Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 10. 08:25 #1981
- törölt felhasználó -    
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.10. 08:10)
Összeesküvés-elmélet
Mel Gibson , le a kalappal  meghajolo.gif 
Ebben a filmben hatalmasat alakít , habár a többi filmjében is remekel  smileeee.gif 
A film maga nagyon bonyolult volt , de végtére is tetszett  smileeee.gif

7/10

Tényleg vannak benne csavarok rendesen, de ha egy igazán bonyolult filmet akarsz, akkor nézd meg ezt: The Nines. Szerintem Ryan Reynolds se vágta mi van, amikor eljátszotta a főszerep(eket). biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, tya04, janet7
2011. augusztus 10. 08:34 #1982
Dominica J
Dominica J
Inovel

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3348
Csatolások: 480
Azonosító: 156416
Én legutobb ,húúú_sokat
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. augusztus 10. 11:25 #1983
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Csillagpor
Hát három színésznek különösen örülök ebben a filmben ez a három pedig Claire Danes, Michelle Pfeifer és Robert De Niro.A története jó csak ügye ez is a tipikus a végén a két főszereplő akik eleinte nem voltak jóban egymásba szeretnek.Ebben a filmben a boszorkányok nagy kedvenceim smileeee.gif És hát Robert amikor a homoszexuális kapitányt játssza az fantasztikus meghajolo.gif
7/10
5 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, funny18, gonzales7, nicol bellox
2011. augusztus 10. 11:54 #1984
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (kriszti03 @ 2011.08.10. 11:25)
Csillagpor
Hát három színésznek különösen örülök ebben a filmben ez a három pedig Claire Danes, Michelle Pfeifer és Robert De Niro.A története jó csak ügye ez is a tipikus a végén a két főszereplő akik eleinte nem voltak jóban egymásba szeretnek.Ebben a filmben a boszorkányok nagy kedvenceim  smileeee.gif És hát Robert amikor a homoszexuális kapitányt játssza az fantasztikus meghajolo.gif 
7/10

Hát még az eredeti milyen jó volt biggrin.gif Ez egy olyan remake, ami nem is sikerült nagyon rosszul. Elég ritka az ilyen. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: kriszti03, Adrianna, tya04, Domcicc, funny18, nicol bellox
2011. augusztus 10. 15:21 #1985
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Unatkoztam délelőtt, így válogattam a dvd-im között.

Fegyvernepper
Ez egy hatalmas film! Sokadszorra látom, de még mindig annyira életszagú és megrázó, mint elsőre. Ez az élet, ilyen kegyetlen, és Andrew Niccol egy zseniális rendező, aki ki meri mondani, amit gondol. Nic Cage tökéletes a főszerepben, viszi a hátán a filmet, Jared Leto és Bridget Moynahan szintén méltó társai, kiemelném Ethan Hawke-ot, aki megkapta a "nem méltatott" karaktert és szerintem a legjobb alakítást nyújtja a filmben.
9/10

Hable Con Ella
Azért hívom eredeti nevén a Beszélj hozzá-t, mert a spanyol filmeket mindig eredeti hangon nézem, a spanyol nyelv gyönyörűsége miatt. Valahányszor kételkedni kezdek abban, hogy Pedro Almodóvarnak a harmadik placcon a helye kedvenceim között, megnézek tőle egy filmet, és ez bizonyosságot ad, jó időre. Szerény véleményem szerint a Mesternek nincs olyan, hogy legjobb film, inkább egy trió, amit kiemelnék, és amik zsenialitását tükrözik: a Volver, amiben Cruzt láthatjuk remekelni a jó öreg Carmen Maurával és egy kis humorral együtt, a Mindent anyámról, amiben a már kissé kiöregedett Cecilia Roth van a főszerepben, az a film egy fenomenális alkotás, humoros, megrendítő, mégis eszmei értéke van, valamint az tartozik a mesés hármasba, amit most néztem meg (újra és újra).
Egy csodálatos és utánozhatatlan filmről van szó. Almodóvar megszokott nő-központúságát itt is visszakapjuk, ám kissé más formában, mivel rendhagyó esettel állunk szemben, két férfi a főszereplő. Javier Cámara az egyik legkedvesebb spanyol színészem, több filmben is volt már hozzá szerencsém, itt is elképesztő alakítást nyújt a beteges szerelmes ápoló szerepében. Társa az újságíró, Darío Grandinetti, mély beleélést láthatunk vele kapcsolatban, hű hát erre a férfire sincs panaszom. A kómás hölgyek szerepében Rosario Flores, aki talán a legjelentéktelenebb a főszereplők közül, a torreádor, akinek minden pillantásából ki lehet venni a dolgokat, főleg mikor a templomnál vannak Marcoval. A hőn áhított Alicia szerepében pedig szintén egyik kedvenc spanyol színésznőm, Leonor Watling, aki igaz, csak kevés "mozgó" jelenetet kapott, de azt is hihetetlen bájjal tölti be.
Fellelhető még pár pillanatig Elena Anaya, méghozzá szőkén, Cecilia Roth a gitáros jelenetnél (itt még mindig gyönyörűséges), a dáma, Marisa Parades egyenesen Ceci mögött, Paz Vega, mint a némafilmes tudósnő és nagy öröm volt a házinéni, aki Csatornapatkány nővér volt az Áldott mélységekben, még mindig jó arc, húsz év múltán is.
Szóval egy gyönyörű film, amit kizárólag eredeti nyelven ajánlok. Almodóvarhoz híven teljesen rendhagyó, az ember mégsem érzi azt, hogy abszurd baromság. Szóval, imádom.
10/10
6 felhasználónak tetszik: raspberry, ophely88, Domcicc, BarcaFan, kriszti03, janet7
2011. augusztus 10. 15:50 #1986
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2011.08.10. 15:21)

Hable Con Ella
Azért hívom eredeti nevén a Beszélj hozzá-t, mert a spanyol filmeket mindig eredeti hangon nézem, a spanyol nyelv gyönyörűsége miatt. Valahányszor kételkedni kezdek abban, hogy Pedro Almodóvarnak a harmadik placcon a helye kedvenceim között, megnézek tőle egy filmet, és ez bizonyosságot ad, jó időre. Szerény véleményem szerint a Mesternek nincs olyan, hogy legjobb film, inkább egy trió, amit kiemelnék, és amik zsenialitását tükrözik: a Volver, amiben Cruzt láthatjuk remekelni a jó öreg Carmen Maurával és egy kis humorral együtt, a Mindent anyámról, amiben a már kissé kiöregedett Cecilia Roth van a főszerepben, az a film egy fenomenális alkotás, humoros, megrendítő, mégis eszmei értéke van, valamint az tartozik a mesés hármasba, amit most néztem meg (újra és újra). 
Egy csodálatos és utánozhatatlan filmről van szó. Almodóvar megszokott nő-központúságát itt is visszakapjuk, ám kissé más formában, mivel rendhagyó esettel állunk szemben, két férfi a főszereplő. Javier Cámara az egyik legkedvesebb spanyol színészem, több filmben is volt már hozzá szerencsém, itt is elképesztő alakítást nyújt a beteges szerelmes ápoló szerepében. Társa az újságíró, Darío Grandinetti, mély beleélést láthatunk vele kapcsolatban, hű hát erre a férfire sincs panaszom. A kómás hölgyek szerepében Rosario Flores, aki talán a legjelentéktelenebb a főszereplők közül, a torreádor, akinek minden pillantásából ki lehet venni a dolgokat, főleg mikor a templomnál vannak Marcoval. A hőn áhított Alicia szerepében pedig szintén egyik kedvenc spanyol színésznőm, Leonor Watling, aki igaz, csak kevés "mozgó" jelenetet kapott, de azt is hihetetlen bájjal tölti be.
Fellelhető még pár pillanatig Elena Anaya, méghozzá szőkén, Cecilia Roth a gitáros jelenetnél (itt még mindig gyönyörűséges), a dáma, Marisa Parades egyenesen Ceci mögött, Paz Vega, mint a némafilmes tudósnő és nagy öröm volt a házinéni, aki Csatornapatkány nővér volt az Áldott mélységekben, még mindig jó arc, húsz év múltán is. 
Szóval egy gyönyörű film, amit kizárólag eredeti nyelven ajánlok. Almodóvarhoz híven teljesen rendhagyó, az ember mégsem érzi azt, hogy abszurd baromság. Szóval, imádom.
10/10

Én ezt most szedem le biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. augusztus 10. 15:56 #1987
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Kéjjel-Nappal
Még annak idején, egy csomó plakátot láttam róla, és végül is legyőzött a kíváncsiság, és megnéztem. Fantasztikus film volt, annyira mondjuk nem vagyok oda a lövöldözős, CIA-s, üldözős filmért, de ez hihetetlen jó volt. Tom nem túlzottan a kedvenc színészeim közé sorolható, azonban olyan jól alakította Roy-t, hogy engem tökéletesen meggyőzött színészi tehetségéről. Pörgős film volt, egy kis romantikával meghintve. Nekem nagyon tetszett a film, főleg a húzós helyzetek, mikor Cameron Diaz, alias June, semmit nem értő módon próbált megszökni rengeteg gyilkos, illetve FBI-os rossz ügynökök elől. Tetszett a sztorija is, hogy az egész hajsza egy egészen kicsi elemméretű tárgyért folyik, amely soha nem merül le. Egészen tetszetős film, engem nagyon meggyőzött.
10/10.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. augusztus 10. 16:43 #1988
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Álom luxuskivitelben - 9/10. Gyönyörű film, magával ragadó, nagyon tetszett.

Chapter 27 - 8/10. Számomra néha kicsit lassú volt. Voltak benne jelenetek, amik szerintem feleslegesek voltak - helyettük jobban érdekelt volna még valami Chapmanről; még jobban belemehettek volna a miért-be.

A kör - 6/10. Már háromszor láttam, évekkel ezelőtt, és eddig soha nem ijedtem meg rajta, ráadásul baromságnak tartottam. Erre most megnéztem, és számomra eljutott a nézhető kategóriáig - plusz sikerült egy kicsit megijednem rajta. laugh.gif

Easy A - 10/10. Már láttam, de most is nagyon tetszett.
8 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88, House Of Wax, Domcicc, Adri98, janet7, raspberry, Bogszics
2011. augusztus 10. 17:38 #1989
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Ghost
(Ez egy kicsit hosszú lesz, úgy érzem rohog.gif)

Először azt hittem, valami csöpögős-nyálas izé lesz. Szerintem, aki nem látta a filmet, de van valami sejtése róla, akkor ismeri azt a jelenetet, amikor Sam és Molly agyagoznak, és az Oh My Darling szól alatta. rohog.gif Régen teljesen elvette a kedvemet attól, hogy megnézzem vagy csak belenézzek a filmbe. Talán a koromból adódóan most mégis sikerült végigülnöm, ráadásul nem is bántam meg. Baromi izgalmas, és konkrétan nem a szerelem áll a középpontban, mindössze csak az események mozgatórugója.
Mondjuk voltak benne olyan pillanatok is, amelyek eléggé amatőrnek tűntek (valószínűleg ennek az az oka, hogy a film 21 éves, és akkoriban nem volt olyan technika, mint most), mint hogy egy szellemnek árnyéka legyen, és voltak olyan képkockák is, amelyek direkt úgy lettek megvágva, hogy Patrick Swayze-t térd alatt nem mutatták, nehogy látni lehessen az árnyékát. Vagy amikor a metrón ott volt az a másik szellem, aki neki esett Samnek, úgy lökte neki a falnak, mintha ember lenne. Vagy amikor a pokol elnyelte az embereket. A vége meg iszonyat csicsás volt, SPOILER *** amikor Molly látta, hogyan megy át a fénybe Sam. *** SPOILER VÉGE Ilyen a valóságban nincs. (Igaz, az sincs, hogy beszélgetnek egy szellemmel, de olyan pláne nem, hogy látják is!)
Whoopi Goldberg meg eszméletlen volt. Megérdemelten kapta meg ezért a Golden Globe- és az Oscar-díját.
Meg azért valljuk be, Patrcik Swayze fiatalkorában elég jó pali volt, csak kár, hogy így végezte sad.gif
Szóval sokkal jobb volt, mint ahogy vártam. Voltak részek, amikor tökre izgultam, hogy 'úristen, most mi lesz?', és nyugtatgattam magam, hogy úgyis a jófiú fog győzni, Sam vagy Mollyval vagy nélküle megy át a másvilágra rofl.gif

Így tök röviden ennyi, 10/8-at megér.
6 felhasználónak tetszik: tya04, csicsi20, janet7, nicol bellox, Eszter655, funny18
2011. augusztus 10. 19:04 #1990
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.10. 11:54)
Hát még az eredeti milyen jó volt  biggrin.gif Ez egy olyan remake, ami nem is sikerült nagyon rosszul. Elég ritka az ilyen.  biggrin.gif

nem értem a Csillagpor remake? mi az eredeti film címe?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 10. 20:49 #1991
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2011.08.10. 19:04)
nem értem a Csillagpor remake? mi az eredeti film címe?

A BBC 1999-ben csinált egy filmet/mini sorozatot Stardust címen, Neil Gaiman Stardust című novellája alapján. A 2007-es film szintén a könyv alapján készült. A fájl talán elérhető még a kalózöbölben, talán nem, én a BBC archívumban néztem 2 éve karácsonykor a BBC2-n. Ha jól tudom, Neil visszamondta az utolsó pillanatban és nem ment le 99-ben, viszont az archívumban elérhető volt egy hétig minden rész (2 éve).

Igazából feljegyzést sem találtam róla, valami gond volt, amiért ily hirtelen visszavonta a jogokat. A BBC nem büszke erre, úgyhogy eltüntetett minden erről szóló cikket.

Ajánlom viszont az BBC's Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch, & the Wardrobe filmet. A 2005-ös verzió Tilda Swintonnal és James McAvoy-jal ennek a remake-je. Az eredeti BBC film 1988-ban készült és ha más nem, a youtube-on fent van. Azt hiszem, hogy a Narnia krónikái - Caspian herceg eredetije is fent van youtube-on. Szépen lemásolták az amcsik, mind az összes részt. Az eredeti 3 vagy 4 részből állt, nem tudom tervezik-e remakelni mindet mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, BarcaFan, Domcicc
2011. augusztus 10. 21:12 #1992
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Könnyű nőcske.
Csak rászántam magam, de nem nyűgözött le. Jó filmnek jó film, de kicsit kevés nekem. 10/7
5 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, Adri98, janet7, House Of Wax
2011. augusztus 10. 22:10 #1993
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.10. 20:49)
A BBC 1999-ben csinált egy filmet/mini sorozatot Stardust címen, Neil Gaiman Stardust című novellája alapján. A 2007-es film szintén a könyv alapján készült. A fájl talán elérhető még a kalózöbölben, talán nem, én a BBC archívumban néztem 2 éve karácsonykor a BBC2-n. Ha jól tudom, Neil visszamondta az utolsó pillanatban és nem ment le 99-ben, viszont az archívumban elérhető volt egy hétig minden rész (2 éve). 
Igazából feljegyzést sem találtam róla, valami gond volt, amiért ily hirtelen visszavonta a jogokat. A BBC nem büszke erre, úgyhogy eltüntetett minden erről szóló cikket. 
  mellow.gif

ahha így már értem! biggrin.gif
Neil Gaiman-t nem kell számomra bemutatnod ismerem a munkásságát! smileeee.gif
viszont erről a mini sorozatról nem hallottam.
nagy rajongója vagyok Gaiman Sandman című képregényeinek amiket szintén ő írt több díjat is bezsebelt vele. és én nagyon remélem hogy ezekből a képregényekből soha nem készítenek filmet! smileeee.gif
a Sandman a valaha írt legjobb képregény széria!Neil Gaiman pedig egy zseni!
a Narniából láttam az 1988-as sorozatot illetve emlékszem egy Narnia sorozatra ami ment a 90-es évek elején valamelyik magyar adón M1-en vagy az M2-őn hogy az az volt e azt nem tudom feltételezem az! smileeee.gif
2011. augusztus 10. 23:00 #1994
- törölt felhasználó -    
Eszeveszett birodalom

Nem szoktam meséket nézni, de egy fura ismerősőm rábeszélt erre. Egész rövid (csak 65 perc) és vicces volt. A mesélő/főszereplő kommentárjai ütősek, amíg vannak. Az eleje/vége zenéktől viszont kirázott a hideg.

7/10
6 felhasználónak tetszik: csicsi20, s.t.a.r., gonzales7, ophely88, tya04, Grace Benning
2011. augusztus 11. 01:03 #1995
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Larry Crowne
8/10
Nekem tetszett. Csak Tom Hanks miatt mentem el rá és igazából nem számítottam nagy dobásra vélemények, tartalom, sőt még trailer alapján sem, de nagyon kellemeset csalódtam. Julia kicsit irritált benne néhol, de nem volt vészes. Tom meg egyszerűen nem tud rossz lenni, még a legbénább filmet is feldobná már csak a jelenlétével is, úgyhogy nem tudom hogy gondolhattam, hogy lehet rossz, ha ő benne van. Azt azért hozzá kell tenni, hogy az ember nem tud elvonatkoztatni attól, hogy ennél sokkal komolyabb filmek és szerepek mégjobban állnak neki és a film valahogy..."nem méltó hozzá". Ez így erős, mert tetszett a film tényleg, de nem tudok jobb megfogalmazást találni, ha pl. a Forrest Gumpra, a Philadelphiára vagy a Számkivetettre gondolok. És még sorolhatnám rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, s.t.a.r., ophely88
2011. augusztus 11. 01:19 #1996
- törölt felhasználó -    
Vágy és vezeklés
Ezt nagyon nehéz lesz elemeznem. Először is: szarrá sírtam magam a végén, és egyes jelenetek alatt. Ezt az alkotást mindig is életem egyik legmeghatározóbb filmjeként tartottam számon, és az "egykezes" kedvencek között is benne van. Keira Knightley révén néztem meg a DVD-premiert követően, s ezáltal ismertem és szerettem meg James McAvoy-t, Vanessa Redgrave-et és Saoirse Ronant. A két főszereplő briliánsan alakított a produkcióban, és ez az egyik legjobb filmadaptáció, amit valaha láttam. Miután először megnéztem a filmet, azonnal megvettem a könyvet is, ami még tisztábbá tett néhány kevésbé érthető dolgot. Rendkívül hűen ábrázoltak minden cselekményt, épp ezért imádom annyira Joe Wrightot [rendező]. A filmzenét nagyon eltalálták, mai napig a kedvenceim között van, és ez az a film, amit egyszerűen látni kell. Számomra minden idők legjobb romantikus drámái közt kap helyet, és rengeteget jelent számomra.
10/10
7 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., janet7, raspberry, ophely88, Domcicc, csicsi20, tya04
2011. augusztus 11. 07:12 #1997
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2011.08.10. 22:10)
ahha így már értem! biggrin.gif 
Neil Gaiman-t nem kell számomra bemutatnod ismerem a munkásságát! smileeee.gif 
viszont erről a mini sorozatról nem hallottam.
nagy rajongója vagyok Gaiman Sandman című képregényeinek amiket szintén ő írt több díjat is bezsebelt vele. és én nagyon remélem hogy ezekből a képregényekből soha nem készítenek filmet! smileeee.gif 
a Sandman a valaha írt legjobb képregény széria!Neil Gaiman pedig egy zseni!
a Narniából láttam az 1988-as sorozatot illetve emlékszem egy Narnia sorozatra ami ment a 90-es évek elején valamelyik magyar adón M1-en vagy az M2-őn hogy az az volt e azt nem tudom feltételezem az! smileeee.gif

Neil Gaiman könyvei közül még egyet sem olvastam, pedig a könyveiről sok jót hallottam. rolleyes.gif Ami késik nem múlik biggrin.gif

Take That musical - Never Forget

Erre nincs mit mondani. Erre nincsenek szavak.
10/10 biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. augusztus 11. 07:19 #1998
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Túl jó nő a csajom

Nagyon jó film smileeee.gif Nekem tetszett thumbsup.gif
A színészek is jól játszották a szerepüket smileeee.gif Poénok is jók voltak xD

10/8,5
2011. augusztus 11. 09:59 #1999
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Amerika Kapitánya 3D
Anyumék látták tegnap a moziban , szóval csak azt tudom mondani amit ők meséltek wink.gif
Az mondták , hogy a látványvilága hatalmas volt , de ezzel szemben lemaradt a történet. Meg az is probléma volt , hogy nem tudták eldönteni a rendezők , hogy a második világháborús vonalat vagy a "tökéletes katona" vonalat kövessék. A történet összevisszaság volt.

5/10
1 felhasználónak tetszik: BarcaFan
2011. augusztus 11. 15:45 #2000
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Csúcshatás
Ez afféle tipikus 'rohadt jó film', amit megnézel egy évben kétszer maximum, mert élvezetes, szórakoztató. Az a legnagyobb bajom vele, hogy ennél többel nem is szolgál.
Bradley Coopert nem értem. A nagy többséggel ellentétben szerintem a Másnaposok nem több egy egyszer-kétszer nézhető átlag vígjátéknál, amiben semmi kiemelkedő nincs. Azonban Bradley jó kis színész, valamint ha nem nézem a rémes romkom-kitérőit még szimpatikus is számomra, amióta olvastam vele pár interjút. Ebben a filmben is szerintem remek alakítást nyújt, Abbie Cornishra szintén nem lehet panasz, de az örömteli pillanatok egyetlen szolgáltatója a jó öreg Robert De Niro. Életet lehel az átlagos filmbe, a puszta jelenlétével.
A zenére Büttl Krisztiánt tudnám idézni, a VOX-ban olvastam a soundtrackről egy kritikát, miszerint a film alatt nagyon élvezetes és már csorgott nekem is a nyál a számból, hogy külön meghallgathassam - de külön egyhangú, a abszolút hallással nem rendelkezve csak megsaccolom D-dúr, d-moll, D-dúr, d-moll hangzatmenet megy végig, ez a zene gerince, ami tíz perc után már idegesítő tud lenni (pl az Oasis The Shock of the Lightningban ez van, csak H-dúrral). Viszont a nem original számok nagyon klappoltak, és mondom, a film alatt remek élményt nyújt a muzsika! Valamint örömmel meghallottam a post-industrial zajait egy How To Destroy Angels számban, a The Believersben - kár, hogy csak az instrumentális részét rakták bele a filmbe, igazán végighallgattam volna.
Alapjáraton jó sztori, sok baki, az utolsó percekben, mikor De Niróval következik egy párbeszéd, valahogy rossz szájízem lett, de a zárójelenet szerintem ütős és mosolyt csalt az arcomra. Kellemes kikapcsolódás egyszer-kétszer, de semmi több!
7/10
6 felhasználónak tetszik: ophely88, House Of Wax, BarcaFan, benyaw93, Domcicc, Alison Lerman
710 oldal 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!