Kis híján bemocskolták Tolvai Reni nevét
2011. február 27. 16:31
amugyja, nemértem mért talűlnak ki ilyen hülyeséget...egyetértek Tinkerbell798-val
2011. február 27. 17:13
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
jól beszélsz Tinkerbell798 ! 
hát amúgy meg lesz ennél rosszabb is !
hát amúgy meg lesz ennél rosszabb is !
2011. február 27. 17:15
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
ja meg a csávónak jobb dolga nincs !
2011. február 27. 18:20
Az ilyen előfordul
Az viszont én sem értem, miért jó egyeseknek, h másokat bemocskolnak.
Jó, nem bírom Renit, de a rajongói akkor is szeretnék, ha a hír igaz lenne - már amennyire látom itt a hozzászólásokból.
Az viszont én sem értem, miért jó egyeseknek, h másokat bemocskolnak.
Jó, nem bírom Renit, de a rajongói akkor is szeretnék, ha a hír igaz lenne - már amennyire látom itt a hozzászólásokból.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: