Irina Sheik szőrös lábbal nyomul?
2011. február 25. 21:10
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Hát ha már miniszoknyát akar felvenni akkor vegye fel, amikor le van a lába borotválva. Ha meg nincs és lusta hozzá akkor vegyen fel hosszú nadrágot. Ezt azért mondom, mert a férfiak ezt várják el tőlünk... bezzeg ők lehetnek ápolatlanok, az nem kap ilyen visszhangot
2011. február 25. 21:54
|
|
Mélodramevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 233 Csatolások: 795 Azonosító: 128466 offline
|
én elég érzékeny vagyok ilyesmire, de ez nem olyan vészes, alig látszik...
egyébként az lenne az igazi meglepetés, ha cé ronaldoról készültek volna ilyen képek... xD
egyébként az lenne az igazi meglepetés, ha cé ronaldoról készültek volna ilyen képek... xD
2011. február 25. 22:52
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
Idézet (EszterLondon @ 2011.02.25. 20:10)
Jaj, ne csináld már, hogy most az a baj, hogy szerintem ez nem hírértékű, mert nem arról van szó, hogy megszabnám miről legyen cikk és miről ne!
Képzeld, én nagyon ellene vagyok az ilyen megnyilvánulásoknak. Nem hiszem el, hogy a férfiak bármilyen szőrösek/büdösek/gusztustalanok nekik mindent lehet, hiszen férfiak. Mér nem is azért, de attól még, hogy valaki milyen neműnek született lehet ugyanolyan igényes a külsejére. Utálom, hogy a nőknek mindig, minden percben tökéletesen, kifogásolhatatlanul kell kinézni, amíg a férfiak többsége nem ad valami sokat magára (de azért a másik véglet sem jobb és tisztelet a kivételnek!). Nem hiszem, hogy a férfiaknak jobban elnézhető, ha kissé megfeledkeznek magukról, mint a nőknek. Ugyanolyan embernek születtünk mi is, tőlünk mégis mindenki a tökélyt várja el.
Képzeld, én nagyon ellene vagyok az ilyen megnyilvánulásoknak. Nem hiszem el, hogy a férfiak bármilyen szőrösek/büdösek/gusztustalanok nekik mindent lehet, hiszen férfiak. Mér nem is azért, de attól még, hogy valaki milyen neműnek született lehet ugyanolyan igényes a külsejére. Utálom, hogy a nőknek mindig, minden percben tökéletesen, kifogásolhatatlanul kell kinézni, amíg a férfiak többsége nem ad valami sokat magára (de azért a másik véglet sem jobb és tisztelet a kivételnek!). Nem hiszem, hogy a férfiaknak jobban elnézhető, ha kissé megfeledkeznek magukról, mint a nőknek. Ugyanolyan embernek születtünk mi is, tőlünk mégis mindenki a tökélyt várja el.
szívemből szóltál
2011. február 26. 08:54
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nekem sokaszor az a rémálmom, hogy kimegyek az utcára egy kicsi szoknyában, és szőrös a lábam.
úgyhogy meg tudom érteni, hogy mit érezhet.
2011. február 26. 16:26
Ha meglátom szinte föl se tűnik... Na jó, mér csinálnak ebből nagy ügyet...
2011. február 26. 17:12
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.02.25. 21:06)
Úristen mik vannak! Talán még az is kiderül róla, hogy ha fut, akkor leizzad. 
Na ott a pont!!
Amúgy én is elég allergiás vagyok az ilyenekre. Én nem mennék ki így az utcára annak ellenére, hogy ez nem túl feltűnő és, hogy tényleg mindenkinek lehet rossz napja vagy hete.
2011. február 27. 12:07
Az előző hozzászólónak nagyon igaza van. Jót nevettem. Úristen! Valaki még a végén természetesen néz ki! Hogy fogjuk ezt kiheverni?!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: