Lady Gaga meglepő kijelentést tett az aranytorkú énekesnőről, amikor a Grammy-díj-átadóról kérdezték...
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga Christina Aguileráról beszélt
2011. február 21. 16:50
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
2011. február 21. 16:51
Nem rajongok Lady Gagáért a számait viszont szeretem szóval felőlem mondhat amit csak akar...
2011. február 21. 16:51
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Mindkettejük egy megosztó személyiségnek számít, úgy gondolom. Viszont a tehetségükkel senki sem vitatkozhat, sikeresek, és remekül alakul eddig a karrierjük, nincs okuk egymást leutánozni. Örülök, hogy vége ennek az egésznek kettejük között, pontosabban a rajongók között.
2011. február 21. 17:00
|
|
kittusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 142459 offline
|
Hát....... ők az igazi példaképek!
Nekem Gaga-val igazából csak az a bajom h rengeteg hülyeséget tud néha csinálni amin fel áll a hátamon a szőr is
Christina-val pedig ugyan az! De ha kénne választanom akkor Christina! ( Naon jók a parfümjei, igazábból csak is csak azért xD )
Nekem Gaga-val igazából csak az a bajom h rengeteg hülyeséget tud néha csinálni amin fel áll a hátamon a szőr is
2011. február 21. 17:00
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Imádom Gagát! Xtinával sincs bajom.
A rajongók túlozzák el állandóan a dolgokat. -.- Gaga egyre nagyobbra nősz a szememben!
Lassan már nem férsz bele! (l)
2011. február 21. 17:01
GaGa...hatalmasat nőttél a szememben! Megmutatta az egész világnak h. tud Ő...csak akarnia kell!!!
2011. február 21. 17:02
Mik azok az undorító szarvacskák vagy mik az arcán? Fúj, ez a nő, komolyan mondom, megőrült.
2011. február 21. 17:06
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én Gagát ezerszer jobban szeretem mint Christinát...
2011. február 21. 17:07
Mindkettő egy tehetséges személy! Bírom a dalaikat
2011. február 21. 17:12
egyre jobb véleménnyel vagyok erről a Gagáról..nem mintha eddig lett volna vele bajom, de hogy a rajongója soha nem voltam az tuti. Viszont egyre több olyan kijelentése és gesztusa van, amitől nő a szememben!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: