Justin Bieber nem tanult meg helyesen írni
2011. február 20. 21:43
Em31 Elöbb leirtam hogy biztos mindenki mindig a kedvencét védi én is ezt teszem tiis biztos megvéditek a kevenceiteket és roszul esik nektek ha a kedvenceitekt piszkálják de mostmár tényleg hagyuk léciives ezt abba jóó ?? xDD
2011. február 20. 21:45
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:43)
Em31 Elöbb leirtam hogy biztos mindenki mindig a kedvencét védi én is ezt teszem tiis biztos megvéditek a kevenceiteket és roszul esik nektek ha a kedvenceitekt piszkálják de mostmár tényleg hagyuk léciives ezt abba jóó ?? xDD
Szerintem is hagyjuk abba, mert nem akarom, hogy kitiltsanak a fórumról, emiatt.
2011. február 20. 21:47
nah éninkább már nem válaszolgatok nektek
"" 1000x leirtam hogy lécci hagyjuk ezt abba ezért már inkább nem mondom a véleményem hogy akk talán abbahagyjátok a veszekedést
xDD
2011. február 20. 21:47
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:43)
Felőlem "hagyjuk abba", bár nemis tudom, ki kezdte...
Amúgy meg a megvédéssel kapcsolatban, Kateblock-al értek egyet, leírta az én véleményemet is, ugyan akaratlanul.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 20. 21:48
kateblock most az egyszer tényleg igazad van xD énsem akarom mert már egyszer megtörtént xDD
2011. február 20. 22:27
Jajj de bena...!!! 16evesen nem jo helyes iras-ba istenem en 9evesen is jo voltam..!!!!
2011. február 21. 15:22
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát ez ciki...amúgy a képen egy órát röhögtem..az a szemüveg nagyon nagy xD
2011. február 21. 15:35
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
pillangócska
adom
♥Justin♥
adom
♥Justin♥
2011. február 21. 16:41
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Igen-igen, most jön a fika-szekatúra-csomag, mindenki szerencsétlen gyerekre ugrik, hogy ez volt, meg az volt, meg ez nem megy neki, meg stb.
Ezzel próbálják csökkenteni a rajongótáborát. Én már komolyan sajnálom!:S
Ezzel próbálják csökkenteni a rajongótáborát. Én már komolyan sajnálom!:S
2011. február 21. 17:11
fikázzák szerencsétlent h. csökkentsék a rajongotáborát...és én direkt irok igy...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.