Ki a legszebb híresség?
2013. augusztus 27. 15:12
Selena gomez,Bella Thorne ,Zendaya Colmen,Bridgit Medler,Demi Lovato ,Maia Mitchell.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 27. 15:15
Alexandra Stan,Victoria Justice,Ariana Grande,Havana Brown,Inna,Elizabeth Gillies
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 28. 11:40
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Demi Lovato a legszebb
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 29. 01:13
|
|
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline
|
Jelenlegi véleményem szerint Mila Kunis. Régebben Phoebe Tonkint mondtam volna.
Aztán itt van még Carey Mulligan. Ő nem az a tipikus szépség, és szerintem tud nagyon rosszul is kinézni, de van valami érdekes bájosság benne, ami engem megragad.
Meg én Demi Lovatot is nagyon szépnek tartom (főleg smink nélkül!), de ezt már csak félve merem írni...
Aztán itt van még Carey Mulligan. Ő nem az a tipikus szépség, és szerintem tud nagyon rosszul is kinézni, de van valami érdekes bájosság benne, ami engem megragad.
Meg én Demi Lovatot is nagyon szépnek tartom (főleg smink nélkül!), de ezt már csak félve merem írni...
2013. szeptember 24. 16:20
Számomra egyértelműen a csodálatos Avril Ramona Lavigne.
2013. november 03. 16:08
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Szerintem rengeteg nagyon szép híresség van, de mindenki mást lát a legszebbnek. Emma Watson, Selena Gomez, Demi Lovato, Keira Knightley, Mila Kunis, Jessica Alba, Avril Lavigne, Lucy Hale, Leighton Meester, Blake Lively, Taylor Momsen, Hilary Duff, Ishla Fisher, Jennifer aniston, Ashley Benson és Shay Mitchel az én szememben a legszebbek.
2013. november 03. 16:14
|
breakingdawn8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.20. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 213819 offline
|
ashley greene, nikki reed, taylor swift,selena gomez,kristen stewart,dakota fanning payton list, debby ryan,lily collins
2013. november 03. 16:20
Avril Lavigne
viszonylag régi kép, de smink nélkül is gyönyörű ^^
Hayley Williams
viszonylag régi kép, de smink nélkül is gyönyörű ^^
Hayley Williams
2013. november 09. 00:26
|
monster high girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 214873 offline
|
Természetesen olga fonda!
2013. november 18. 18:33
|
|
Darth Trinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 52 Azonosító: 132194 offline
|
Szerintem Marine Deleeuw.
De rengetegen nagyon szépek még. Salma Hayek, Leighton Meester, Emma Watson, Penelope Cruz, Saoirse Ronan, Keira Knightley... nem is sorolom tovább.
De rengetegen nagyon szépek még. Salma Hayek, Leighton Meester, Emma Watson, Penelope Cruz, Saoirse Ronan, Keira Knightley... nem is sorolom tovább.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.