Lindsay Lohan: Vissza a börtönbe?
2011. február 24. 19:12
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
szegééény....szerintem nem lopott,vagyis én úgy gondoltam hogy megbánta,és többet nem lesz ilyen.Amúúgy nagyon kár hogy ide jutott mert tényleg híres tini volt amikor még rendes volt,és egy csomóóó filmben szerepelt amik nagyon jók lettek...
2011. február 24. 20:13
szerintem inkább válassza a 6hónap börtönt!
De mind1.Ő dönti el!
De mind1.Ő dönti el!
2011. február 27. 20:06
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
úristen. ez a nő. :S:S szegény. :$
2011. február 28. 09:52
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Az nekem valahogy nem esik le, hogy miért jó, ha valaki bűnösnek vallja magát (függetlenül attól, hogy az-e, vagy sem). Pont így kerülnek az ártatlanok is a börtönbe. Szerintem az a jó, ha valaki harcol az igazáért.
Lindsay-re térve: szerintem nem lopott, mert akkor megszólalt volna a riasztó, mikor kivitte az ékszert az üzletből. Furcsa, hogy annak az eshetőségét meg sem vizsgálják, hogy esetleg az üzlet tulajdonosa hazudik. Ha valakinek már van priusza, akkor már megbélyegzik és nem hisznek neki. Elvileg mindenkinek joga van az igazsághoz, akkor gyakorlatilag ez miért nem így van?
Lindsay-re térve: szerintem nem lopott, mert akkor megszólalt volna a riasztó, mikor kivitte az ékszert az üzletből. Furcsa, hogy annak az eshetőségét meg sem vizsgálják, hogy esetleg az üzlet tulajdonosa hazudik. Ha valakinek már van priusza, akkor már megbélyegzik és nem hisznek neki. Elvileg mindenkinek joga van az igazsághoz, akkor gyakorlatilag ez miért nem így van?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: