A színész egy furcsa hasonlatot használt a házasság „túlélésére”: Küzdj úgy a párodért és az érzéseidért, mintha maratont futnál – kitartóan és sziklaszilárdan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Colin Firth: „A házasság egy maraton”
2011. február 21. 14:43
2011. február 21. 15:11
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Valószínűleg az ehhez hasonló nyilatkozatai miatt rajonganak érte a nők.
Minden tiszteletem a házasságuké.
Minden tiszteletem a házasságuké.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 21. 15:19
Most még jól meg vannak, remélem később is így marad. Talán a média nem szedi szét őket darabokra ..
xxangi20xx
2011. február 21. 15:30
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.21. 15:19)
Most még jól meg vannak, remélem később is így marad. Talán a média nem szedi szét őket darabokra ..
Ha 15 éven keresztül nem csinált semmit a média, hogy szétválassza őket akkor az most se tegyék.
Colin utolsó mondatán látszik, hogy mennyire szereti a feleségét és remélem, hogy nem fog megváltozni
2011. február 21. 15:41
Idézet (funny18 @ 2011.02.21. 15:30)
Ha 15 éven keresztül nem csinált semmit a média, hogy szétválassza őket akkor az most se tegyék.
Colin utolsó mondatán látszik, hogy mennyire szereti a feleségét és remélem, hogy nem fog megváltozni
Colin 15 éve úgymond 'sehol' sem volt, te is tudod, hogy honnan jött. Az angol média ilyen, csak akkor szállnak rá valakire, ha híres lesz de akkor kegyetlenül. Sok Oscar díjas színész a díj átvétele után az amerikai média központjába kerül, lásd például Kate Winslet vagy Halle Berry. Tudod milyen az amerikai média, akit ki akar csinálni, azt kicsinálja de persze az igaz szerelmen a média sem léphet át.
Erről pedig csak annyit, hogy még meg sem kapta az Oscart, de már is olyan hírek jelentek meg róla, hogy van törvényen kívüli gyereke egy sztriptíz táncostól. És ez csak egy abból, amit az amcsi médiában lehet olvasni már most.
Isten ments, hogy szétmenjenek, remélem tudomást sem vesznek ezekről a hülyékről
2011. február 21. 16:44
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
ilyen egy igazi férj. de mondjuk én sem tudom mi lesz, ha megkapja az Oscart, netalántán többet is a filmmel (ami hihetetlenül nagyonszuper *-*), és a média rászáll. mert ráfog. ez a taktikája. de szerintem nem lesz semmi gond, hiszen tényleg úgytűnik hogy szeretik egymást
kateblock
2011. február 22. 19:45
jaj
olyan jó pasi ő is és ez a ritka aki még ennyi év után is szereti a feleségét
2011. július 03. 00:27
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
nagyon-nagyon gyönyörű és példaértékű!szeretem ezt az embert,nagyon!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.