Megan Fox a Transformers-filmeken kívül semmi másban nem aratott nagy sikert a mozikban. Mostanra pedig úgy néz ki, mint egy anorexiás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megan Fox a süllyesztőbe kerülhet
2011. február 24. 16:46
"Megan Fox úgy érzi, hogy eddigi karrierje során csak a teste miatt kapott elismeréseket. "
ez korrekt... egy régebbi cikkből...
ez korrekt... egy régebbi cikkből...
2011. február 24. 17:13
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Az utolsó Rosie-s bekezdéssel mennyire egyetértek
Megant egyébként kb. semmire nem tartom, színészkedni nem tud, csak azért volt eddig sikeres, mert "szép", amivel megint nem értek egyet, mert totál mű és átlagos...
Megant egyébként kb. semmire nem tartom, színészkedni nem tud, csak azért volt eddig sikeres, mert "szép", amivel megint nem értek egyet, mert totál mű és átlagos...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 24. 17:38
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Azért ennyi miatt nem kéne leírni. Mondjuk én még a transformersben sem láttam, máshol meg végképp. De azért most annyi miatt, mert lefogyott, nem lesz rögtön sz@r. Bár én kifejezetten diétaellenes vagyok, azért ezt túlzásnak tartom! Lehet, hogy nem a legjobb színésznő, én nem tudok mit mondani.
2011. február 24. 17:40
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
szegényt sajnálom mert nagyon szerettem a Transformers-ben
szerintem nagyon jó színésznő de szerintem sem tett jót neki hogy fogyózni kezdett ... sajnálom :S
2011. február 24. 17:57
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
A személyiségéről inkább nem mondok véleményt, hiszen nem ismerem, de úgy gondolom, hogy már divat azt mondani, hogy Megan Fox nem tud színészkedni. Igaz, hogy nem nyújtott eddig maradandó alakításokat, de nem is nagyon kapott rá lehetőséget. Rossz döntés volt, hogy nem vállalta el Lara Croft szerepét... Beijedt attól, hogy Jolie-hoz hasonlítják majd a teljesítményét, ezzel viszont saját magától is elvette a bizonyítási lehetőséget. Szerintem maradjon a modellszakmában, ha már a filmesek nem ismerik el.
2011. február 24. 18:17
Szerintem meg Megan sokkal "dekoratívabb" külsőre,mint Rosie. Igaz,hogy Megannek "lópofája" van,de Rosienak meg meglehetősen csúnyácska az arca ...
2011. február 24. 18:32
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Aki erre a csajra (http://assets.nydailynews.com/img/2010/05/28/gal_whiteley_24.jpg) azt mondja,hogy nem gyönyörű,akkor az hazudik!
ennyi.. Megannak okosabban kellett volna kihasználni a lehetőségeit. Imádom őt,de tényleg nagyon lefogyott...
2011. február 24. 18:42
ez a nő egy c-kategóriás "színésznő" kb.
a Transformers nem volt akkora film hogy felejthetetlen legyen az alakítása benne. a második rész pedig egyenesen pocsék..az Ördög bújt beléd és Jonah Hex pedig értékelhetetlen filmek szóval mivel az ilyen filmeknél többre nem nagyon telik tőle illetve nem is kap lehetőséget(nem véletlen) ezért mindenkinek és főleg neki az lenne a legjobb ha visszatérne a modellkedéshez.az tökéletesen neki való..a Transformers 3-al kapcsolatban pedig vannak félelmeim..
a Transformers nem volt akkora film hogy felejthetetlen legyen az alakítása benne. a második rész pedig egyenesen pocsék..az Ördög bújt beléd és Jonah Hex pedig értékelhetetlen filmek szóval mivel az ilyen filmeknél többre nem nagyon telik tőle illetve nem is kap lehetőséget(nem véletlen) ezért mindenkinek és főleg neki az lenne a legjobb ha visszatérne a modellkedéshez.az tökéletesen neki való..a Transformers 3-al kapcsolatban pedig vannak félelmeim..
2011. február 24. 18:54
|
|
thunderbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 163 Csatolások: 33 Azonosító: 133997 offline
|
1:rosie-nak ritka ronda ló feje van és a közelébe sem érhet megan-nek!
2:Megan igenis nagyon jóóó színész rosie viszont semmi értékelhetőt nem mutatott eddig!
3:Megan sokkal dekoratívabb mint rosie és borzalmas döntés volt őt lecserélni!szóval inkább hagyjuk!
2:Megan igenis nagyon jóóó színész rosie viszont semmi értékelhetőt nem mutatott eddig!
3:Megan sokkal dekoratívabb mint rosie és borzalmas döntés volt őt lecserélni!szóval inkább hagyjuk!
2011. február 24. 19:37
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
ezek v h*lyék fogyatékos!! igaz a kettő ugyan az de ebből látszik hogy marhaság volt Megant lecserélni egy lófejűre!!! O.o
2011. február 24. 20:01
hát szerintem abszolút nem volt jó ötlet lecserélni Megant
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.