Na szóval: Guns N' Roses, Pink Floyd, Bon Jovi, Nirvana, Metallica, Alice Cooper, KISS, Black Sabbath, The Doors, Queen, Runaways... Kb. így, de tuti kihagytam vmelyik sweetie-t, mert sokan vannak.
Régebbi zenészek közül kik a kedvenceid?
2013. június 05. 16:16
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Sokszor megkaptam anno az iskolában hogy "Mi van a múltban ragadtál? Ez a 21. század, hello!" kaliberű értelmes megnyilvánulásokat mivel mindig is a régi korok zenéin érlelődtem. Csakhogy a régi zenészek tényleg tudtak zenét alkotni, és nem az autotune-ra bízták az egészet, és ráadásul a dalszövegeiket is saját maguk írták, nem gigaproducerek tákolták össze Őket. Az már csak persze extra cool, hogy a szövegeiknek értelme is volt. Nem úgy mint manapság. Persze vannak manapság is olyan előadók akik tehetségesek, és saját maguk szerzik többnyire a zenéjüket. Ilyen Bruno Mars, Adam Lambert, vagy Christina Aquilera is a példának okáért.
Na szóval: Guns N' Roses, Pink Floyd, Bon Jovi, Nirvana, Metallica, Alice Cooper, KISS, Black Sabbath, The Doors, Queen, Runaways... Kb. így, de tuti kihagytam vmelyik sweetie-t, mert sokan vannak.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. augusztus 08. 16:16
rengeteget tudnék mondani, nem sorolgatok szóval: Slash
2013. augusztus 08. 16:22
|
|
Lady Carrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 208506 offline
|
Hosszú lenne a felsorolás,de az abszolút kedvenc,amit a mai napig,szinte minden nap meghallgatok,az a Coldplay.Nagy kedvencem volt még Michael Jackson,Madonna,és a többi legenda!
2014. június 20. 19:45
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ennyi lenne ha fölsorolnám!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ennyi lenne ha fölsorolnám!
2014. június 20. 19:49
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nekem szintén rengeteg időmbe telne, ha megpróbálnám felsorolni az összeset, mivel én is állandóan a régi korok zenéit hallgatom. De a legeslegnagyobb kedvenc a Queen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.