Hát Shannon-on megint ott "virít" az a nadrág féleség és a szemüvege is furi, de ettől függetlenül jól néztek ki.
30 Seconds To Mars - Filming an Interview for 'Extra' at The Grove in Hollywood - 21 Feb 2011
2011. február 22. 16:32
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.26. Hozzászólás: 151 Csatolások: 481 Azonosító: 47430 offline
|
Hát igazából nem tudom eldönteni, hogy ide valóak vagy a rendezvényes topicba de ahonnan szervíroztam a képeket ott a candid képeknél volt...így én is tettem, ha inkább a másik topicba való akkor szóljatok nyugodtan.
Hát Shannon-on megint ott "virít" az a nadrág féleség és a szemüvege is furi, de ettől függetlenül jól néztek ki.
15 felhasználónak tetszik:
bibicsibi,
Eve87,
funny18,
tya04,
raspberry,
Karina197,
Jal,
janet7,
Fuller,
xxangi20xx,
AdamLambertrulz,
vvivienne8,
House Of Wax,
biad92,
nora rose
2011. február 22. 17:18
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Most mindannyian jól néztek ki, csak kár, hogy nem vették le a szemüveget. Örülök, hogy Jared letette a tarka poncsóját, de van egy olyan érzésem, hogy viszontlátjuk még.
Hiába az a nadrág... Shannon
Jared szájbeharapós képe a kedvencem
Köszi a feltöltést
Hiába az a nadrág... Shannon
Jared szájbeharapós képe a kedvencem
Köszi a feltöltést
10 felhasználónak tetszik:
raspberry,
tya04,
Zsanó,
funny18,
janet7,
Fuller,
xxangi20xx,
AdamLambertrulz,
vvivienne8,
Pandus
2011. február 22. 17:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Jared nagyon jól néz ki
Köszi a képeket
Köszi a képeket
1 felhasználónak tetszik:
Zsanó
2011. február 22. 18:28
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Shan-nek az a gatya, valami ilyesmibe alszom
Piros kesztyű, de nem jó kesztyű
régi piros kesztyű de szerettem...
Hátulról a negyediken kíváncsi vagyok mi történhetet...
Kösz a feltöltést, jó képek.
Piros kesztyű, de nem jó kesztyű
Hátulról a negyediken kíváncsi vagyok mi történhetet...
Kösz a feltöltést, jó képek.
2011. február 22. 22:03
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.26. Hozzászólás: 151 Csatolások: 481 Azonosító: 47430 offline
|
Kisebbek ,de találtam még egy párat
11 felhasználónak tetszik:
raspberry,
funny18,
janet7,
Eve87,
Fuller,
xxangi20xx,
AdamLambertrulz,
vvivienne8,
Pandus,
House Of Wax,
biad92
2011. február 22. 22:12
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Mindannyian jól néztek ki
Jared haja így nagyon jó, a kabátja sem annyira rossz, de az a piros kesztyű valahogy nem illik a szereléséhez. Viszont jól megy Shannon szemüvegéhez és a cipőfűzőjéhez
Köszi a képeket
2011. február 23. 08:43
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A piros kesztyű tényleg nem az igazi, vissza a régit.
Nekem Jared hajszíne nem tetszik, olyan természetellenes, a 2009-es jobban állt neki, hogy sötétebb volt.
Tomo szerelése tetszik a legjobban, Shan meg csak deréktől felfele.
Köszi a képeket!
Nekem Jared hajszíne nem tetszik, olyan természetellenes, a 2009-es jobban állt neki, hogy sötétebb volt.
Tomo szerelése tetszik a legjobban, Shan meg csak deréktől felfele.
Köszi a képeket!
8 felhasználónak tetszik:
xxangi20xx,
Zsanó,
funny18,
raspberry,
AdamLambertrulz,
janet7,
vvivienne8,
Pandus
2011. február 23. 15:58
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Nagyon jó képek, köszönet.
Mind a hárman jól néznek ki, még a kesztyű sem annyira zavar (a régi szerintem is jobb). Jared poncsóját kezdem hiányolni, most hogy nem vette fel.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!