Olcsó sztriptíztáncos volt VV Szandika
2011. február 21. 21:19
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
Szandika aranyos, Ő a legszebb lány a villában nem értem hogy miért beszéli be magának hogy csúnya!
2011. február 22. 19:49
És ez mióta fontos hír???Már bocsánat,de most ez ilyen fontos lenne lehet,hogy valakinek igen de számomra nem.Nos amikor bekerült a Villába akkor már mondták,szóval ez eléggé késő volt.Nos lehet,hogy mikor kiesek a vállából akkor nem ez lesz a szakmája,hanem mondjuk eladó vagy stb.stb.Ja és ez az ő dolga most nem az hanem egy Show szereplője.Gigi23 igaza van,hogy nem azt kell nézni mi volt hanem,hogy milyen ember is valójában.Én egy nagyon jó fejnek ismertem meg és ez remélem nem csak egy látszat a tv-ben.
2011. február 24. 20:55
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
És akk mi van ha ez a múltja?? Változtatni akart, és ahogy a cikkben is van "ezért jelentkezett a Való Világba..." Az embereket nem a múltjuk alapján hanem a jelen alapján szokták iténi a normális emberek...
Ahogyan én a tv-ben láttam jófejnek néztem szóval... Reméljük ez nem csak a látszat...
Ahogyan én a tv-ben láttam jófejnek néztem szóval... Reméljük ez nem csak a látszat...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: