Zimány Linda-Személyes képek
2011. október 13. 13:17
" Caroline Pearsel a power plate master edzojevel:) "
2011. október 13. 13:20
" Sugarbirdben indulas a power plate sajtoebedre:) "
2011. október 14. 14:58
" Who's gonna save the world?
Kép a képben Linda:)))hahahah:)Regi Love kollekciójának egyik darabja Sugarbird:) "
2011. október 15. 16:07
" Anyumeknal ebedeltunk a Balatonon az egyik legjobb baratnommel Kataval es innen indulunk 5 orara Nagykanizsara a Kanizsa Centerbe a Sugarbird bemutatora,termeszetesen Sugarbird ruciban es jol megnezzuk Toth Gabit is,mert fellep es o a kedvencem forever:) "
2011. október 18. 15:11
" Sziasztok!Ma Regi Love kollkciójából hoztam 2 ruhát nektek:)))Illetve magamnak:)))de megmutatom nektek is,mert már kapható a Sugarbird üzletekben:))És imádoom! "
2011. október 18. 15:12
" Sziasztok!Tegnap ismet kaptam csodalatos szempillakat Dobozi Erikatol:)ha szeretnetek ilyen szep pillakat akkor ot tudom ajanlani nektek:)1052. Bp Millenium Center,Vaci utca 19-21. Www.essencebeauty.hu
"
2011. október 23. 09:31
" Sziasztoook:)Ma Regina Sugarbird kollekcioajanak egyik darabjaban indulok utnak:) "
2011. október 24. 19:57
" Sziasztok!!!Jó csúnya idő van ma itt Pesten:( szitál az eső,szürke minden,nem egy jókedvű idő és mandulagyulladással fekszem itthon..mi jöhet még?
Mondjuk az ,hogy mindezzel dacolva fotóztam nektek egy kedvenc ruhámat az új kollekciómból:)hogy tetszik?Feketében is eltettem egyet,mert nekem nagyon tetszik:) "
2011. október 25. 19:36
" " Hoztam egy képet a kutyusommal Bonnieval is:)illetve én megpróbáltam lefotózni:)) hahahaha:))már 16 éves,együtt nőttünk fel:)) "
2011. október 26. 13:21
" Sziasztook!!Még mindig betegeskedem sajnos:(((Nehezen múlik ez a mandulagyulladás:(( de küzdök,eldöntöttem pont holnapra meggyógyulok:)) viszont a Sugarbirdbe muszáj volt elugranom,mikor a Sugarbird hivatalos adatlapunkon megláttam a Hy! Bye! feliratos overallt:)))Ez most a kedvencem,egyből jobb kedvem lett!!!BYEE-BYEE! "
2011. október 26. 20:11
" Sziasztok:)Milyen a halloweeni nyuszifulem?
)) "
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

1 felhasználónak tetszik: