Slágert faragnak Alekosz nagy monológjából
2011. február 28. 18:53
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Teljesen egyetértek Rap4ever8-el.
2011. február 28. 19:16
Hát pedig ez ritka sz@r.
Igen Nikaaa igazad van de ennyire hülyítsék?Vagy mégjobban?
Igen Nikaaa igazad van de ennyire hülyítsék?Vagy mégjobban?
2011. február 28. 19:24
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
ez nagyon sz@r
2011. február 28. 20:39
Nem értem mi bajotok.. nem a legjobb szám, de b*romi nagy!!! xD Nagyon jó ;D És nem tom mi bajotok van Alekosszal.. ha van egy jófej, bolondos ember, akkor azt is ki kell űzni a kritizálásokkal a világból???? Hát nem tudjátok, milyen jófej?? Jó , egy kicsit bolondos, de ez a jó. Inkább legyen egy kislány, mint J. Erzsike, vagy egy bunkó, mint Béci, vagy egy idegbeteg, mint Éva???? NEM! Ő nagyon jó így, és a szám is nagy
2011. február 28. 20:41
Debby.R-én nem értek veled egyet mert ez már szánalmas hogy mik vannak.az oké hogy valakit egy bizonyos szintig szeretnek.de ez a nagy alekosz mánia már nem normális
2011. február 28. 20:46
Idézet (Skye @ 2011.02.28. 20:41)
Debby.R-én nem értek veled egyet mert ez már szánalmas hogy mik vannak.az oké hogy valakit egy bizonyos szintig szeretnek.de ez a nagy Alekosz mánia már nem normális
Én meg ezzel nem értek egyet. Jófej gyerek
2011. február 28. 20:50
hát én speckó egyikért sem vagyok oda de mind1...akkor is nagyon h;lye dolognak tartom ez van
2011. március 06. 16:23
amugy a monolog hatalmas...de a borzalmas az a szövege jo értelemben!
2011. április 03. 18:57
Istenem sok elme borult embert... de azért jó lett xD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: