Például én továbbadnám a vadiúj Alkonyat-Újhold köteteim német és angol nyelven. Sosem használtam, mert nem szeretem + jutalomkönyvként kaptam.
Adok-veszek
2011. február 20. 21:25
Remélem nincs még ilyen topic. Arra gondoltam, hogyha valakinek van valami sztáros relikviája, vagy bármi, amit továbbadna, az megoszthatná, és akit érdekel, azzal privátban lebonyolítja.
Például én továbbadnám a vadiúj Alkonyat-Újhold köteteim német és angol nyelven. Sosem használtam, mert nem szeretem + jutalomkönyvként kaptam.
2011. február 20. 21:30
jó témának látszik
hát ha magyar lenne a könyv érdekelne is
nekem 1 Taylor Lautner-es fém tolltartóm van,ha érdekel valakit
de vannak cd-im és dvd-im is
nekem 1 Taylor Lautner-es fém tolltartóm van,ha érdekel valakit
de vannak cd-im és dvd-im is
2011. február 20. 22:06
Nekem van egy Michael Jacksonos könyvem, attól szeretnék megválni.
Valamint számos minőségben megőrzött bakelit lemezem. AC/DC, Bikini(egy Bikini bakelit dedikált is!), Edda, Z' Zi Top, Kiss, és Rock N Roll válogatások, Queen, Bob Marley és rengeteg 10-20 évvel ezelőtti slágerek előadóitól. Ha valakit érdekel hogy még milyenek vannak akkor írjon egy privátot.
Illetve még rengeteg poszterem van szinte minden sztárról. A legtöbbjük 2-3 évvel ezelőtti magazinokból van.
Valamint számos minőségben megőrzött bakelit lemezem. AC/DC, Bikini(egy Bikini bakelit dedikált is!), Edda, Z' Zi Top, Kiss, és Rock N Roll válogatások, Queen, Bob Marley és rengeteg 10-20 évvel ezelőtti slágerek előadóitól. Ha valakit érdekel hogy még milyenek vannak akkor írjon egy privátot.
Illetve még rengeteg poszterem van szinte minden sztárról. A legtöbbjük 2-3 évvel ezelőtti magazinokból van.
2011. február 21. 15:18
Idézet (Selly_Milz @ 2011.02.20. 21:30)
az Alkonyat magyarul is megvan (Y)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: