Mégsem retusálták túl a CKM-fotókat?
2011. március 04. 21:13
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem inkább jó lett volna, ha csendben maradnak, vagy biztos én vagyok vak a photsohoppommal együtt, ahol egymásra tettem a képeket és csak a méretük különbözik egymástól.. most nem értem minek tették fel a retusált képeket kétszer egymás mellé és akkor az egyikre azt állítják, hogy eredeti.. pedig még egy egyszerű paraszt is lesüti róla, hogy agyon van retusálva.. hiszen mindenki látja a lányokat nap mint nap, és nem így néztek ki a fotózáson sem.. mellesleg elég csak egy pillantást vetni a szandikás képen a vízcseppekre, már ott lesül, hogy vagy húszféle retust hazsnáltak rajta.. ezzel nem azt mondom, hogy a lányok nem szépek, hanem akkor is ki vannak retusálva a képek.. de hát ők tudják.
2011. március 06. 16:04
itt a villában 2 ember normális...az épeszűek tudják kire gondolok
2011. március 07. 14:47
fujj az a SZANDIKA na az egy nagyszáju cica. mindenki eszt gondolja először... de az a lényeg mi bellul van....... a jo BESZOLÁSAI
2011. március 07. 19:41
Én vagyok ilyen h*lye vagy az "eredeti" kép tényleg ugyanolyan mint a retusált?!
2011. március 07. 21:10
Betty92! Köszi h figyeltél 
És nem, nem Te vagy hülye, tényleg ugyanolyan. Vki írta is, h nem érti, miért tették egymás mellé ugyanazt a képet XD
Egyébként még mindig lehet szavazni... -.-" Érdekes
És nem, nem Te vagy hülye, tényleg ugyanolyan. Vki írta is, h nem érti, miért tették egymás mellé ugyanazt a képet XD
Egyébként még mindig lehet szavazni... -.-" Érdekes
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: