Megan Fox a süllyesztőbe kerülhet
2011. március 01. 17:18
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
Azért mert a Transformesben mostmár nem őt fogjuk látni, még nem azt jelenti, hogy a süllyesztőbe került... olyan butaságokat tudnak összehordani az emberek... -.-"
2011. március 02. 15:11
Színészkedni lehet hogy jobban tud de könyörgöm hogy néz már ki? Ha választanom kéne biztosan hagytam volna Megan-t.sokkal szebb.bár itt egy filmről van szó...á nem tudom,ha ők ezt akarják hát legyen de szerintem nem sokkal lesz jobb ez a csaj mint ő.
2011. március 13. 15:07
még valamit hozzátennék, mivel mindenki azt mondja, hogy milyen szép is Megan(3 férfi hozzászóló volt), most az ilyen műfajú filmekbe nem hiszem, hogy a csajoknak rakják be a csaj szereplőket, a férfiakat csalogatják be egy szar filmre...
Rosie-nek hosszú feje van, de attól még nem ló fej... mellesleg nagyon jó teste van... Megan is csak addig volt a filmben még jó volt a teste.. és assszem ennyi...
Rosie-nek hosszú feje van, de attól még nem ló fej... mellesleg nagyon jó teste van... Megan is csak addig volt a filmben még jó volt a teste.. és assszem ennyi...
2011. március 21. 18:26
|
|
AlexandraLaDevilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 947 Azonosító: 142527 offline
|
Ugyanezt mondták mindenkiről aki az elmult 5 évben futott be. Megan az Armani arca, és ne egy rossz színésznő, legalább is semmivel nem rosszabb mint Angelina... O, és nem néz ki anorexiásnak. Én is voltam már kicsit soványabb a kelltenénél, csak én nem kerültem címlapra vele...sajnos...
2011. április 14. 20:53
Én imádom Megan-t és én is kórosan sovány vagyok tehát szerintem így is szép
2011. július 12. 12:22
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Hát ilyenek a nők! Van egy jó testük,amivel lehet mit kezdeni, nem baj ha nincs tehetség! Egy kis idő után pedig feltétlenül el kell rontani még a testét is, hogy ne legyen olyan idilli a helyzet...nem egy ilyen eset volt már!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: