Catherine Zeta-Jonest megütötte egy lesifotós
2011. február 26. 17:04
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Az összes lesifotóst ki kéne irtani a világból -.-"
2011. február 26. 17:26
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (csicsi20 @ 2011.02.26. 15:03)
Én nem látok semmi ütést a videón, szerintem csak túl dramatizálta Catherine.
Az mindegy, hogy nem látszik, sőt az is, hogy véletlen volt-e/vagy kitalálta-e. Nem normális, hogy ha valaki kiszáll egy autóból, akkor az arcától két mm-re kell vakuzni meg körülötte lökdösődni. A helyükben alapból bokán rúgnám az összeset, ha meg hozzám érnének, még jól arcon is csapnám őket.
2011. február 26. 20:40
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Nehéz lehet sztárnak lenni. Egy nyugodt perced sincs, ha kimész az utcára. A paparazzo meg külön állatfajta... Nem az a gond, hogy végzi a munkáját, hanem sokszor semmi más nem érdekli. (pl, megkérik, hogy hagyja abba, de úgyse fogja..)
Ez-az eset szerintem csak baleset, de itt túl messzire mentek, szerencsétlent, az autóból is alig engedték kiszállni.
Ez-az eset szerintem csak baleset, de itt túl messzire mentek, szerencsétlent, az autóból is alig engedték kiszállni.
2011. február 27. 14:11
Szegény.
Azok a rohadt állatok, nappali világosságot csináltak a vakujaikkal. O.o
2011. február 27. 14:40
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
az de durva.
2011. február 27. 16:44
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
elképesztő, mit meg nem tesznek egy képért a paparazzok!!
2011. február 27. 16:58
A videón tényleg nem látni valami sokat,de akkor is durva.
2011. december 19. 15:12
Mit meg nem mernek már tenni egyes emberek. Már nem azért mert híres nő hanem csak úgy szimplán, ha engem ütött volna meg én agyon verem xDD
2013. október 12. 14:50
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Már bocsi de a lesifotósoknak sajnos ez a feladatuk. Ha kell sajnos erőszakot KELL alkalmazniuk. Másképpen néha nem tudják elvégezni a munkájukat!! :/ sajnalom Catherinát, de a paparazzo szakma sajnos kemény. Nekik se könnyű... Naja... Mondjuk hála az égnek nem sokszor olvasunk ilyenekről h testi erőt használt egy paparazzo. Amúgy nem volt erős utes. Mondjuk én nem is láttam a videón, de nem mondom h nincs igaza Catherinának!!!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: