Helena Bonham Carter
2011. február 28. 17:34
épp a napokban néztem meg az 1985-ben készült Lady Jane című filmjét amiben a 9-napig uralkodó királynőt alakítja zseniálisan. a második filmje volt mindössze és még csak 19 éves volt!
2011. február 28. 17:35
Érthető volt,hogy Colin és Natalie kapja az Oscart mivel a Golden Globot is ők zsebelték be.Pedig ott is tudtam volna másnak adni a díjat.
2011. február 28. 17:39
Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 17:30)
Igen, én is figyeltem, remekül próbálta leplezni, de a szemén látszott a csalódottság. Ha engem kérdezel, Helena egy okos nő, talán már azelőtt tudta, hogy elment volna. De rossz lehet neki (és más nem megbecsült színésznek) hogy becsődítik őket oda, beszélnek vele a ruhájáról, mert tegnap olyan interjút láttam vele. A ruhájáról.
Persze beszéljünk róla, de könyörgöm ..

engem a karrierje a munkássága és a "karaktere"kicsit Michelle Pfeiffer-re emlékeztet aki természetesen gyönyörű volt remek filmekben játszott és szintén nem volt tehetségtelen..és ő is BAFTA díjazott volt!de valamiért Hollywood őt is kirekesztette magából..soha nem kapott elismerést!
nagyon érdekes a kettőjük hasonló pályafutása.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 28. 17:43
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.02.28. 17:35)
Érthető volt,hogy Colin és Natalie kapja az Oscart mivel a Golden Globot is ők zsebelték be.Pedig ott is tudtam volna másnak adni a díjat. 
Az Oscar jelöltek és díjazottak többé kevésbé jók voltak. Ami nagyon bökte a csőröm az az hogy Helena vesztett, és hogy nem az Eredet zenéje nyert
2011. március 03. 20:39
Tudjuk, hogy eredetileg Helenát akarták a Wild Target című filmbe Bill Nighy és Rupert Grint mellé? Emily Blunt jött helyette az utolsó pillanatban. Nincs bajom Emilyvel de szerintem Helenához jobban illett volna ez a szerep
2011. március 03. 20:49
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.03. 20:39)
Tudjuk, hogy eredetileg Helenát akarták a Wild Target című filmbe Bill Nighy és Rupert Grint mellé? Emily Blunt jött helyette az utolsó pillanatban. Nincs bajom Emilyvel de szerintem Helenához jobban illett volna ez a szerep 
Nem
2011. március 03. 20:59
Idézet (funny18 @ 2011.03.03. 20:49)
Nem
Bírtam Emily-t a filmben, de megnéztem volna Helenával. Azt lehet tudni, hogy miért nem ő játszotta?
Helena családja (azt hiszem keresztanyja és annak gyerekei de ebben nem vagyok biztos) balesetet szenvedtek Afrikában, a terepjáró belement egy fába, az autó felrobbant és meghaltak. Helena gyászolt ezért kerestek helyette valaki mást és Emily pont szabad volt akkorra.
2011. március 03. 21:04
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.03. 20:59)
Helena családja (azt hiszem keresztanyja és annak gyerekei de ebben nem vagyok biztos) balesetet szenvedtek Afrikában, a terepjáró belement egy fába, az autó felrobbant és meghaltak. Helena gyászolt ezért kerestek helyette valaki mást és Emily pont szabad volt akkorra.
Ez nagyon szomorú
2011. március 03. 21:08
Idézet (funny18 @ 2011.03.03. 21:04)
Ez nagyon szomorú
de teljesen megértem a helyzetét. Végül is jó választás volt Emily és a film így is jól sikerült 
Teljesen érthető, hogy nem vállalta el. Emilyvel is jó lett a film, csak egy picit bánom, hogy nem Helenáé lett a szerep. Megnéztem volna a bulizós jelenetet meg a zsebkendőset Helena szereplésével.
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. március 06. 16:30
Szeretném minden Helena/King's speech rajongó szíves figyelmét felhívni valamire, bár le kell szögeznem, nem vagyok abban biztos, hogy Helena keze is benne van a dolgokban. Szóval az egyik külföldi könyv webáruház nyereménypályázatot hirdetett, 10 szerencsés emberke nyerhet aládedikált King's Speech könyvet (angolul természetesen), meg egy kamerát és egy 500Ł-os nyaralást de szerintem olyat úgy sem adnak magyaroknak, bár a versenyen akárki részt vehet. Mint mondtam, nem tudom, hogy ki írta alá, lehet, hogy a rendező/producer, vagy Colin de Helena is, ez sajnos nincs kiírva. Csak gondoltam szólok. Colin és Helena is nagyon rendes embernek tűnik, aki szívesen aláír 10 könyvet szóval soha nem lehet tudni. Ha valakit esetleg érdekel a link (csak egy kérdést kell megválaszolni) az küldjön egy mailt nekem.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.