Idézet (Christo @ 2011.03.19. 16:59)
The Sixth Sense
Egyetlen baj volt ezzel a filmmel: tudtam, hogy mi lesz a vége. Sajnos egy másik film kapcsán lelőtték nekem a poént, ezért is vártam sokat a megnézésével. Nem kicsit rontott az élményen a végkifejlet ismerése, de azt aláírom, hogy a színészi játék nagyon ott van. Haley Joel Osmentet nem hiába jelölték Oscarra ezért a szerepért, Willis pedig hozza a formáját.
10/10
Egyetlen baj volt ezzel a filmmel: tudtam, hogy mi lesz a vége. Sajnos egy másik film kapcsán lelőtték nekem a poént, ezért is vártam sokat a megnézésével. Nem kicsit rontott az élményen a végkifejlet ismerése, de azt aláírom, hogy a színészi játék nagyon ott van. Haley Joel Osmentet nem hiába jelölték Oscarra ezért a szerepért, Willis pedig hozza a formáját.
10/10
szerintem túl sokat vártál ennek a filmnek a megnézésével!
amikor ez a film megjelent a mozikban irtó nagy csattanó volt a vége!nem volt még ehhez hasonló akkoriban legalábbis az a jellegzetes Shyamalan csavar a film végén.én nem emlékszem ilyenre.
úgy gondolom ha lehet ilyet mondani kicsit eljárt a film fölött az idő így 12-évvel később már nem akkora durranás.
de mindenképp egy remek film még Shyamalan aranykorából!

2 felhasználónak tetszik: