A Bad Boyz frontembere jó barátságot ápol a Való Világ Rácz Bélájával, aki nem titkoltan zenei karrierbe akar kezdeni a villalét után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Düki: „VV Béci taktikája miatt nagyképű”
2011. február 22. 13:31
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
én személy szerint nembirom bécit..
2011. február 22. 13:38
Hajrá Béciiiii!! És Dükinek is sok sikert a karrierjéhez.
2011. február 22. 14:08
Eddig nekem is nagyon szimpi volt Béci, de most már nem annyira! Viszont az utóbbi időkben újra normális lett
2011. február 22. 14:18
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
szerintem Béci nem nagyképű csak van önbizalma
ami egy ilyen játékban mint a Való Világban nagyon jól jön!
2011. február 22. 14:21
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
már nem elkezdte ? XD
2011. február 22. 14:22
sztem béci nem nagyképüü
csak van önbizalma
és tök rendes Dükii hogy segít nekii
2011. február 22. 14:23
jah és többen irták hogy már nem elkedte ?? de igen elkezdte
énis csodálkoztam
2011. február 22. 14:29
|
|
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 offline
|
Szerintem a zenei karrier elkezdését úgy értette h mindenki megismerje..mert szerintem nem nagyon ismerték őt amíg be nem költözött a villába.

És amúgy szerintem sem nagy képű..így kell hozzá állni..nem úgy hogy jajj de rossz vagyok...ennyi:D
És amúgy szerintem sem nagy képű..így kell hozzá állni..nem úgy hogy jajj de rossz vagyok...ennyi:D
2011. február 22. 15:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
SP Dükinek készít zenét, Düki meg majd Bécinek. Béci vajon kineg fog majd, Győzikének?
Nem merik maguk vállalni amit csinálnak? A másikon kísérleteznek? Amúgy semmi hangja a csávókámnak - felkeverik autotune-al, hogy le merje adni a tv ...
Nem merik maguk vállalni amit csinálnak? A másikon kísérleteznek? Amúgy semmi hangja a csávókámnak - felkeverik autotune-al, hogy le merje adni a tv ...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: