Fűrész 3.
Ijesztő és félelmetes, de nagyon jó film.
10/10!
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. augusztus 11. 15:46
2011. augusztus 11. 19:37
Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 07:12)
Neil Gaiman könyvei közül még egyet sem olvastam, pedig a könyveiről sok jót hallottam.
Ami késik nem múlik
nem szoktam ostobaságokat ajánlani itt a fórumon!szóval a Sandman képregény sorozatot mindenképp ajánlom Gaiman-től!szerintem még jelenleg is kapható könyvesboltokban a Sandman sorozat: A PRELŰDÖK ÉS NOKTÜRNÖK, BABAHÁZ,és az ÁLOMORSZÁG is.
Gaiman stílusa nagyon egyedi tökéletesen vegyíti a mitológiát a fekete humort,a filozófiát,és a fantasy-t és mindezt képregényben!
először bele olvasva a képregénybe kidolgozatlannak tűnnek a rajzok a történet vezetés is nehézkesnek indul tele van rémisztő sötét tónusú alakokkal kissé zavarosnak tünikk az egész világ amiben játszódik.De ahogy lapozza az ember egyre jobban elmélyed benne és képtelenség letenni!
zseniális képregény a valaha írt legjobb!
szóval másnak is ajánlom olvassátok el mindenképp a titokzatos Álmok urának a történeteit.
bocsi a kitérőért a topicban!
2011. augusztus 11. 19:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.08.11. 19:37)
nem szoktam ostobaságokat ajánlani itt a fórumon!
Én tudom
Idézet (gonzales7 @ 2011.08.11. 19:37)
szóval a Sandman képregény sorozatot mindenképp ajánlom Gaiman-től!szerintem még jelenleg is kapható könyvesboltokban a Sandman sorozat: A PRELŰDÖK ÉS NOKTÜRNÖK, BABAHÁZ,és az ÁLOMORSZÁG is.
Gaiman stílusa nagyon egyedi tökéletesen vegyíti a mitológiát a fekete humort,a filozófiát,és a fantasy-t és mindezt képregényben!
először bele olvasva a képregénybe kidolgozatlannak tűnnek a rajzok a történet vezetés is nehézkesnek indul tele van rémisztő sötét tónusú alakokkal kissé zavarosnak tünikk az egész világ amiben játszódik.De ahogy lapozza az ember egyre jobban elmélyed benne és képtelenség letenni!
szóval másnak is ajánlom olvassátok el mindenképp a titokzatos Álmok urának a történeteit.
Most a Bánk bánt olvasom, de ha végeztem, ez lesz a következő.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. augusztus 11. 20:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Submarine
Nem is tudom miért nem néztem meg előbb. Remek film volt. A rendező Richard Ayoade, aki nem csak remek színész hanem rendező is
10/9
Nem is tudom miért nem néztem meg előbb. Remek film volt. A rendező Richard Ayoade, aki nem csak remek színész hanem rendező is
10/9
2011. augusztus 11. 20:34
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Most nézem a Richie Richt és a Bölcsek kövérét egyszerre,de egyébként az Ébredj velünk c. filmet,Rachel McAdams nagyot alakít.
Ja és még láttam ma a Norbit c. filmet...
Ja és még láttam ma a Norbit c. filmet...
2011. augusztus 11. 21:29
Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 20:00)
Submarine
10/9
10/9
Milyen ügyes product placement a hozzászólásban.
ophely88
2011. augusztus 11. 21:32
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.11. 21:29)
Milyen ügyes product placement a hozzászólásban.
Bár eddig nem jött be, mert továbbra is csak egy ophely88 nevű rajongója van. 
Arról nem én tehetek, ha csak egyedüli rajongója vagyok
Aki nem ismeri, az meg nem tudja, hogy miről marad le, ennyi, nem tudják mit hagynak ki
BarcaFan
2011. augusztus 11. 21:40
Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 21:32)
Gondoltam belinkelem, hátha valakinek esetleg a kép alapján leesik, hogy látták már a Kockafejekben.
Velem pont ez volt. Egy részt láttam a Kockafejekből, de ezt a fejet nem lehet elfelejteni. Az hogy rendező, az meg új info volt. Most nézem, hogy egy részt rendezett a Communityben is, a második évadban.
ophely88
2011. augusztus 11. 22:20
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.11. 21:40)
Velem pont ez volt. Egy részt láttam a Kockafejekből, de ezt a fejet nem lehet elfelejteni. Az hogy rendező, az meg új info volt. Most nézem, hogy egy részt rendezett a Communityben is, a második évadban.
Igazi geek tehetség a pasas. Én imádom, csak eddig nem tudtam, hogy van neki itt adatlapja. Fel sem merült bennem, esküszöm.
Már alig várom a második filmjét, ami szintén egy novellából készül. Ez Joe Dunthorne Submarine című könyve alapján készült. A második filmjének nem tudom a címét, csak annyit tudok, hogy Jesse Eisenberg (Mark a Facebook filmből) lesz benne <3, akit én imádok. Geekheaven
2011. augusztus 11. 23:57
The Notebook
Most láttam először. 2005-ben pedig életemben először néztem díjátadót. Nos, akkor az MTV Movie Awards élvezhette ezt az örömöt. Pont akkor kapcsoltam oda, amikor a Legjobb csókot díjazták. Akkor beleégett az emlékeimbe a jelenet, amikor Rachel McAdams Ryan Gosling nyakába ugrott a színpadon. Ma valahogy eszembe jutott, így megnéztem. Rengetegen dicsérik, számomra, őszintén bevallom, kicsit hosszú. Ez nem teszi unalmassá, sokkal inkább átlagtörténetté és egy kicsit lapossá. De nagyon aranyos és megmosolyogtató film. Na meg persze megható. A vége nem túl realisztikus, de na, higgyünk a mesékben. Ráadásul, Ryan Goslingot is most látom először színészkedni. Egyrészt tehetségesnek ítéltem meg, másrészt rohadt édes
Rachel pedig hozta a formáját, mint mindig. A Sherlock Holmesszal kissé veszített a szimpátia-rátából, de most visszaküzdötte magát a kedvelt színésznőim közé.
7.5/10
Most láttam először. 2005-ben pedig életemben először néztem díjátadót. Nos, akkor az MTV Movie Awards élvezhette ezt az örömöt. Pont akkor kapcsoltam oda, amikor a Legjobb csókot díjazták. Akkor beleégett az emlékeimbe a jelenet, amikor Rachel McAdams Ryan Gosling nyakába ugrott a színpadon. Ma valahogy eszembe jutott, így megnéztem. Rengetegen dicsérik, számomra, őszintén bevallom, kicsit hosszú. Ez nem teszi unalmassá, sokkal inkább átlagtörténetté és egy kicsit lapossá. De nagyon aranyos és megmosolyogtató film. Na meg persze megható. A vége nem túl realisztikus, de na, higgyünk a mesékben. Ráadásul, Ryan Goslingot is most látom először színészkedni. Egyrészt tehetségesnek ítéltem meg, másrészt rohadt édes
7.5/10
2011. augusztus 12. 00:07
Courtneyy minden nap egy remekművel rukkolsz elő.
2011. augusztus 12. 03:01
A kabalapasi
Egy nagyon aranyos romantikus vígjték.A főszereplő pasi,Dane Cook tökéletesen játsza a macsót.Jessica Alba pedig gyönyörű.Szóval a színészeket jól eltalálták.Poénokból is épp eleget kaptam.
A történet is izgalmas volt,természetesen kiszámítható véggel.
10/9
Egy nagyon aranyos romantikus vígjték.A főszereplő pasi,Dane Cook tökéletesen játsza a macsót.Jessica Alba pedig gyönyörű.Szóval a színészeket jól eltalálták.Poénokból is épp eleget kaptam.
10/9
2011. augusztus 12. 04:00
Mr. Popper pingvinjei
Elég sok Ace Venturás poén egy az egyben koppintva van benne, viszont Jim Carrey már nem az a Jim Carrey, mint az Ace Ventura idején. Nekem olyan életuntnak, fásultnak, muszájbólpoénkodósnak tűnt Jim, nincs már kicsikocsibumbum szintű örület nála….durva, rendesen szomorú lettem ettől a felismeréstől a film alatt
Amúgy vígjáték…
6/10
Elég sok Ace Venturás poén egy az egyben koppintva van benne, viszont Jim Carrey már nem az a Jim Carrey, mint az Ace Ventura idején. Nekem olyan életuntnak, fásultnak, muszájbólpoénkodósnak tűnt Jim, nincs már kicsikocsibumbum szintű örület nála….durva, rendesen szomorú lettem ettől a felismeréstől a film alatt
6/10
2011. augusztus 12. 07:42
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.12. 04:00)
Mr. Popper pingvinjei
Amúgy vígjáték…
6/10
6/10
Nem szeretem Jim Carreyt
BarcaFan
2011. augusztus 12. 07:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Underworld : Evolúció
Az első rész sokkal jobban tetszett
6/10
Az első rész sokkal jobban tetszett
6/10
2011. augusztus 12. 08:06
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.08.12. 00:07)
Courtneyy minden nap egy remekművel rukkolsz elő. 
nyeh, hát akkor ma kiábrándítalak: este csillaghullást nézek xD Egyébként sincs semmi jó filmem; az Inside I'm Dancinget akartam leszedni Jamesszel, csakhát senki sem seedeli és nem jön
s.t.a.r.
2011. augusztus 12. 10:08
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 07:42)
Nem szeretem Jim Carreyt
Ha nevetettő, akkor inkább Ben Stiller vagy Simon Pegg 
Ace Ventura, Én és én meg az Irén, Truman show, Ember a Holdon, egyik se? Hol kell dislikeolni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.