A Bad Boyz frontembere jó barátságot ápol a Való Világ Rácz Bélájával, aki nem titkoltan zenei karrierbe akar kezdeni a villalét után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Düki: „VV Béci taktikája miatt nagyképű”
2011. február 22. 13:31
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
én személy szerint nembirom bécit..
2011. február 22. 13:38
Hajrá Béciiiii!! És Dükinek is sok sikert a karrierjéhez.
2011. február 22. 14:08
Eddig nekem is nagyon szimpi volt Béci, de most már nem annyira! Viszont az utóbbi időkben újra normális lett
2011. február 22. 14:18
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
szerintem Béci nem nagyképű csak van önbizalma
ami egy ilyen játékban mint a Való Világban nagyon jól jön!
2011. február 22. 14:21
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
már nem elkezdte ? XD
2011. február 22. 14:22
sztem béci nem nagyképüü
csak van önbizalma
és tök rendes Dükii hogy segít nekii
2011. február 22. 14:23
jah és többen irták hogy már nem elkedte ?? de igen elkezdte
énis csodálkoztam
2011. február 22. 14:29
|
|
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 offline
|
Szerintem a zenei karrier elkezdését úgy értette h mindenki megismerje..mert szerintem nem nagyon ismerték őt amíg be nem költözött a villába.

És amúgy szerintem sem nagy képű..így kell hozzá állni..nem úgy hogy jajj de rossz vagyok...ennyi:D
És amúgy szerintem sem nagy képű..így kell hozzá állni..nem úgy hogy jajj de rossz vagyok...ennyi:D
2011. február 22. 15:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
SP Dükinek készít zenét, Düki meg majd Bécinek. Béci vajon kineg fog majd, Győzikének?
Nem merik maguk vállalni amit csinálnak? A másikon kísérleteznek? Amúgy semmi hangja a csávókámnak - felkeverik autotune-al, hogy le merje adni a tv ...
Nem merik maguk vállalni amit csinálnak? A másikon kísérleteznek? Amúgy semmi hangja a csávókámnak - felkeverik autotune-al, hogy le merje adni a tv ...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: