Duffy: ennyi volt?
2011. február 24. 02:11
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Hát ő tudja, én szeretem a dalait de ha így akarja legyen. Remélem hamar visszatér ha igaz a hír!
2011. február 24. 07:30
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem csodálnám, ha igaz lenne. Az első slágere még nekem is nagyon tetszett, de hétvégén hallottam tőle a Well, well c. dalt és azt hittem falnak megyek tőle. A hangja is borzasztó a felvételen és a dal se egy nagy durranás. Lehetett volna ezen még dolgozni. Talán valóban jót fog tenni neki egy kis pihenés. Bár ami azt illeti, ő még így is mérföldekkel jobb, mint azok, akiket most olyan nagyon ajnároznak.
2011. február 24. 08:01
Én nem szeretem a dalait és a hangja is furcsa de úgy tűnik a live koncerteken jobban hangzik. Sajnálom, hogy így gondolja, de érthető, az emberek nem nagyon mennek be a boltba és vesznek lemezeket. Ha vesznek is, inkább bíbört vagy Gagát választanak. Bíbörnél sokkal jobb. De hogy a szülőhelyén sem érné meg neki? Sok angol zenekar van akik megállnak a lábukon odakint és nem nyomatják őket itt nálunk, még annyira sem, mint Duffyt.
2011. február 24. 08:42
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Duffy dolga, ha pihenni szeretne, akkor pihenjen.
2011. február 24. 14:10
|
|
LovelyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 145742 offline
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2011. február 24. 15:18
mivel nem akarja teljesen feladni..így örülök ^^ pihenje ki magát.. és térjen vissza újult erővel.. tényleg óriási tehetség
2011. február 26. 11:01
Nehogymár! Nagyon szeretem ^^ Mercyy az egyik kedvenc számom
2011. június 20. 17:47
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Hát kár érte,nagyon ott van a hangja,a számai is egész jók. Most kéne még alkotni,amíg nem felejtik el az emberek. 15 év múlva,amikor vissza akarna térni,már alig emlékszenek páran,hogy ki is az a Duffy.
[Amúgy ez a kép szupeeeeer!
]
[Amúgy ez a kép szupeeeeer!
2013. január 05. 13:44
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Sajnálom Én is, hogy már régóta, lassan három éve nem hallani felőle. Duffy szerintem nagyon tehetséges. Tény azonban, hogy a Mercy című dalának sikereit nem sikerült neki felülmúlni. Pedig 2008-as Rockferry albuma önmagában egy nagyon igényes, jó lemez lett. Okát nem értem az Endlessly bukásának sem, hisz ha úgy vesszük még az is nagyon igényes album.. Éljen a mai ízlés... Nem hajlandóak a legtöbben elrugaszkodni az agyonajnározott kommersz előadóktól.. (nyugalom megőrzése érdekében nem nevezném meg őket, úgy is tudjátok valószínűleg kikre gondolok...)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: