Szóval szerintetek zeneileg mennyit ér Alizée?
Alizée - Mint ZENE
2006. június 19. 02:47
|
TheLarchvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.21. Hozzászólás: 399 Csatolások: 71 Azonosító: 13524 offline
|
Mielőtt belefognék azt még leszögezném, hogy szeretem Alizée-t, és nem "gyűlölködni" akarok vagy leszólni a zenei teljesítményét, a díjait, csak gondoltam valahogy neki még nincsen topikja a ZENE témában, pedig hát ez lenne a foglalkozása nemde.
2006. június 19. 10:14
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Nekem bejön zeneileg is. Persze ebben van biztos némi elfoglultság is... De szerintem a második albuma kifejezetten jó. Az elsőn meg ott a moi lolita, ami azért elég nagy sláger volt annak idején.
2006. június 24. 15:24
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(DWz @ 2006. June 19. - 14:42)
Nem rossz, csak agyonnyomjak mindenhol, es igy gyorsan megunhato.
Alizée zenéit szerintem nem nagyon nyomkodták agyon... A rádiókba szerintem csak a moi lolita meg talán a J'en ai marre ment ha jólemléxek. Zenetévét meg nemnéztem már akkoriba se.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: