Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 12. 22:10 #2041
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Freddy vs Jason...*.*
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. augusztus 12. 22:13 #2042
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 21:48)

Engem amúgy konkrétan nem érdekel, hogy nyernek-e díjat vagy nem. Én tudom, hogy jók és hogy Andrew óriásit hibázik a Pókemberrel, nincs szükségem díjakra. Oscart egy ideig úgy sem fognak nyerni, tiniszavazásos versenyeken pedig inkább ne is nyerjen. Aranypopcorn, ugyan már fear.gif
Jesset is hidegen hagyja, utálja az egész médiabizniszt, csendes gyerek, aki inkább néz egy Hair musicalt otthon a macskájával, mint hogy sem elmenjen egy celeb/sztáros fogadásra piálni meg berúgni. heart.gif

És talán így van jól. Engem mai napig fúr az Oscar, mivel igazságtalanságnak tartottam, ami ott folyt idén. Élőben néztem egy linzer és egy tea társaságában az ORF-en, káromkodtam jó sokat. Tudom, A király beszéde nagyon jó film, de ez így kicseszés, mert az Akadémia ízlésének tökéletesen megfelelő, ezzel ki is üti az egyébként szintén ugyanolyan jó, de "más" féle filmeket. Nélkülözték a 127 órát, amiért én harapok, de A félszeműt is. Az Oscaron nincs helye különlegességnek, és tudom, hogy Jesse-nek volt már jobb alakítása, csakhogy afféle pótlékként rakták be a mezőnybe. Colin Firth alapból megvolt, Jeff Bridgesnek ott volt a helye, de nem kaphatott díjat, mivel ugye már előző évben jutalmazták, James Franco túl fiatal és túl rétegfilmben játszott (pedig hűha, fantasztikus volt), Jesse-t meg bedobták, hogy meglegyen a létszám. Van jövője a srácnak és nagyon kedvelem, van valami bája, ami minden játékánál körülveszi.
Andrewról meg annyit, hogy a Never Let Me Go fél éve hever a nagy gépemen a Sweet and Lockdown-al együtt, de sajna elromlott, kisült az egész, ezért még legalább három hét, mire meg tudom nézni.
A pókemberrel valóban lesz egy törés, mivel aki egy blockbustert elvállal, az eleve bekerül az popcorn-sztár kategóriába. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit fog művelni ott, de a képregényfilmekből eddig művészi és nem-popcorn szintet egyedül Christopher Nolan érte el.
És addig jó, amíg az ember kimarad a blockbusterek világából, pont Christian Bale-t említeném, 2000-ben az ügynöke mindent megmozgatott, hogy NE tudja elvállalni Pat Bateman szerepét, mert ez túl unszoc és derékbetörik a karrierje - és elég megnézni hol van most, csak mert nem folytatta a "kijárt utat".
Ezekről a tinidíjátadókról nem akarok nyilatkozni, mindig egy dolgot emlegetek, ami szerintem mindent tükröz: A szobatársat egy kategóriában nevezték a Fekete hattyúval. pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, BarcaFan, Domcicc, janet7
2011. augusztus 12. 22:28 #2043
klaucicus02
klaucicus02
új tag
Hozzászólás: 69
Csatolások: 230
Azonosító: 150157
Ninja Assassin. ♥
2011. augusztus 12. 22:32 #2044
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2011.08.12. 22:13)
És talán így van jól. Engem mai napig fúr az Oscar, mivel igazságtalanságnak tartottam, ami ott folyt idén. Élőben néztem egy linzer és egy tea társaságában az ORF-en, káromkodtam jó sokat. Tudom, A király beszéde nagyon jó film, de ez így kicseszés, mert az Akadémia ízlésének tökéletesen megfelelő, ezzel ki is üti az egyébként szintén ugyanolyan jó, de "más" féle filmeket. Nélkülözték a 127 órát, amiért én harapok, de A félszeműt is. Az Oscaron nincs helye különlegességnek, és tudom, hogy Jesse-nek volt már jobb alakítása, csakhogy afféle pótlékként rakták be a mezőnybe. Colin Firth alapból megvolt, Jeff Bridgesnek ott volt a helye, de nem kaphatott díjat, mivel ugye már előző évben jutalmazták, James Franco túl fiatal és túl rétegfilmben játszott (pedig hűha, fantasztikus volt), Jesse-t meg bedobták, hogy meglegyen a létszám. Van jövője a srácnak és nagyon kedvelem, van valami bája, ami minden játékánál körülveszi. 
Andrewról meg annyit, hogy a Never Let Me Go fél éve hever a nagy gépemen a Sweet and Lockdown-al együtt, de sajna elromlott, kisült az egész, ezért még legalább három hét, mire meg tudom nézni. 
A pókemberrel valóban lesz egy törés, mivel aki egy blockbustert elvállal, az eleve bekerül az popcorn-sztár kategóriába. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit fog művelni ott, de a képregényfilmekből eddig művészi és nem-popcorn szintet egyedül Christopher Nolan érte el. 
És addig jó, amíg az ember kimarad a blockbusterek világából, pont Christian Bale-t említeném, 2000-ben az ügynöke mindent megmozgatott, hogy NE tudja elvállalni Pat Bateman szerepét, mert ez túl unszoc és derékbetörik a karrierje - és elég megnézni hol van most, csak mert nem folytatta a "kijárt utat". 
Ezekről a tinidíjátadókról nem akarok nyilatkozni, mindig egy dolgot emlegetek, ami szerintem mindent tükröz: A szobatársat egy kategóriában nevezték a Fekete hattyúval. pardon.gif

Én nem bántam volna, ha a 127 óra nyer, de nekem így is megfelelt. Helena Bonham nem nyert (mily meglepő mellow.gif ) és a Toy Story lett díjazva, mikor a legutolsó rész már nem érdemelte volna meg az Illusionist-tal szemben.
Néha úgy érzem, hogy a zsűri taszítja az olyan filmeket, amiknek nem volt akkora visszhangja, mint a Király beszédének.

Amúgy én sem értem minek dobták be oda szegény gyereket. A Red carpeton is azt mondta, hogy szerinte nem fog nyerni, BAFTA vörös szőnyegen is ugyanazt mondta, hogy igazából ő sem érti. Azért ne állítsuk már be a sorba olyan színészekkel, akik kétszer idősebbek és sokkal többet tettek le az asztalra, így esélye sincs nyerni. Nem mintha zavarna, már önmagában a látvány és a hang miatt megérte végignézni mind az Oscart mind a BAFTA-t biggrin.gif , ahol nem mellesleg ismét Colin Firth ellen vesztett.

Andrew érdekes egy figura, US-UK állampolgár és két ügynöke is van. Eddig jól választott az amerikai és brit filmek között, (ajánlom a Boy A filmjét) de aggódom, hogy mi lesz vele. Valamiért a szívemen viselem a sorsát. Sok filmjét láttam már, tehetséges színész (nem mellesleg jól is néz ki biggrin.gif ) mégis féltem valamitől ..
3 felhasználónak tetszik: tya04, BarcaFan, Domcicc
2011. augusztus 12. 22:39 #2045
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Huhh...utoljára a Förtelmes főnököt.
10/10,nekem nagyon tetszett.
2011. augusztus 12. 22:41 #2046
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 22:32)
Én nem bántam volna, ha a 127 óra nyer, de nekem így is megfelelt. Helena Bonham nem nyert (mily meglepő  mellow.gif ) és a Toy Story lett díjazva, mikor a legutolsó rész már nem érdemelte volna meg az Illusionist-tal szemben.
Néha úgy érzem, hogy a zsűri taszítja az olyan filmeket, amiknek nem volt akkora visszhangja, mint a Király beszédének. 
Amúgy én sem értem minek dobták be oda szegény gyereket. A Red carpeton is azt mondta, hogy szerinte nem fog nyerni, BAFTA vörös szőnyegen is ugyanazt mondta, hogy igazából ő sem érti. Azért ne állítsuk már be a sorba olyan színészekkel, akik kétszer idősebbek és sokkal többet tettek le az asztalra, így esélye sincs nyerni. Nem mintha zavarna, már önmagában a látvány és a hang miatt megérte végignézni mind az Oscart mind a BAFTA-t  biggrin.gif , ahol nem mellesleg ismét Colin Firth ellen vesztett. 
Andrew érdekes egy figura, US-UK állampolgár és két ügynöke is van. Eddig jól választott az amerikai és brit filmek között, (ajánlom a Boy A filmjét) de aggódom, hogy mi lesz vele. Valamiért a szívemen viselem a sorsát. Sok filmjét láttam már, tehetséges színész (nem mellesleg jól is néz ki  biggrin.gif ) mégis féltem valamitől ..

Én kifejezetten a 127 órának szurkoltam, és egyébként Melissa Leo is jó volt, de Helenának kellett volna megkapnia. Érdekes, hogy ő mégis tapsolt és kedvesen mosolygott, mikor vetélytársa nyert, ezzel szemben, Marky Wahlberg majdnem megölte a pillantásával Christian Bale-t, aki "ellopta előle a show-t" a filmjében.
Andrewt ideje feltérképeznem, annyi jót hallottam róla és szégyellem, hogy csak A közösségi hálóban láttam. biggrin.gif (mondjuk abban is ő volt a kedvenc szereplőm, kár, hogy a karaktere homokos) Talán attól félted, hogy beáll az átlag sztárokhoz. Ez nagyon necces dolog és sok tehetséges színész átáll a "pénzszerzés funkcióra" a filmművészetet lecserélve. Reméljük, ez vele nem fog megtörténni. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, BarcaFan, Domcicc
2011. augusztus 12. 22:58 #2047
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2011.08.12. 22:41)
Én kifejezetten a 127 órának szurkoltam, és egyébként Melissa Leo is jó volt, de Helenának kellett volna megkapnia. Érdekes, hogy ő mégis tapsolt és kedvesen mosolygott, mikor vetélytársa nyert, ezzel szemben, Marky Wahlberg majdnem megölte a pillantásával Christian Bale-t, aki "ellopta előle a show-t" a filmjében. 
Andrewt ideje feltérképeznem, annyi jót hallottam róla és szégyellem, hogy csak A közösségi hálóban láttam. biggrin.gif (mondjuk abban is ő volt a kedvenc szereplőm, kár, hogy a karaktere homokos) Talán attól félted, hogy beáll az átlag sztárokhoz. Ez nagyon necces dolog és sok tehetséges színész átáll a "pénzszerzés funkcióra" a filmművészetet lecserélve. Reméljük, ez vele nem fog megtörténni. smileeee.gif

Láttam énis Mark tekintetét, majdnem felrobbant a monitor biggrin.gif _nevet.gif mellow.gif

Az én kedvencem Mark, eszméletlen mennyire hasonlít az én régebbi infó tanáromra, külsőleg és belsőleg is, sőt, a beszédstílus is kb annyira volt érthető nála, mint Marknál biggrin.gif _nevet.gif Írtam róla a filmes blogomon is, annyira tetszett a film. biggrin.gif

Andrew-val nem tudom mi lesz, ahhoz képest, hogy mekkora a felhajtás a Pókember körül, róla alig van valami a médiában, ami nekem teljesen megfelel. Tény és való, hogy a képregény filmekben a főhősök valamiért manapság britek. Andrew UK-US állampolgár és a két ügynöksége is... nem tudom, én igazából attól tartok, hogy egyik fél sem akarja befogadni. Tudod, hogy mennek a dolgok. Amerikában nem nézik jó szemmel ha más országokban más projekteket vállalsz el, mert a szerződésükben szeretnek téged évekig ott tartani. UK-ban más a helyzet, ott jobban eltűrik, aki mindkét helyen alkot de ha egyik helyen többet van, mint a másikon, kisiklik a dolog és talán úgy jár, mint Jason Isaacs vagy David Morrisey. Kacskaringóznak ide meg oda, Amerikának túl 'britek', briteknek túl 'amerikaiak'.
Hasonló okok miatt nem ismerik el szerintem Tilda Swinton tehetségét sem. És ezt nem szeretném Andrew-val, de azért a pénzszerzés funkcióra ne lépjen át.
2011. augusztus 12. 23:11 #2048
- törölt felhasználó -    
Azonosság
Ó,de jó volt újra megnézni.Még mindig elég beteg egy film.Ray Liottának nagyon jól állnak a gonoszabb szerepek.John Cusacktól pedig a kedvenc filmem.Maximálisat kapja tőlem. 10/10
Azért elég félelmetes én is Május 10.-én születtem.. unsure.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: BarcaFan, raspberry, House Of Wax, Holly Keller
2011. augusztus 12. 23:12 #2049
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 22:58)
Láttam énis Mark tekintetét, majdnem felrobbant a monitor  biggrin.gif  _nevet.gif  mellow.gif 
Az én kedvencem Mark, eszméletlen mennyire hasonlít az én régebbi infó tanáromra, külsőleg és belsőleg is, sőt, a beszédstílus is kb annyira volt érthető nála, mint Marknál  biggrin.gif  _nevet.gif  Írtam róla a filmes blogomon is, annyira tetszett a film.  biggrin.gif 
Andrew-val nem tudom mi lesz, ahhoz képest, hogy mekkora a felhajtás a Pókember körül, róla alig van valami a médiában, ami nekem teljesen megfelel. Tény és való, hogy a képregény filmekben a főhősök valamiért manapság britek. Andrew UK-US állampolgár és a két ügynöksége is... nem tudom, én igazából attól tartok, hogy egyik fél sem akarja befogadni. Tudod, hogy mennek a dolgok. Amerikában nem nézik jó szemmel ha más országokban más projekteket vállalsz el, mert a szerződésükben szeretnek téged évekig ott tartani. UK-ban más a helyzet, ott jobban eltűrik, aki mindkét helyen alkot de ha egyik helyen többet van, mint a másikon, kisiklik a dolog és talán úgy jár, mint Jason Isaacs vagy David Morrisey. Kacskaringóznak ide meg oda, Amerikának túl 'britek', briteknek túl 'amerikaiak'. 
Hasonló okok miatt nem ismerik el szerintem Tilda Swinton tehetségét sem. És ezt nem szeretném Andrew-val, de azért a pénzszerzés funkcióra ne lépjen át.

Jaj hát Eduardo karaktere mellett igen, én is a beszédstílusért voltam oda. Két szálon, csak beszél, beszél, és végig fejbentartja, hol fejezte be, így két perc múlva ugyanúgy folytatja és mindenki összezavarodik, hát haláli _nevet.gif

Igen ez kemény dolog, amerika a filmipar mozgatórugója és elrontója egyben. pardon.gif De az európai filmekben mai napig arányában több a jó alakítás, mivel itt kevésbé mennek rá a felszínes dolgokra, ami ugye odaát" alap és elnyomhatja a tehetséget. És igen, ezért a jövője kétes, de ha továbbra is kimarad a médiából, akkor nem lesz gond. biggrin.gif
Tilda Swinton szerintem túl különleges az átlag embernek, ezért vannak a rétegfilmek, ezért vannak nélkülezve a függetlenfilmek, ha valami nagyon szokatlan, azt nem szeretik az emberek. (kivéve, ha erotikával fűszerezik és bugyutasággal, lásd Lady Gaga felkapottsága)
Ott van például egy film, amit minden 30STM fan istenít, és talán ezért sokan meg sem nézik: jaj valami hülye rajongó-film. De a Mr Nobody az utóbbi tíz év egyik legeredetibb alkotása, amit szinte mindenhol nélkülöztek, kivéve az Európai-Filmakadémiát. (mondjuk kissé furcsa volt ez a Szellemíró tarolás, de szeressük' Polanskit)
A népnek Megan Fox és száguldó kocsik kellenek. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: BarcaFan, Domcicc
2011. augusztus 12. 23:26 #2050
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2011.08.12. 23:12)
Jaj hát Eduardo karaktere mellett igen, én is a beszédstílusért voltam oda. Két szálon, csak beszél, beszél, és végig fejbentartja, hol fejezte be, így két perc múlva ugyanúgy folytatja és mindenki összezavarodik, hát haláli  _nevet.gif

Mikor 'századjára' néztem meg a filmet, már csak Mark hangjára figyeltem és olvadoztam a székben. biggrin.gif Akkor hirtelen jött Eduardo és olvadoztam tovább. Úgy kellett felmosni a padlóról, film után. rohog.gif

Idézet (tya04 @ 2011.08.12. 23:12)
Igen ez kemény dolog, amerika a filmipar mozgatórugója és elrontója egyben. pardon.gif De az európai filmekben mai napig arányában több a jó alakítás, mivel itt kevésbé mennek rá a felszínes dolgokra, ami ugye odaát" alap és elnyomhatja a tehetséget. És igen, ezért a jövője kétes, de ha továbbra is kimarad a médiából, akkor nem lesz gond.  biggrin.gif
Tilda Swinton szerintem túl különleges az átlag embernek, ezért vannak a rétegfilmek, ezért vannak nélkülezve a függetlenfilmek, ha valami nagyon szokatlan, azt nem szeretik az emberek. (kivéve, ha erotikával fűszerezik és bugyutasággal, lásd Lady Gaga felkapottsága)
Ott van például egy film, amit minden 30STM fan istenít, és talán ezért sokan meg sem nézik: jaj valami hülye rajongó-film. De a Mr Nobody az utóbbi tíz év egy legeredetibb alkotása, amit szinte mindenhol nélkülöztek, kivéve az Európai-Filmakadémiát. (mondjuk kissé furcsa volt ez a Szellemíró tarolás, de szeressük' Polanskit)
A népnek Megan Fox és törő kocsik kellenek.  blink.gif

Mindenben egyetértek veled. meghajolo.gif meghajolo.gif

Andrew szemszögéből nem tudom mi lesz. Az európai filmek egyértelműen jobbak, de nem mindenki követi Tilda vagy Ewan McGregor útját, akik amerikai projektek mellett vállalnak el nem csak 'hazájukbéli' filmeket. Tilda francia filmekben is szerepel és magyarban is játszott már, a Londoni férfi Cannesi film fesztiválján még sem volt ott szinte senki a konferenciáján. dry.gif
Ugyanígy járt Helena Bonham Carter Toast filmje, ami rendkívül jól sikerült, egy szakács biográfiáján (könyv) alapuló sztori lett a BBC jóvoltából, ám valamelyik fesztiválon, senki nem ült be blink.gif A Király beszéde sajtótájékoztatója után átült erre a konferenciára, fél óráig lesték egymást meg mosolyogtak a fotósoknak és ennyi.

De arra jutottam, hogy hidegen hagy, ha megbecsülik, ha nem. Én tudom, hogy a Toast HBC egyik legjobb filmje és hidegen hagy ha Andrew többi hasonló filmjét sem fogják értékelni, ahogyan a Boy A-t sem becsülik sokra, pedig az ott igazi sírás, amit ő csinál a filmben. mellow.gif (nem csak a sírás igazi benne)
2011. augusztus 13. 00:06 #2051
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 23:26)
Mikor 'századjára' néztem meg a filmet, már csak Mark hangjára figyeltem és olvadoztam a székben.  biggrin.gif Akkor hirtelen jött Eduardo és olvadoztam tovább. Úgy kellett felmosni a padlóról, film után.  rohog.gif 
Mindenben egyetértek veled.  meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Andrew szemszögéből nem tudom mi lesz. Az európai filmek egyértelműen jobbak, de nem mindenki követi Tilda vagy Ewan McGregor útját, akik amerikai projektek mellett vállalnak el nem csak 'hazájukbéli' filmeket. Tilda francia filmekben is szerepel és magyarban is játszott már, a Londoni férfi Cannesi film fesztiválján még sem volt ott szinte senki a konferenciáján.  dry.gif 
Ugyanígy járt Helena Bonham Carter Toast filmje, ami rendkívül jól sikerült, egy szakács biográfiáján (könyv) alapuló sztori lett a BBC jóvoltából, ám valamelyik fesztiválon, senki nem ült be  blink.gif A Király beszéde sajtótájékoztatója után átült erre a konferenciára, fél óráig lesték egymást meg mosolyogtak a fotósoknak és ennyi. 
De arra jutottam, hogy hidegen hagy, ha megbecsülik, ha nem. Én tudom, hogy a Toast HBC egyik legjobb filmje és hidegen hagy ha Andrew többi hasonló filmjét sem fogják értékelni, ahogyan a Boy A-t sem becsülik sokra, pedig az ott igazi sírás, amit ő csinál a filmben.  mellow.gif (nem csak a sírás igazi benne)

meghajolo.gif
Igazából a jó ízléshez kell egy minimális antiszocialitás, ez itt is bebizonyosodott. biggrin.gif A kritikusok szintén más tészta, de a mai világban könyörgöm, sajnos nem is várhatjuk el, hogy az igazi értékeket nagyobbra tartsák, mint a tömegízlést. Bele kell törődni és foglalkozni a saját kis körrel, a Boy A-t pedig valahogy megkaparintom, igaz, most a Blue Valentine-t töltöm, ami egy romantikus dráma Michelle Williamsszel és Ryan Goslinggal, egy kapcsolatot mutat be, csak nem tartja magát az időrendhez (majdnem együtt láthatjuk az unalmas családanyát a lángolóan szerelmes tinédzserrel). Komoly sebességgel - 3kb/sec - eddig lenn van 20 %, ezután jön a Boy A.
Köszönöm ezt a késői beszélgetést, de most már megyek aludni, azt hiszem. wink.gif
Jó éjszakát! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, BarcaFan, Domcicc
2011. augusztus 13. 00:13 #2052
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2011.08.13. 00:06)
meghajolo.gif 
Igazából a jó ízléshez kell egy minimális antiszocialitás, ez itt is bebizonyosodott. biggrin.gif A kritikusok szintén más tészta, de a mai világban könyörgöm, sajnos nem is várhatjuk el, hogy az igazi értékeket nagyobbra tartsák, mint a tömegízlést. Bele kell törődni és foglalkozni a saját kis körrel, a Boy A-t pedig valahogy megkaparintom, igaz, most a Blue Valentine-t töltöm, ami egy romantikus dráma Michelle Williamsszel és Ryan Goslinggal, egy kapcsolatot mutat be, csak nem tartja magát az időrendhez (majdnem együtt láthatjuk az unalmas családanyát a lángolóan szerelmes tinédzserrel). Komoly sebességgel - 3kb/sec -  eddig lenn van 20 %, ezután jön a Boy A. 
Köszönöm ezt a késői beszélgetést, de most már megyek aludni, azt hiszem. wink.gif
Jó éjszakát!  meghajolo.gif

Nem kell jobban szeretni, mint a tömegízlést. Ismerjék el, ennyi. rolleyes.gif

Az komoly sebesség biggrin.gif , vigyázz, nehogy egy csiga elüsse ezt a nagy sebességet biggrin.gif

Én Jesse Roger Dodger filmjét kaparintom meg, nekem még 12 év van hátra -ezt írja- biggrin.gif Ez ilyen, jó filmekre sokat kell várni mellow.gif

Jó éjszakát biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: BarcaFan, Domcicc, tya04
2011. augusztus 13. 11:06 #2053
- törölt felhasználó -    
Megaagy (7/10): Egy sokoldalú, gyönyörű lány ajánlotta, szóval muszáj volt megnéznem. Voltak poénok, filmes utalások. Nem vagyok oda a mesékért, de ez tetszett. Majdnem szerfelett jó volt.

A gondoZOO (5/10): Moziban láttam. Spoiler! az állatok beszélnek benne, beZOOny Spoiler vége! Ismeritek azt az érzést, hogy mindenki röhög a moziban, csak ti nem? Ha lett volna rajtunk kívül bárki más a moziban, még akár össze is jöhetett volna. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: ophely88, olsenfan.., Adri98, chrisBrown14, csicsi20, s.t.a.r., tya04, Rihannna
2011. augusztus 13. 12:13 #2054
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Koszorúslányok

Az a film... Valami eszméletlen volt. A rendező, a forgatókönyv na és persze a szerposztás is! A vígjáték, megfűszerezve egy kis romantikával! yess.gif Olyan sok jó poén volt benne! rohog.gif
Kétségtelenül: 10/10 (Nem lehet 10-nél többet adni) unsure.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 13. 12:45 #2055
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Knowing / Képlet (2009)

Ez a film kicsit hasonlít a Cage Next filmjére, de csak kicsit. Az szerintem jobban sikerült. Alapvetően nem lett volna ez rossz, mert a sztori érdekes egyébként, Nicolas pedig hozta a szokásos jó alakítását ismét. Itt asztrofizikust játszik. Arról szól a film, hogy egy képletet kell megfejtenie, ami véletlen a fiához kerül, ezután pedig hozzá.

Kb addig jó a film, amíg nem jön rá mit is kapott készhez. Utána még van két esemény, aminél Ő is jelen van, az is érdekes, hogy mit tenni ellene, de, hogy a végén megmenekül-e a Föld vagy sem, nem mondom meg tongue.gif
Nézzétek meg, de sokat ne várjatok ettől a filmtől, Cage-től már láttam sokkal jobb mozikat is, és nem is kettőt beer.gif

4/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. augusztus 13. 13:21 #2056
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Éjszakai járat

Életem második legjobb thrillerje, amit láttam. Rachel McAdams óriási! (Bár a főgonosz eléggé amatőr volt.)

Abszolút 10/10-es
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Rihannna
2011. augusztus 13. 13:25 #2057
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 21:27)
Szerintem Justin színésznek jobb, mint énekesnek, bár itt sem alkotott kiválót.

Az majd még kiderül a Barátság extrákkal-ban tongue.gif
2011. augusztus 13. 13:27 #2058
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (prézli @ 2011.08.13. 13:25)
Az majd még kiderül a Barátság extrákkal-ban tongue.gif

Whatever. Engem az nem érdekel pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. augusztus 13. 13:30 #2059
- törölt felhasználó -    
Tegnap néztem meg A továvált lány című filmet.

Nagyon tetszik a történet. A szereplőkkel sincs baj. Egyedül az nem tetszett benne hogy túl hosszú volt és nagyon vontatott. Ez egy svéd film és azok általában ilyenek. Ha lenne amerikai változata akkor úgy biztos sokkal jobb lenne. Pörgősebb!!

10/8
2011. augusztus 13. 13:31 #2060
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (keiiko @ 2011.08.13. 13:30)
Tegnap néztem meg A továvált lány című filmet.
Nagyon tetszik a történet. A szereplőkkel sincs baj. Egyedül az nem tetszett benne hogy túl hosszú volt és nagyon vontatott. Ez egy svéd film és azok általában ilyenek. Ha lenne amerikai változata akkor úgy biztos sokkal jobb lenne. Pörgősebb!!
10/8

Lesz amerikai változat, jövőre, azt hiszem. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
710 oldal 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!