Kis hazánkban rengetegen várták tűkön ülve Dianna Agron és Alex Pettyfer filmjét. A produkció hatalmas bevételt hozott már a premier napján, mind az amerikai moziknak, mind a készítőknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas bevételt hozott Dianna Agron filmje
2011. február 23. 15:39
2011. február 23. 15:51
megértem
fantasztikus film volt,bár ez inkább Alex Pettyfer "filmje",nem Diannáé.
2011. február 23. 16:03
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
még em láttam de nagyon megnézném!
2011. február 23. 16:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Huh, hol kezdjem?
A Twilightal összehasonlítani eleve balgaság, mert az nem scifi, hanem fantasy. Nem sok jó scifi film volt az elmúlt 15-20 évben, ezért a közönség beül rá, mert ki vannak éhezve - ez pedig bevételt hoz - ami nem egyenlő avval, hogy a film is jó. Az imdb-n szavazó nézők is csak alig jobb, mint közepesre értékelik ezt. Így kapott 6 csillagot a maximális 10-ből.
Az, hogy az év scifije lenne, kétlem, főleg ennyire az év elején felelőtlenség kijelenteni.
Filmbarát lévén nekem egészen mást mond az a tény, hogy 1 hónap alatt megvolt a forgatókönyv, a stáb meg a szereplők - ezt az alkotók nevében nem hirdetném ennyire.
Ez a kis lista pedig a végén, az első hétvége bevételének adatai - ami nem jelent semmit, hisz a következő hétvégén valószínűleg 3 új film lesz ugyanezen a listán amit a következő pénteken mutatnak be.
Ott pénteken van műsorváltás, tehát a 10 millió a pénteki nap bevétele, a 19 és fél millió a lista szerint pedig a 3 nap (hétvége) együtt, tehát 2 és 3 nap már csak a felét hozta - két hét és nem lesz sehol a bevételi listákon.
És akkor összehasonlitásként a 19 millióhoz pár szám adat:
Shrek 2, első hétvége: 108 millió dollár
Transformers, első hétvége, 109 millió dollár
Pókember, első hétvége: 114,8 millió dollár
A Karib tenger kalózai 2, első hétvége: 135 millió dollár
Sötét lovag, első hétvége: 158,4 millió dollár
Ennyit a hatalmas bevételről ...
A Twilightal összehasonlítani eleve balgaság, mert az nem scifi, hanem fantasy. Nem sok jó scifi film volt az elmúlt 15-20 évben, ezért a közönség beül rá, mert ki vannak éhezve - ez pedig bevételt hoz - ami nem egyenlő avval, hogy a film is jó. Az imdb-n szavazó nézők is csak alig jobb, mint közepesre értékelik ezt. Így kapott 6 csillagot a maximális 10-ből.
Az, hogy az év scifije lenne, kétlem, főleg ennyire az év elején felelőtlenség kijelenteni.
Filmbarát lévén nekem egészen mást mond az a tény, hogy 1 hónap alatt megvolt a forgatókönyv, a stáb meg a szereplők - ezt az alkotók nevében nem hirdetném ennyire.
Ez a kis lista pedig a végén, az első hétvége bevételének adatai - ami nem jelent semmit, hisz a következő hétvégén valószínűleg 3 új film lesz ugyanezen a listán amit a következő pénteken mutatnak be.
Ott pénteken van műsorváltás, tehát a 10 millió a pénteki nap bevétele, a 19 és fél millió a lista szerint pedig a 3 nap (hétvége) együtt, tehát 2 és 3 nap már csak a felét hozta - két hét és nem lesz sehol a bevételi listákon.
És akkor összehasonlitásként a 19 millióhoz pár szám adat:
Shrek 2, első hétvége: 108 millió dollár
Transformers, első hétvége, 109 millió dollár
Pókember, első hétvége: 114,8 millió dollár
A Karib tenger kalózai 2, első hétvége: 135 millió dollár
Sötét lovag, első hétvége: 158,4 millió dollár
Ennyit a hatalmas bevételről ...
2011. február 23. 16:22
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
már nagyon kiváncsi vagyok rá
2011. február 23. 16:53
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
I AM NUMBER FOUR ! imádom
2011. február 23. 19:53
|
wandor0930új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 32995 offline
|
én már láttam de sajnos még csak feliratosan van és úgy nem olyan jó
de amúgy a film nagyon jóra sikerült várom a következő hat részt
de amúgy a film nagyon jóra sikerült várom a következő hat részt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: