még mindig kérdései vannak csajozás téren. A lehető legrosszabb emberhez fordul tanácsért, Rogerhez, aki úgy döntött, hogy megtanítja csajozni és nőfalót képez belőle. Sértettsége miatt is, de főként tanítás jeligével összeszed 2 szingli nőt, hogy az egyik majd vele tölti az estét, a másikat pedig összehozza Nick-kel. Nem igazán akar sikerülni a terve, mert Nick teljesen másképpen gondolkodik, kedves, rendes és szerény srác, tudatlan az élet nehezebb dolgait illetően. Roger leitatja Nicket, hogy könnyebben menjen a dolog ..
Ez ... nagyon komoly.
Mint egy Amerikai pités apa-fia beszélgetés, csak komolyabb verzióban. Akármilyen hülyének is hangzik a sztori, ez dráma. Nagyon élet szaga van a filmnek, és sokszor tényleg olyan érzésem volt, mintha én is ott lettem volna, vagy webkamerán keresztül láttam volna ahogyan beszélgetnek. Én örülök annak, hogy Jesset beválogatták a filmbe, mert tehetséges a gyerek, de már 2002-ben sem tűnt 16 évesnek ... Fekete ponty a casting managernek. Piros ponty jár viszont Jesse-nek, nem győzőm hangsúlyozni a srác kiemelkedő tehetségét, bár igazán nem bánnám, ha egyszer nem valami szerény, szótlan, hadarós és kissé bolond vagy elvont figurát alakítana. Tényleg már, a jó színészekkel miért kell mindig ugyanolyan figurákat eljátszattatni?
A történet nem rossz, egészen tanulságos, életszerű de maga a film témája valamiért nem állt közel hozzám. Szokatlan, már egy kicsit sok is nekem.
6/10
Én ilyen filmet még nem láttam. Szeretem azokat a produkciókat, amikben 2 vagy több ember kapcsolatát mutatják be, de ez talán nem volt a legjobb választás. A főszereplő Roger (Campbell Scott) egy menő üzletember akinek egy nagy szenvedélye van, a nők. Tárgyként beszél róluk és analizálja őket, minden lépésüket, próbál magyarázatot adni a nők dolgaira, megérteni a lelküket, a maga módján. Főnökével szűri össze a levet, és mikor az kidobja, mint szeretőjét, sérül a férfiúi becsülete. Ekkor kerül képbe az unokaöccse, Nick (Jesse Eisenberg), aki 16 éves és még mindig kérdései vannak csajozás téren. A lehető legrosszabb emberhez fordul tanácsért, Rogerhez, aki úgy döntött, hogy megtanítja csajozni és nőfalót képez belőle. Sértettsége miatt is, de főként tanítás jeligével összeszed 2 szingli nőt, hogy az egyik majd vele tölti az estét, a másikat pedig összehozza Nick-kel. Nem igazán akar sikerülni a terve, mert Nick teljesen másképpen gondolkodik, kedves, rendes és szerény srác, tudatlan az élet nehezebb dolgait illetően. Roger leitatja Nicket, hogy könnyebben menjen a dolog ..
Ez ... nagyon komoly.
A történet nem rossz, egészen tanulságos, életszerű de maga a film témája valamiért nem állt közel hozzám. Szokatlan, már egy kicsit sok is nekem.
6/10
2011. augusztus 14. 20:50
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Phineas és Ferb Tiétek a Nyár
2011. augusztus 14. 21:27
Förtelmes főnökök
Ez a film eszméletlen nagy baromság!
Könnyesre röhögtem magam, nagyon eltalálták. Néhol már túl sok volt a morbid humor, de az év egyik legjobb vígjátéka lett! Sudoku mostanság nagyon felkapott lett így hirtelen, ami nem is baj, mert a Másnaposok paródiával belopta magát a szívembe, Bateman sem alakított rosszul – most már lehet, ráveszem magam a másik Anistonos spermás filmre is
Egyedül azt sajnálom, hogy a főnökök – legalábbis Farrell – nem kaptak kiemelkedőbb szerepet, egy picit szerepelhettek volna többet is, de így is nagyon jó volt. áá, és a bakik a végén, főleg az utolsó.. Eszméletlen
10/10
Ez a film eszméletlen nagy baromság!
10/10
2011. augusztus 14. 21:30
Ötven első randi, Gondozoo
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.