Helena Bonham Carter
2011. február 26. 10:32
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.02.26. 09:52)
Remek szinésznő! Hitelesen játsza a szerepeit.Mindezek mellett gyönyörű is.
Egyet értek! Én amelyik filmet láttam eddig tőle, azok mind nagyon tetszenek! Tudja uralni a filmvásznat és ez bizonyítja milyen jó színésznő. Amit még szeretek benne az az egyedi stílusa. Fantasztikus az öltözködése, a kiegészítői és a haja!
2011. február 26. 11:07
Helena
Imádom és imádom. Mindig tud valami újat nyújtani, remek színésznő. Azon kevesek egyike, akik bármit képesek eljátszani, legyen szó komédiáról vagy drámáról. Imádom a Timmel és Johnnyval közös projectjeit is, személyes kedvencem tőle mégis a Toast (szétbőgtem rajta a sminkem
) és a Sweeney Todd
Imádom és imádom. Mindig tud valami újat nyújtani, remek színésznő. Azon kevesek egyike, akik bármit képesek eljátszani, legyen szó komédiáról vagy drámáról. Imádom a Timmel és Johnnyval közös projectjeit is, személyes kedvencem tőle mégis a Toast (szétbőgtem rajta a sminkem
2011. február 26. 12:13
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.02.26. 11:11)
Bellatrix Lestrange és Mrs Lovett a személyes kedvencem.Kisördög mind a kettő
Johnny,Tim és Helena egy triumvirátus.
Ördög de ördögnek lenni is tudni kell. Akárkit betenni gonosznak nem túl jó megoldás. Helenának mindene meg van, amitől tökéletes ördögöt képes alakítani (tehetség és kinézet).
2011. február 26. 14:18
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.02.26. 11:11)
Bellatrix Lestrange és Mrs Lovett a személyes kedvencem.Kisördög mind a kettő
Nekem is ezek a kedvenc szerepeim tőle...
És igen igazatok van Johnny,Tim és Helena trió a legjobb!
Most az jut eszembe milyen jó volt a Charlie és a csokigyárban is, pedig abszolút nem volt főszereplő benne, de mégis mindenkinek megmaradt amit alakított...
2011. február 26. 15:02
Idézet (RoseAnn @ 2011.02.26. 14:18)
Nekem is ezek a kedvenc szerepeim tőle...
Most az jut eszembe milyen jó volt a Charlie és a csokigyárban is, pedig abszolút nem volt főszereplő benne, de mégis mindenkinek megmaradt amit alakított...
Mert egyedit alakít mindenhol.
2011. február 26. 23:23
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
A Sweeney Todd-ban láttam először és hát szerelem volt elsőre. Nekem ott már mindent bizonyított és megnyert magának. Tehetséges, gyönyörű, remekül énekel, hihetetlen egyéniség.
Annyira imádom, hogy nem a hálivudi tucat egyik darabja, nem tudom ki hányszor olvasott róla rosszat én egyszer sem.
Nem az a plasztikázott, felvarrt, magamutogató p_s_a.
A Charlie és a csokigyárban kedves, féltő anyuka.
A Sweeney Todd-ban az emberpitét készítő hősszerelmes asszony.
Alice csodaországban az elvetemült szívkirálynő.
Novocain-ban a gyógyszerfüggő.
Harcosok klubjában a "turista".
Annyi szerep, annyi karakter, és még hány.
Ja és hát amit nem lehet elégszer leírni Helena+Tim+Johnny.
Annyira imádom, hogy nem a hálivudi tucat egyik darabja, nem tudom ki hányszor olvasott róla rosszat én egyszer sem.
Nem az a plasztikázott, felvarrt, magamutogató p_s_a.
A Charlie és a csokigyárban kedves, féltő anyuka.
A Sweeney Todd-ban az emberpitét készítő hősszerelmes asszony.
Alice csodaországban az elvetemült szívkirálynő.
Novocain-ban a gyógyszerfüggő.
Harcosok klubjában a "turista".
Annyi szerep, annyi karakter, és még hány.
Ja és hát amit nem lehet elégszer leírni Helena+Tim+Johnny.
2011. február 28. 16:59
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 16:49)
A hajnali Oscarról egy cuki animáció
Nálam nem látszódik az animáció... : (
Jól hallottam, nem kapott díjat??? : O : (
2011. február 28. 17:13
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.02.28. 17:11)
Hee ez jó.Helena nagy arc 
Ez azután volt, hogy felolvasták a nevét a Legjobb női mellékszereplő kategóriában. Nem tudom hová tenni ezt a fejet de szerintem nagyon aranyos
2011. február 28. 17:15
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Nagyon jó az animáció! Annyira sajnálom, hogy nem nyert pedig nagyon drukkoltam neki
Nem ismerem a nőt aki ellen veszített, de nem lehet olyan jó mint Helena. Ő egyszerűen zseniális, és hihetetlenül tehetséges színésznő.
2011. február 28. 17:16
Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 17:13)
Ez azután volt, hogy felolvasták a nevét a Legjobb női mellékszereplő kategóriában. Nem tudom hová tenni ezt a fejet de szerintem nagyon aranyos 
Igen
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 28. 17:20
Idézet (funny18 @ 2011.02.28. 17:15)
Nagyon jó az animáció! Annyira sajnálom, hogy nem nyert pedig nagyon drukkoltam neki
Nem ismerem a nőt aki ellen veszített, de nem lehet olyan jó mint Helena. Ő egyszerűen zseniális, és hihetetlenül tehetséges színésznő.

Nem ismerem Melissa Teo-t de azt mondják nagyszerű volt a Harcos című filmben. Átvette a díjat és úgy nyitott, hogy 'Is this actually happening?' Utána kiejtette azt a bizonyos F betűs csúnya szót is és elvette Kurk Douglas (93 éves ha jól tudom) járóbotját és azzal poénkodott
1 felhasználónak tetszik:
minibogárka
2011. február 28. 17:25
az a kis animációs kép komolyan mindent elárul..és kb.ilyen véleményem van nekem is az idei Oscarról...
amikor a végén bezsebelte a legjobb filmnek járó díjat a Király beszéde és fel mentek a színpadra Helenán végig látszott a csalódottság...amit meg is értek...meg sem érdemli Hollywood ezt a színésznőt..
amikor a végén bezsebelte a legjobb filmnek járó díjat a Király beszéde és fel mentek a színpadra Helenán végig látszott a csalódottság...amit meg is értek...meg sem érdemli Hollywood ezt a színésznőt..
2011. február 28. 17:27
Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 17:20)
Nem ismerem Melissa Teo-t de azt mondják nagyszerű volt a Harcos című filmben. Átvette a díjat és úgy nyitott, hogy 'Is this actually happening?' Utána kiejtette azt a bizonyos F betűs csúnya szót is és elvette Kurk Douglas (93 éves ha jól tudom) járóbotját és azzal poénkodott

Az ilyen embereket csak szánni tudom
2011. február 28. 17:30
Idézet (gonzales7 @ 2011.02.28. 17:25)
az a kis animációs kép komolyan mindent elárul..és kb.ilyen véleményem van nekem is az idei Oscarról...
Igen, én is figyeltem, remekül próbálta leplezni, de a szemén látszott a csalódottság. Ha engem kérdezel, Helena egy okos nő, talán már azelőtt tudta, hogy elment volna. De rossz lehet neki (és más nem megbecsült színésznek) hogy becsődítik őket oda, beszélnek vele a ruhájáról, mert tegnap olyan interjút láttam vele. A ruhájáról.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.