Selena Gomeznek „tizenhárom oka volt”
2011. március 06. 02:02
jujj devárom már, biztos jó lesz legalábbis remélem.
2011. március 06. 12:15
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
nekem kedvenc konyvem, orulok hogy Selena fogja jatszani, csak felek nehogy ezt a filmet es konyvet a Disney-hez kossek, meert semmi Disney vonas nincs igazabol benne: erdekes, dramai, tragedia minden volt benne:)
2011. március 06. 13:41
várom már de addig is elolvasom a könyvet.Biztos tök jó
2011. március 06. 14:14
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Várom!!Biztos jó lesz!!!
2011. március 06. 20:02
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
majd el kérem a könyvet a barátnőmtől
2011. március 07. 15:17
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
Idézet (rheuska @ 2011.02.22. 19:07)
cutefanni: tiéd a nap legértelmetlenebb kommentjének díja
biztos, hogy ugyanazt a könyvet olvastuk?
tuti, hogy ugyanazt a könyvet olvastuk
Én csak leírtam a véleményemet. Először is, visszaolvastam a kommentedet, és igazad van.
"ha ilyen gondjaid vannak, NE hidd azt, hogy minden ellened" van
"Hannah "példája" nem követendő, hanem inkább elrettentő. "
Ezeket írtad, és ez mind igaz. De a könyv a feladásról szól. Hogy Hannah sehol sem érzi biztonságban magát, mindenhol bántják stb. És ez nekem, aki sosem gondolt öngyilkosságra elrettentő példa, hogy hogyan érezhet valaki ilyet, hogyan tudta megtenni. De most ha elolvassa egy olyasvalaki, aki eleve öngyilkos hajlamú, depis... Az nem ezt fogja gondolni, egyszerűen azt mondja, hogy jól tette Hannah, megteszem én is. Nekem ezzel a könyvvel pont hogy az volt a bajom, hogy nem ösztönöz arra hogy Ne add fel.. Mert Hannah, a főszereplő feladta, és megvolt rá az oka, de nem fordult ÚGY segítségért hogy az igaz lenne, mert lehet hogy a tizenharmadik oknál, ott a tanárnál megpróbálkozott vele, de akkor nem mondta el igazából mi a baja, csak utalásokat tett rá. Ez a könyv nekem inkább azt sugallja hogy Senkire sem számíthatsz... Persze egy ilyen "mély érzésű" könyv mindenkinem mást mondd...
Mindenesetre továbbra is úgy gondolom hogy Selena nem jó a főszerepre. Nem mondom, hogy nem képes rá, de valahogy nem tudom elképzelni hozzá. Ahogy már írták, egy alig ismert színésznő kéne hozzá, aki megcsillogtathatja a tehetségét ebben, úgy mint Sairose Ronan a The Lovely Bones-ba...
Nem értem miért tartottad "értelmes"-nek a kommentemet.
2011. március 07. 16:22
Az egyik kedvenc könyvem, imádom ♥
azt azonban sajnálom hogy Selena játssza Hannah-t véleményem szerint nem ő legalkalmasabb a szerepre....
azt azonban sajnálom hogy Selena játssza Hannah-t véleményem szerint nem ő legalkalmasabb a szerepre....
2011. március 07. 20:30
nekem megvan könyvbe,kíváncsi vagyok milyen lesz a film
2011. március 10. 21:10
OLVASTAM! és pont elképzeltem milyen lehet filmben @.@ Selenát nehezen képzelem el, remélem ügyes lesz, mert a könyv kuuurva jó!
2011. március 14. 21:29
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
várom:) érdekes lehet...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: