VV4: Milliókért fognak Alekoszra szavazni!
2011. február 25. 18:45
Az emberi h*lyeség.. én biztos nem erre költeném a telefonomról a pénzt, eleve a műsort sem nézem, mert van annál jobb dolgom is. Nem is értem, hogy rajonghatnak ennyien a villa lakókért.. szerintem ez szánalom.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. február 25. 19:01
Amúgy nagyon nem érdekel h ki megy vissza.Hisz,értitek,vagy egy csippendél akinek mostanába kinyilt a csipája,vagy egy olyan alak aki azt hiszi h úgy néz ki mint bred pitt.
Szóval mind1.De ha választani kell akkor Alek.
Gombival nincs semmi bajom,csak unszimmpatikus.(ez annyit jelent,hogy nem kedvelem annyira).
Szóval mind1.De ha választani kell akkor Alek.
Gombival nincs semmi bajom,csak unszimmpatikus.(ez annyit jelent,hogy nem kedvelem annyira).
2011. február 25. 19:06
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
úgy is alek megy vissza a villába
2011. február 25. 19:15
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Alek sokkal erősebb mint Gombár úr..
2011. február 25. 20:09
ez az emberi értelem...ez a műsorból is meglátszik
2011. február 25. 20:16
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
Hajrá Alkesz! Te vagy a király! (L)
2011. február 25. 20:25
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Pápá Gombi, Alekosz megy vissza!
2011. február 25. 21:33
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Hát én Gombit jobban bírom de biztos vagyok benne hogy az Alekosz megy vissza!
2011. február 25. 22:03
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
Szeretem Gombit..hülyeség volt tőle h Alekinyot hívta ki..sztem Jersey-t kellett volna..(Y)
És hát még szép h Alek megy vissza..ha alek kiesik csökkenni fog a nézettség..megaztán mit nézünk majd? Hogy a Gigi meg a Béci mosogat?..Meg h a laci egyszer agyon ver vkit? Hogy Szandika mutogatja magát és ribancoskodik? Hogy Éva kétszínűsködik? Hogy Anikó meg keveri a szart?..
És hát még szép h Alek megy vissza..ha alek kiesik csökkenni fog a nézettség..megaztán mit nézünk majd? Hogy a Gigi meg a Béci mosogat?..Meg h a laci egyszer agyon ver vkit? Hogy Szandika mutogatja magát és ribancoskodik? Hogy Éva kétszínűsködik? Hogy Anikó meg keveri a szart?..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.