Te szeretsz olvasni?
2011. július 30. 21:52
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Imádok olvasni!
2011. július 30. 22:19
Imádok olvasni. Ha nem lennének könyvek, nem is tudom, milyen lennék. Találkoztam már olyanokkal, akik egy irományt sem bírtak végigolvasni, és hát mit ne mondjak, elég bunkók voltak, a szókincsükről nem is beszélve. Javukra legyen szólva viszont, hogy az olvasás művészetét ők is elsajátították, mert ugye a fészbúkhoz ez is szükségeltetik.
2011. augusztus 08. 17:26
Idézet (nOmiee @ 2011.07.30. 22:19)
Imádok olvasni. Ha nem lennének könyvek, nem is tudom, milyen lennék. Találkoztam már olyanokkal, akik egy irományt sem bírtak végigolvasni, és hát mit ne mondjak, elég bunkók voltak, a szókincsükről nem is beszélve. Javukra legyen szólva viszont, hogy az olvasás művészetét ők is elsajátították, mert ugye a fészbúkhoz ez is szükségeltetik. 
Kitaláltad a gondolataimat, komolyan.XD És az egyik ismerősömet is leírtad. A kiscsaj most 15, lassan 16 éves lesz és tavaly nyáron kölcsön adtam neki egy könyvet, mert annyira szerette volna. Mondom oké, rendben, csak adja vissza. Kb. egy hónapja kaptam vissza, de úgy, hogy már könyörögtem. Elolvasta a felét és utána ott volt nála csak úgy a könyv. Eszébe sem jutott visszaadni. Sőt kiderült, hogy még soha egy darab könyvet sem olvasott el az életében. A stílusa bunkó, szókincse kb. annyiból áll b+, vagy k-anyád. Valamint mindene a fészbuk. Ez szánalmas. Nem mondtam neki semmit sem, de nem egy vastag könyvet adtam neki kölcsön és nem is volt nehéz olvasmány.
Topikra térve, én imádok könyveket olvasni. Most a születésnapomra is kaptam egy csomó könyvet. Párom sem fukarkodott és a családom is vett nekem. Valamint évek óta karácsonyra, szülinapra vagy bármire csak könyveket kérek. Az olvasás az egyik legjobb, legműveltetőbb hobbi az írás mellett.
2011. augusztus 09. 23:25
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Én imádok*.*
2011. augusztus 09. 23:30
Én nem szeretek olvasni. Én imádok.
És nem tartom azt strébernek, aki azt mondja, hogy imád olvasni - én sem vagyok az, de mégiscsak jobban szeretek olvasni, mint egyéb agybomlasztó baromságokat kiírni Facebook-ra félóránként.
És nem tartom azt strébernek, aki azt mondja, hogy imád olvasni - én sem vagyok az, de mégiscsak jobban szeretek olvasni, mint egyéb agybomlasztó baromságokat kiírni Facebook-ra félóránként.
2011. augusztus 09. 23:34
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Igen.
Könyveket és magazinokat is ugyanúgy. Bár a könyv jobban leköt.
A kötelezők közül még eddig egy sem fogott meg... Habár, nem hazudok... másodikban a Két Lotti nagyon tetszett.
De amúgy azóta egy érdekes kötelezőt sem találok érdekesnek. Szerintem a világ egyik legjobb könyve az Üvöltő szelek, de a Tizenhárom okom volt... -ot például le sem tudtam tenni.
Még nagy kedvencem a Lányom nélkül soha. Az a könyv... A végén sírtam, két okból; vége a könyvnek és a történet is megható volt.
Na, egy szó, mint száz, igen, az egyik kedvenc hobbim egy esős napon bebújni az ágyba és könyvet olvasni.
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. augusztus 10. 12:35
attól függ. sztárokról igen, de a kötelezőket nem :/
2011. augusztus 10. 18:32
Idézet (DreamerGirl @ 2011.08.09. 23:30)
Én nem szeretek olvasni. Én imádok.
Szintén én is ezt írtam volna! És nem tartom azt strébernek, aki azt mondja, hogy imád olvasni - én sem vagyok az, de mégiscsak jobban szeretek olvasni, mint egyéb agybomlasztó baromságokat kiírni Facebook-ra félóránként.
2011. augusztus 10. 18:33
Attól függ, hogy milyen a kedvem de alapjába véve szeretek
2011. augusztus 11. 17:17
Persze
és nem olyanokra gondolok hogy neten olvasni-.-
Egyeseknek az a "menő" ha nem olvasnak -.-" Áhh mindegy ő bajuk.
Amióta megtanultam olvasni azóta imádok!
Egyeseknek az a "menő" ha nem olvasnak -.-" Áhh mindegy ő bajuk.
Amióta megtanultam olvasni azóta imádok!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.