Justin Bieber nem tanult meg helyesen írni
2011. február 24. 18:09
|
|
mitalexvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 132668 offline
|
atyaég!! komolyan mondom én mindig rövidítek 2 betű helyett 1-et írok pl.: semmi -> semi vagy légyszíves= léccy, köszönöm= köszkeeh, köce, köcce!!!
én nem hiszem h ( =hogy) ez helyesírási hibák lennének hanem "netes szleng" a tanárok mindig pattognak... ennyi és kész!!! xD
2011. február 25. 16:09
|
|
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline
|
LOL
)))
2011. február 25. 16:13
Senki sem tökéletes, őt meg azzá akarják 'varázsolni' a producerek. Nem őt hibáztatom a helyesírása miatt, de gyakorolhatna, ha ennyire borzalmasan ír
2011. március 03. 19:11
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (mitalex @ 2011.02.24. 18:09)
atyaég!! komolyan mondom én mindig rövidítek 2 betű helyett 1-et írok pl.: semmi -> semi vagy légyszíves= léccy, köszönöm= köszkeeh, köce, köcce!!!
én nem hiszem h ( =hogy) ez helyesírási hibák lennének hanem "netes szleng" a tanárok mindig pattognak... ennyi és kész!!! xD
Már bocs de ennek meg aztán végképp nincs értelme. Az nem rövidítés, hogy kihagysz egy betűt egy amúgy sem hosszú szóból, inkább azt vonnám le belőle, hogy hanyag vagy, vagy szimplán nem vagy tisztában a helyesírással. A léccy is elbírja a szimpla 'i'-t, ha már a 'gysz'-t nem, a köszkeeh meg egyszerűen nevetséges...Főleg, hogy pont annyi betű, mint a köszönöm és miért kell bele a 2 'e' meg a 'h'? Ezt a szlenget én sosem fogom megérteni, csak az vigasztal, hogy én nem szorulok rá.
1 felhasználónak tetszik:
Pattii
2011. március 04. 15:46
ó nem mindegy hogy hogy ír az a lényeg hogy nagyon jól néz ki és tud énekelni :-)
2011. március 15. 13:01
Hahaha!Én helyesen írok!sára11 egyet értek ciki!
2011. április 02. 15:51
Uram ég már a gimit is majdnem elvégezte és nem tud irni elég LÚZER! Én utálom nem tudom hogy lehet szeretni egy analfabéta ..... hülyét.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.