Justin Bieber: Az Év Legrosszabb Albuma – NME
2011. február 25. 20:41
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nem értem én ezt. Oké, hogy Justin "túlsztárolt" de ez nem azt jelenti, hogy neki hapostorta az élet. Nagyon gonoszak azok is akik utálják, már unalomból szidják.... szerintem nincs baj az albummal, és a nyertesekkel sem értek egyett.
2011. február 25. 20:49
Háhááá!!! Megérdemelte! Nagyon utálom ezt a justin gyereket....
2011. február 25. 20:50
Amúgy, Én sem értek egyet - jusztinkán kívül - a "legrosszabb..." jelöljetivel és nyerteseivel sem -.-
2011. február 25. 21:25
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
tudom, hogy nem szabad ennyire kárörvendeni de amikor megláttam a címet ugrálni kezdtem örömömben.... amúgy a többivel nem nagyon értek egyet,de ez legyen az én bajom...
2011. február 25. 21:31
Bíber FAIL
Gaga
mondjuk azt a 2 díjat simán megnyerhette volna még!!
Gaga
2011. február 25. 22:06
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
azigen XD
2011. február 25. 22:06
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Idézet (Berni10 @ 2011.02.25. 22:04)
hihetetlenül kiváncsi vagyok hogy a sok szidkozódó közül hány embernek van bármiféle zenei ismerete vagy tehetsége! a számítógép elől könnyű dumálni...
Gitározok, zongorázok sőt még énekeltem is zeneiskolában, szerepeltem gyereokoperában elég zenei ismerettség? Ja és szerintem mindenki megérdemelte amit kapott...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: