Selena Gomeznek „tizenhárom oka volt”
2011. február 22. 18:32
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
tuti hogy megfogom nézni ...
biztosan nagyon jó lesz
2011. február 22. 18:34
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
kíváncsi vagyok, hogy milyet alakít Selena.
2011. február 22. 18:51
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Kíváncsi vagyok
2011. február 22. 19:06
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Sally: de a könyv tanulsága nem az, hogy ha ilyen történik veled, légy öngyilkos. Ezért mondtam, hogy olvasd, mert megvan a feelingje, és az is benne, van, hogy ha ilyen gondjaid vannak, NE hidd azt, hogy minden ellened van. Pont a srác, aki hallgatja a kazettákat, ő az, aki képviseli az ellenvéleményt, és úgy van megírva, hogy az utolsó kazettánál én sírtam, és magamban mondogattam, hogy "ne tedd, ne csináld". Hannah "példája" nem követendő, hanem inkább elrettentő. Én a magam részéről MINDENKIVEL elolvastatnám, ugyanis nagyon jó arra, hogy felhívja a figyelmet rá, hogy ne kezeld tapló bunkó módon a másikat. Neked, aki már felnőtt vagy, talán már nem aktuális ez, de a mai fiatalok körében az itt leírtak igenis valós problémák, és aki nem erős jellem, igenis eljuthat ide, ahová a könyv főszereplője. Plusz szerintem már eleve az, hogy nem érzi biztonságban magát otthon, vagy hogy felelősnek érzi magát egy erőszakért, vagy egy halálért, szerintem elég nagy lelki törés lehet, ha te éled át, és nem csak hallod.
2011. február 22. 19:57
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Szerintem jó lesz neki,és képes rá,nem kell mindenkit leírni,vagyis elítélni,azért mert a Disney-nek dolgozik.Miley is a Disneynek dolgozott és mégis játszott az Utolsó dalban,lehet hogy nem lett egy közkedvelt film,de szerintem nagyon jól megcsinálta.Jó ,hogy kap rendes szerepeket is így leglább megmutatja,hogy igenis nagyon tehetséges.(azoknak akik kételkednek ebben)
2011. február 22. 20:15
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
biztos jó lesz
szeretek olvasni és így jó könyvnek tűnik
lehet hogy majd beszerzem
Amúgy Igaza van Reniii-nek. Attól, hogy a Disneynél dolgozik lehet jó színész.
Szerintem Miley filmje is jó volt... Bár könyvbe jobban tetszett
szeretek olvasni és így jó könyvnek tűnik
lehet hogy majd beszerzem
Amúgy Igaza van Reniii-nek. Attól, hogy a Disneynél dolgozik lehet jó színész.
Szerintem Miley filmje is jó volt... Bár könyvbe jobban tetszett
2011. február 22. 20:22
|
|
WancsiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 129850 offline
|
várom.
2011. február 22. 20:24
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
2011. február 22. 20:37
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (cutefanni @ 2011.02.22. 18:08)
Nagyon szeretem ezt a könyvet, bár öngyilkos hajlamúaknak és depiseknek nem igazán tudom ajánlani... és ahogy ÉN elképzeltem Hannah-t az egyáltalán nem olyan mint Selena, a csapból is ő folyik... semmi bajom vele, de maradjon a Disney-nél... aztán megnézi a filmet a sok kis tízéves rajongója és leugrik a tizedikről... szóval szerintem ne Selea legyen a főszereplő... :/
Én is így gondolom... Selena mindenhl ott van és nem biztos, hogy jót tenne a filmmel ha Ő játszaná Hannah-t. Szerintem egy kevésbé ismert vagy egyátalán nem ismert színésznő jobb lenne. Amúgy nem tudom miért de én Hannah-nak szőkésbarna hajat képzeltem el
2011. február 22. 20:39
K*rva jó az a könyv,és imádom Sellyt is,szal wááááááááááááááááááááááááááááááh jó lesz a film
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: