Zimány Linda-Személyes képek
2011. október 13. 13:17
" Caroline Pearsel a power plate master edzojevel:) "
2011. október 13. 13:20
" Sugarbirdben indulas a power plate sajtoebedre:) "
2011. október 14. 14:58
" Who's gonna save the world?
Kép a képben Linda:)))hahahah:)Regi Love kollekciójának egyik darabja Sugarbird:) "
2011. október 15. 16:07
" Anyumeknal ebedeltunk a Balatonon az egyik legjobb baratnommel Kataval es innen indulunk 5 orara Nagykanizsara a Kanizsa Centerbe a Sugarbird bemutatora,termeszetesen Sugarbird ruciban es jol megnezzuk Toth Gabit is,mert fellep es o a kedvencem forever:) "
2011. október 18. 15:11
" Sziasztok!Ma Regi Love kollkciójából hoztam 2 ruhát nektek:)))Illetve magamnak:)))de megmutatom nektek is,mert már kapható a Sugarbird üzletekben:))És imádoom! "
2011. október 18. 15:12
" Sziasztok!Tegnap ismet kaptam csodalatos szempillakat Dobozi Erikatol:)ha szeretnetek ilyen szep pillakat akkor ot tudom ajanlani nektek:)1052. Bp Millenium Center,Vaci utca 19-21. Www.essencebeauty.hu
"
2011. október 23. 09:31
" Sziasztoook:)Ma Regina Sugarbird kollekcioajanak egyik darabjaban indulok utnak:) "
2011. október 24. 19:57
" Sziasztok!!!Jó csúnya idő van ma itt Pesten:( szitál az eső,szürke minden,nem egy jókedvű idő és mandulagyulladással fekszem itthon..mi jöhet még?
Mondjuk az ,hogy mindezzel dacolva fotóztam nektek egy kedvenc ruhámat az új kollekciómból:)hogy tetszik?Feketében is eltettem egyet,mert nekem nagyon tetszik:) "
2011. október 25. 19:36
" " Hoztam egy képet a kutyusommal Bonnieval is:)illetve én megpróbáltam lefotózni:)) hahahaha:))már 16 éves,együtt nőttünk fel:)) "
2011. október 26. 13:21
" Sziasztook!!Még mindig betegeskedem sajnos:(((Nehezen múlik ez a mandulagyulladás:(( de küzdök,eldöntöttem pont holnapra meggyógyulok:)) viszont a Sugarbirdbe muszáj volt elugranom,mikor a Sugarbird hivatalos adatlapunkon megláttam a Hy! Bye! feliratos overallt:)))Ez most a kedvencem,egyből jobb kedvem lett!!!BYEE-BYEE! "
2011. október 26. 20:11
" Sziasztok:)Milyen a halloweeni nyuszifulem?
)) "
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

1 felhasználónak tetszik: