Justin Bieber: Az Év Legrosszabb Albuma – NME
2011. február 26. 10:38
szegény Justinom szerintem övé a legjobb fiú album
2011. február 26. 10:48
|
|
Fruzsina97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 143649 offline
|
Hát, szerintem a Jonas Brothers nem ezt érdemli, mert nagyon is jó zenekar!!!
2011. február 26. 12:12
|
|
sweetie_95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 130905 offline
|
Cheryl stílustalan ???? O.O ppf -.-
Ez a lista baromság, jó azért Justin megérdemelte...
Ez a lista baromság, jó azért Justin megérdemelte...
2011. február 26. 12:50
Idézet (sweetie_95 @ 2011.02.26. 12:12)
Cheryl stílustalan ?? O.O ppf -.-
Igen, ez kicsit durva volt
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. február 26. 12:55
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Gaga♥♥♥♥♥♥♥
2011. február 26. 13:04
|
|
ChelseaLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 141702 offline
|
gonoszak, de vmilyen szinten (ahogy szandika szokta mondani)"kamázom" az ilyeneket is
2011. február 26. 13:28
|
|
vanessamiley01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.21. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 145964 offline
|
nem csodálkozom Justin és a Jonas Brothers helyezésein:D -.-
grat nekik...
Gagaaaa téged viszont imádunk;) <3
Gagaaaa téged viszont imádunk;) <3
2011. február 26. 13:56
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Zongorázom én is 8 éve, ahogy láttam az előző hozzászólásokon, nem vagyok egyedül, amit jó látni.
Egyébként nagyjából minden díjjal egyetértek, Justiné a legrosszabb album, teljesen egyértelműen, Cheryl Cole-al és Katy Perryvel szerintem nincs gond, nem a világ legjobb zenészei, de azért nem stílustalanok. Amúgy ezt úgy kéne felfogni, hogy vicc, nézzétek az Arany Málnát, a jobb fej emberek nevetve veszik át a díjat.
A Hurtsnek, a My Chemical Romance-nek és az Eredetnek különösen örülök
.
Egyébként nagyjából minden díjjal egyetértek, Justiné a legrosszabb album, teljesen egyértelműen, Cheryl Cole-al és Katy Perryvel szerintem nincs gond, nem a világ legjobb zenészei, de azért nem stílustalanok. Amúgy ezt úgy kéne felfogni, hogy vicc, nézzétek az Arany Málnát, a jobb fej emberek nevetve veszik át a díjat.
A Hurtsnek, a My Chemical Romance-nek és az Eredetnek különösen örülök
2011. február 26. 14:16
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
2011. február 26. 14:43
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
Jonas a legrosszabb zenekar???
Az ilyeneket már olvasni sem akarom...mindig a jókat rakják be az ilyenekbe -.-
Az ilyeneket már olvasni sem akarom...mindig a jókat rakják be az ilyenekbe -.-
2011. február 26. 15:33
végre Bieber megkapta azokat a díjakat, amiket megérdemel!
2011. február 26. 16:54
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
'Az Év legrosszabb zenekara címet pedig a Jonas Brothers vihette haza a Kings of Leon, a JLS, a Tokio Hotel és a 30 Seconds to Mars elől, az Év gazembere pedig David Cameron lett, de itt szintén jelölve volt Justin Bieber.'
Ámen
Justin mint az Év gazembere? Érdekes lenne...
Mindenesetre én a rossz kategóriából az összes díjat átadtam volna neki, hiszen nem nyújt/nyújtott sokat eddig, mint előadó, mint ember, és mint énekes
A lista nagy részével egyetértek, szóval igyunk rá
2011. február 26. 17:09
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
ivonn a demi fan dehogyisnem
Várd meg míg a Micimackót fogja énekelni
Ja és _ToTo_:
ehhez nincs mit hozzáfűzni 
Kedves(értsd az ellentétes jelentését) Berni10!
A sztárokat lehet, illetve kell(!) értékelni!Rz akár pozitív, akár negatív irányba is hajolhat.Ne mond már hogy te nem szidalmazod a sztárokat, ilyen módon!Néha poénkodva, keményen, de mégis emberi, elfogadható módon nyilvánítjuk ki a negatív véleményünket!Én éneklek, gitározom, benne voltam az iskolai kórusban, és ezzel az erővel 2x elismertebb lehetnék mint a kis kedvenced!Ennyit erről.Ezek fényében most már csak arra lennék kíváncsi hogy Neked milyen zenei ismereted, illetve tehetséged van, mert isteníteni lehet, csak akkor ne csodálkozzunk ha vannak olyanok akik NEM szeretik e sokat elért ifjú tehetséget!
Apropó, sokat elért lehet egy ember, de nem biztos hogy olyan tehetséges is, és olyan jó előadó, vagy olyan jól végzi a szakmáját, mint ahogy a 12 éves kislányok istenné teszik!
Nem irigykedünk rá.Egyszerűen csak nem tudjuk elviselni amit csinál, és ahogyan csinálja és ha ez nem tetszik akkor sajnálom de nem vagyunk kíváncsiak a véleményedre, nem kell megnézni, vagy ne válaszolj és ne kezdeményezz vitát!
Nagyjából ennyi
Várd meg míg a Micimackót fogja énekelni
Ja és _ToTo_:
Kedves(értsd az ellentétes jelentését) Berni10!
A sztárokat lehet, illetve kell(!) értékelni!Rz akár pozitív, akár negatív irányba is hajolhat.Ne mond már hogy te nem szidalmazod a sztárokat, ilyen módon!Néha poénkodva, keményen, de mégis emberi, elfogadható módon nyilvánítjuk ki a negatív véleményünket!Én éneklek, gitározom, benne voltam az iskolai kórusban, és ezzel az erővel 2x elismertebb lehetnék mint a kis kedvenced!Ennyit erről.Ezek fényében most már csak arra lennék kíváncsi hogy Neked milyen zenei ismereted, illetve tehetséged van, mert isteníteni lehet, csak akkor ne csodálkozzunk ha vannak olyanok akik NEM szeretik e sokat elért ifjú tehetséget!
Apropó, sokat elért lehet egy ember, de nem biztos hogy olyan tehetséges is, és olyan jó előadó, vagy olyan jól végzi a szakmáját, mint ahogy a 12 éves kislányok istenné teszik!
Nem irigykedünk rá.Egyszerűen csak nem tudjuk elviselni amit csinál, és ahogyan csinálja és ha ez nem tetszik akkor sajnálom de nem vagyunk kíváncsiak a véleményedre, nem kell megnézni, vagy ne válaszolj és ne kezdeményezz vitát!
Nagyjából ennyi
2011. február 26. 17:15
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
látszik, hogy szeretik dzsásztin bíbört... xD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.