SP kiborult a Fonogram-jelölések kapcsán
2011. február 22. 14:04
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Majd kap VIVA Comet meg Bravo OTTO díjakat. A Fonogram egy nívósabb zenei díj, itt nemc sak tinikedvencek rúgnak labdába és nem lehet minden évben sz összes díjat bezsebelni egy embernek. Ilyen egyszerű. Ma Ő, holnap más, ez az élet.
2011. február 22. 14:19
xDD jól megmondták Sp-nek xDD szakadtam rajta Sp meg beképzelt :S kiakadni mert nem jelölték egy dijátadóra ?? OMG xDDD ilyen "sztárt" se láttam még xD
2011. február 22. 14:29
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Regica igazad van!!!!
2011. február 22. 15:07
|
|
DjDangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 135452 offline
|
ebből látszik hogy a sok kis tini csaj oda van érte mert állításuk szerint "jó pasi", és csak ezért veszik a lemezét és ezért kap viva comet gömböt, viszont ha a szakma díjaz ő megemlítésre sem kerül, nem hogy jelölt legyen mennyen már valahova a nagyképűönteltségével
ja és hajrá Mocsok 1 Kölyök!!!!!csak azért is
ja és hajrá Mocsok 1 Kölyök!!!!!csak azért is
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 22. 15:09
nem értem miért hiszi magát akkora embernek.. -.-" törődjön bele ,hogy nem egy legenda.. és ne hisztizzen.. -.-"
2011. február 22. 15:13
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
totál beképzelt és még randa és tehetségtelen is és csodálkozik, hogy nem jelölik...
2011. február 22. 15:24
|
|
khata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 127658 offline
|
hát én se ismerem a nemtom mien együtest és üzenem a cikk írójának h nem kéne magába a cikkbe írni a véleményt. na csáá SP <333 ja és (legalábbis én)nem azért bírom sp t mer ,,jó pasi" hanem mert igazak a dalszövegei és erre azok is rájöhetnének akik itt fikázzák meg mondják h buzi, beképzelt meg stb.... és kurvára nem nagyképű és én a jelöltek kb felét nem ismerem....
2011. február 22. 15:50
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Izé, ki is az az SP?
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 22. 15:57
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
hát ez tényleg nem kellett vna kiírnia-.-
atyám ehhez nagy pofa kellett..pedig
már pont nem volt vele bajom xD
de jól beszólt a zenekar:D
atyám ehhez nagy pofa kellett..pedig
már pont nem volt vele bajom xD
de jól beszólt a zenekar:D
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.