Megérkezett Cody Simpson új klipje
2011. február 24. 21:07
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
a hangja idegesít, de szerintem a csávó nagyon jó lenne Eric szerepére a gossip girlbe.
am nem öreg egy kicsit a csaj??
2011. február 24. 21:07
a szám hallgathatóó xDD klipp nem rossz e sztem nem Justinos
2011. február 24. 21:16
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
hát nem rossz szám..és a srác is cuki benne néha xD..de am nemtom justin miért volt oltva annyit..ennek szabályosan lány hangja van xD
2011. február 24. 21:59
hamár Justin szóba jött ma nemvolt róla cikk xDD minden nap van de ma nem hát hogy van ezz ?? xDD én am Justin fan vokk
és téényleg hiányoltam a cikket xDD de am coledylanbarbi-nak igaza van
2011. február 25. 12:12
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
nekem tetszik az a vizes rész, de még jobban tetszene ha ez a déli justin nem lenne benne
most itt és most elnézést kérek az amerikai jb-től, hogy kislány hangúnak mondtam... mert ez a srác olyan, mintha lenyelt volna egy héliumot szívó 12 éves lányt
elég gáz ez. és nem értem,miért kell még több justin bíbőrt teremteni? elég az az egy aki van. a végén már justin bíber androidok lesznek. na akkor tényleg jön a világ vége
2011. február 25. 15:46
Justinhoz képest ennek a gyereknek olyan a hangja, mint egy madárfiókának, aki kaját kér az anjyától.
Ennek ellenére Justin már egy őstehetség, és sokkal jobb a hangja, mint ennek a Codynak. Egyedül a refrén jó, csak nem ezzel a hanggal.
Tudom, hogy én is Justinhoz hasonlítom, de máshoz nem lehet(talán még Bieberhez sem)
Ennek ellenére Justin már egy őstehetség, és sokkal jobb a hangja, mint ennek a Codynak. Egyedül a refrén jó, csak nem ezzel a hanggal.
Tudom, hogy én is Justinhoz hasonlítom, de máshoz nem lehet(talán még Bieberhez sem)
2011. február 25. 15:50
...még mutálni is fog, szóval nem lesz sokáig a pályán, attól függ mennyit változik a hangja, mert ha vmit el akar érni, akkor sokat kéne változnia (a hangjának).
2011. február 25. 15:53
ez a gyerek az idő múlásával egyre és egyre csúnyább lesz .. jáájj
2011. február 25. 16:34
a hangja tiszta Bieber... habár kinézetre sokkal de sokkal rondább.. a klipp gáz, a szám türhető
2011. február 26. 09:13
A klip nem lenne olyan rémes,ha nem lenne ilyen nyomi a gyerek és nem lenne ilyen szörnyű hangja.
2011. február 26. 19:55
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
egyáltalán nem ilyen JB xD
nagyon szar szám
sajnálom szegényt kis bénácska
hangja nincs :S xD
olyan ronda :S
SOSE LESZ OLYAN MINT JB!
nagyon szar szám
sajnálom szegényt kis bénácska
hangja nincs :S xD
olyan ronda :S
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: