Megan Fox a süllyesztőbe kerülhet
2011. február 24. 20:48
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
Rekahhh
Én kedvelem a csajt, nem kellene még süllyesztőbe kerülni... remélem nem fog.
Én is így vagyok ezzel!
Én kedvelem a csajt, nem kellene még süllyesztőbe kerülni... remélem nem fog.
Én is így vagyok ezzel!
2011. február 24. 22:25
Szerintem jó színésznő én szeretem,bár most tényleg nagyon sovány.
2011. február 24. 22:54
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Tény, hogy lefogyott, de szerintem a Transformers-ben jól játszott. Bár nem vagyok kritikus, de talán engedni kéne, hogy bizonyítson, és nem csak lejáratni.
2011. február 24. 23:07
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
nagyon szép csaj
2011. február 25. 11:12
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én nagyon szeretem, de a régebbi szexbomba alakjának már tényleg hűlt helye van. Összeszedhetné magát. Szeretném még újabb filmekben is látni.
Rosie amúgy szép és dekoratív, de Megan nélkül a TS 3 se lesz az igazi.
Rosie amúgy szép és dekoratív, de Megan nélkül a TS 3 se lesz az igazi.
2011. február 25. 11:16
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Nekem soha nem volt szimpatikus Megan, de az tény, hogy nagyon szép. Színészi képességeiről nem tudok nyilatkozni, egy igazán értékelhető alakítást sem láttam még tőle. Mondjuk a filmek, amikben játszott olyan sok lehetőséget nem is adtak neki. Mostanában az a benyomásom, hogy ennek a nőnek lelke van és szeretne bizonyítani. Nem akar üresfejű színésznőcske lenni. Egy esély szerintem járna neki. Kiderülne, hogy tud-e, vagy nem tud. Amíg esélyt sem adnak neki, kár lenne egy ilyen szép nőt a süllyesztőbe küldeni. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem Megant.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. február 25. 12:29
Úristen ezektől a képektől már eleve unszimpatikus
2011. február 25. 14:29
Michael Bay élete legrosszabb döntése nem ez a Megan Fox csere volt. hanem az amikor elvállalta a Transformers film rendezését. egy szerethető robotos képregény történetéből, készített egy Amerikai Hadi erő demonstrációs filmet. amiben a robotok csak statiszták és az Amerikai nemzet és a hadsereg a főszereplő és egy militarista tesztoszteron bomba az egész plusz pocsék humorral...ez a legnagyobb baj a Transformessel.
2011. február 25. 16:47
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Szerintem meg lehet, h pont ez segíti majd hozzá, h végre ne a dögös csaj legyen a filmekben, hanem vmi összetettebb. És sz'tem még mindig jobb nő, mint Rosie...
2011. február 26. 09:09
Én eddig se nagyon szerettem Megant szóval nekem mindegy.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.