Selena Gomeznek „tizenhárom oka volt”
2011. március 14. 21:31
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
háát..én nem tudom elképzelni Selenat ebben a filmben..:S
2011. április 22. 11:09
én már olvastam a könyvet igen jó és kiváncsian vároma filmet
2012. január 09. 17:21
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én imádom a könyvet és egyeltalán nem akarom, hogy Selena játssza Hannah szerepét. Nem illik hozzá. :/ Pedig bírom Selenát.
2012. január 09. 17:26
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
A könyvet olvastam és nagyon tetszett. Arra kíváncsi vagyok Selena hogyan fogja alakítani a főszereplőt. Nem hinném, hogy pont ő való erre a szerepre, de majd kiderül...
2012. február 12. 14:52
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
az egyik kedvenc könyvem. bár n nem éppen egy Selena karakterű lánynak képzeltem Hannát... Majd meglátjuk, mi lesz belőle.
2012. március 10. 23:14
|
|
Törpeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 164057 offline
|
Mindenkivel egyet értek aki azt mondja hogy nem olyan Selena Gomez-es a könyvben szereplő Hannah, nem tudom én se elképzelni benne ...
Selenával úgy ahogy nincs bajom ...
Viszont remélem nem rontja el a filmet mert ez a könyv ez tökéletes ! Hogyha létezik olyan könyv amit csak imádni lehet akkor az ez !
Thirteen reasons why <3
Selenával úgy ahogy nincs bajom ...
Viszont remélem nem rontja el a filmet mert ez a könyv ez tökéletes ! Hogyha létezik olyan könyv amit csak imádni lehet akkor az ez !
Thirteen reasons why <3
2012. május 15. 21:26
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Nekem megvan ez a könyv, most fejeztem be harmadjára. Én Hannah-t nem így képzeltem el, én olyannak, mint a borítón lévő lány, szőkésbarna hajjal. Selenához nem illik ez a szerep, inkább maradjon a vígjátékoknál, az legalább "jól bevált". Ne rontsák el egy ilyen jó könyv adaptációját egy "diznisztárocskával", mint amilyen Selena, akkor már filmet se csináljanak belőle. To_To is megmondta, neki és a mély mondanivalónak semmi köze egymáshoz, akármennyire is próbálják védeni a rajongói. Egy ismeretlen, új színésszel kellene eljátszatni a szerepet, mert így, ha ezt a libát (véleményemet az oldalán láthatjátok), tönkreteszik azt az élményt, amit a könyv nyújtott az olvasók számára.
2012. július 14. 21:59
A könyv tetszett, bár én nem hinném, hogy ilyen apró indokok okozták volna Hannah halálát, ezt a könyvet egy nőnek kellett volna megírnia, aki átélt ilyeneket a gimiben.
Mindenesetre én Selena Gnómot nem tudom elképzelni Baker szerepében. Inkább Connie-éban, vagy nem is tudom...
Törékeny, procelán arcú, visszahúzódó kislányt játszani tudó színészt képzelek el - vagyis SG ellentétét.
Pont ő, aki egy vígjátékban játszott, hogy tudná eljátszani az öngyilkosságra készülő Hannah-t? Na de nem akarok ítélkezni előre.
Mindenesetre én Selena Gnómot nem tudom elképzelni Baker szerepében. Inkább Connie-éban, vagy nem is tudom...
Törékeny, procelán arcú, visszahúzódó kislányt játszani tudó színészt képzelek el - vagyis SG ellentétét.
Pont ő, aki egy vígjátékban játszott, hogy tudná eljátszani az öngyilkosságra készülő Hannah-t? Na de nem akarok ítélkezni előre.
2012. július 14. 22:11
Még valami: Ebből a bizonyos 13 okból egy volt IGAZI OK: az, hogy Tyler miatt már otthon sem volt biztonságban.
Végül is ha úgy nézzük, még egy volt, aminek az előző ok a következménye: nyilván az, hogy a suliban nem volt biztonságban.
Végül is ha úgy nézzük, még egy volt, aminek az előző ok a következménye: nyilván az, hogy a suliban nem volt biztonságban.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: