Az X-Faktor győztese azt ígérte, hogy nyereményautóját öccsének ajándékozza, de meggondolta magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vastag Csaba mégis megtartja autóját
2011. február 20. 22:53
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Én nagyon szeretem Csabit, de csalódás, hogy megszete az ígéretét. Nagyon rossz indok, hogy félti az öccsét. Max a kocsit féltheti, mert Tomi mindegy milyen autót vezet bármelyikkel lehet balesete. Ha már megígérte oda kellett volna neki adnia vagy akkor ne ígérje meg.
2011. február 20. 22:59
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nyugtával dicsérd a napot. megígérte, megszegte. és nem azért, mert félt itt bármit is. max a kocsit. szerintem rájött, hogy igazából tetszik neki, akarja, mert ez jár, és nehogymár, ez túl jó "Tomikának"
ja, oké. köszcsá.
ja, oké. köszcsá.
2011. február 21. 07:50
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Nem volt túl jó indok,hogy arra alapozott,hogy Tominak ne legyen semmi baja.Sajnos csalódtam, mert ha megígérte,akkor tartsa be.Egyébként nem ilyen,ezt onnan tudom,hogy személyes ismerősöm- és mindig betartja,amit ígért általában.
2011. február 21. 08:47
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Természetes, hogy megtartja, ő nyerte, az övé. Csak hogy nem is olyan régen tett egy ígéretet és akkor még olyan szépen nyilatkozott a testvéréről, hogy azt nagyon szimpatikusnak találtam. Most viszont kiderült, hogy ismét az első benyomás volt az igazi.
Ezt a fiút igen erős önös érdekek vezérlik. Persze mindenkit, de eddig legalább okosan csinálta és nem lógott ki ennyire a lóláb.
2011. február 21. 09:05
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
Szerintem Tomi 19 éves. Akkor még mindig benne volt hogy kiejtette öccsét. Tomi majd kap , ha Csabi a maga bugyiszkájának véli hát legyen!
2011. február 21. 12:30
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Ez már megint egy kacsa hír. Tomi és Csaba közösen használják az autót. A fellépésekre pedig viszik őket. Nem kell mindent elhinni amit a firkászok kitalálnak.
2011. február 21. 13:30
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Nem CSAK a kocsit féltem
2011. február 21. 13:45
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
Szerintem ezzel semmi baj nincs
Nehogy összetőrjék magukat
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: