Szombat este Spanyolországban teltházas koncerten lépett fel a gyönyörű spanyol énekesnő, Chenoa, akit mint mindig, most is hatalmas ováció fogadott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fergeteges Chenoa-koncert volt Madridban
2011. február 22. 19:03
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2011. február 22. 19:08
|
|
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline
|
2011. február 22. 19:19
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
Örüök!!!!
2011. február 22. 19:55
A Vanessa Martínnal közösen énekelt Te encontré volt szerintem az egyik legelképesztőbb dal a koncerten, félelmetes, hogy mit hoztak ki egymásból.
De Vegával előadott La diferencia is nagyon tetszett.
Az új albumról meg jó lenne már konkrétumokat tudni, bár az, hogy chenoás lesz, csak jót jelenthet.
De Vegával előadott La diferencia is nagyon tetszett.
Az új albumról meg jó lenne már konkrétumokat tudni, bár az, hogy chenoás lesz, csak jót jelenthet.
2011. február 23. 08:06
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Mi a manó, ilyen sem volt még, hogy az én hírem legyen kint estétől ma reggelig... Ez tetszik. 
A koncert szerintem is nagyon jó volt, már amennyit a felvételek vissza tudnak adni... De olyan szívesen ott lettem volna én is... Egyszer remélem összejön a dolog. El akarok jutni egy Chenoa koncertre mindenképpen.
Az új lemez az én oldalamat is nagyon fúrja, de sajnos több infóm nekem sincs róla, minthogy - állítólag - idén jelenik meg. De amint kiderül valami, rögtön megírom.
A koncert szerintem is nagyon jó volt, már amennyit a felvételek vissza tudnak adni... De olyan szívesen ott lettem volna én is... Egyszer remélem összejön a dolog. El akarok jutni egy Chenoa koncertre mindenképpen.
Az új lemez az én oldalamat is nagyon fúrja, de sajnos több infóm nekem sincs róla, minthogy - állítólag - idén jelenik meg. De amint kiderül valami, rögtön megírom.
2011. február 23. 08:27
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.23. 08:06)
Mi a manó, ilyen sem volt még, hogy az én hírem legyen kint estétől ma reggelig... Ez tetszik. 
Nem akarom elvenni a kedved, de ez teljesen véletlen ám: csak annyit jelent, hogy mióta ki lett téve a cikked, nem volt itt szerkesztő. Különben 2 perc alatt el is tűnt volna az oldalról, mert naponta kb. 50 cikket küldenek be, és folyamatosan. Most is vagy 20 cikk vár elbírálásra, sajnos nagyon kevés a szerkesztő, és ők is ritkán érnek rá.
2011. február 23. 09:19
|
|
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.02.23. 08:27)
Nem akarom elvenni a kedved, de ez teljesen véletlen ám: csak annyit jelent, hogy mióta ki lett téve a cikked, nem volt itt szerkesztő.
Tudom, hogy véletlen.
2011. március 01. 14:01
|
|
|
Idézet (Regica @ 2011.02.24. 12:33)
jó lehetett
Az biztos...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: