Justin Bieber nem tanult meg helyesen írni
2011. február 20. 20:59
Annyira fura, amikor tanárok nyilatkoznak a hírességekről. :/
Egyébként rendben, persze, senki sem tökéletes, de egy alapvető helyesírással illik rendelkeznie, ha már nem tudom hány millióan olvassák a tweet-jeit...
Bár ő Justin Bieber, szóval kit érdekel?!
Egyébként rendben, persze, senki sem tökéletes, de egy alapvető helyesírással illik rendelkeznie, ha már nem tudom hány millióan olvassák a tweet-jeit...
Bár ő Justin Bieber, szóval kit érdekel?!
1 felhasználónak tetszik:
Em31
2011. február 20. 21:00
Idézet (the__domo @ 2011.02.20. 20:55)
Szerintem nincs ebben semmi baj, kivéve akkor, ha pl. egy rajongónak rosszul írja rá a nevét, vagy ilyesmi
xD
Nagy sztárok általában nem írnak alá. Szerintem neki is grafikusa van aki aláírja helyette.
2011. február 20. 21:02
én inkább azt ordítanám: Hé, Justin, ezt nem ilyen fülsüketítően kell énekelni
2011. február 20. 21:05
Em31
Nem azért mondom hogy veszekedés legyen belőle de én mindenap nézek élő fellépéseket Justinról és kb. ugyanilyen a hangja hiába javitják fel géppel muszáj élőben énekelnie
""" ugyhogy fölösleges lene
jah és tothbianka
fules981
sipy97
igazatok van
ha tudnátok hány ember nemtud teljesen helyesen irni xDd csak velük nem foglalkoznak mert nem hiresek
ez a rossz a sztároknak minden kis ügyből pl. ez, nagy ügyet csinálnak . lassan abból fognak hirt csinálni hogy Justin bieber nemszart pontos időben késett egy percet xDD Vagy Selena Gomeznek kikapcsolodott a melltartópántja xDD
Nem azért mondom hogy veszekedés legyen belőle de én mindenap nézek élő fellépéseket Justinról és kb. ugyanilyen a hangja hiába javitják fel géppel muszáj élőben énekelnie
fules981
sipy97
igazatok van
2011. február 20. 21:06
Ezt már olvastam mindenhol. Csak azt tudom tanácsolni neki hogy írjon helyesen!
2011. február 20. 21:08
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
Wiwix -> én is ezt tanácsolnám neki
2011. február 20. 21:10
wiwix mindig ez van vagy husz oldalon látok egy hirt mire megjelenik ezen az oldalon xDDD és am nagyon jóó tanács xDDD és amugy kitudja bebizonyitani hogy ilyet téyleg mondott az egykori tanárnője ?? lehet csak akmuu .. ezt birom a cikkekben hogy pl. egy közelibaarát vagy egy bennfetes vagy egy nevét elhalgatató ember nyilatkoz vmit xDD senki netudja bizonyitani hogy ilyet tényleg mondtak xDDD
2011. február 20. 21:16
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:05)
Em31
""" ugyhogy fölösleges lene
jah és tothbianka
fules981
sipy97
igazatok van
ha tudnátok hány ember nemtud teljesen helyesen irni xDd csak velük nem foglalkoznak mert nem hiresek
ez a rossz a sztároknak minden kis ügyből pl. ez, nagy ügyet csinálnak . lassan abból fognak hirt csinálni hogy Justin bieber nemszart pontos időben késett egy percet xDD Vagy Selena Gomeznek kikapcsolodott a melltartópántja xDD
fules981
sipy97
igazatok van
Csak egy szó : playback
2011. február 20. 21:22
csak egy szó : FÜL mert sztem minden embernek van és aki tényleg jól hall azért azt lehet hallani ha élőben énekel éés képzeld szinte mindenfellépését megnéztem és kb. 2 max ha playbackelt
és sztem élőben sem szar a hangja
nekem tetszik és tulságosan nem izgat egyesek véleménye :Djah és minden sztárnak hallani ha élőben énekel csak oda kell figyelni és sok mindenkinek élőben jobb a hangja :Dsztem Justinnak mindakét féle képpen jóó
ol Deminek is hallani ha élőben megy és élőben nekem jobban tetszik a hangaj
2011. február 20. 21:25
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:22)
csak egy szó : FÜL mert sztem minden embernek van és aki tényleg jól hall azért azt lehet hallani ha élőben énekel éés képzeld szinte mindenfellépését megnéztem és kb. 2 max ha playbackelt
és sztem élőben sem szar a hangja
nekem tetszik és tulságosan nem izgat egyesek véleménye :Djah és minden sztárnak hallani ha élőben énekel csak oda kell figyelni és sok mindenkinek élőben jobb a hangja :Dsztem Justinnak mindakét féle képpen jóó
ol Deminek is hallani ha élőben megy és élőben nekem jobban tetszik a hangaj 
Ott voltál élőben?
Egy, az X-Factornál dolgozó világítás és hangért felelős emberke szerint Justin az X-Factorban is playbackelt
2011. február 20. 21:31
kateblock
és ?? te meg mit szólsz belee ?? és am nem érdekel mondtam már hogy ki mit mond Justinról én akkor is szeretem
és nem nem voltam ott élőben de hallani lehet ha playbackel :S és ha az x-factorban playbackelt nem azt jelenti hogy mindenhol playbackel mondom hogy van 2-3 ahol playbackel
az egyik lehet az x-factor :Dde rengeteg olyan van ahol tisztán hallani hogy nem playbackel és ott is sztem jó a hangja
ugyhogy lécci hagyjuk abba ezt a vitát jó ??
mert tényleg nem azért irtam hogy veszekedés legyen belőle
és ?? te meg mit szólsz belee ?? és am nem érdekel mondtam már hogy ki mit mond Justinról én akkor is szeretem
2011. február 20. 21:34
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:31)
kateblock
és nem nem voltam ott élőben de hallani lehet ha playbackel :S és ha az x-factorban playbackelt nem azt jelenti hogy mindenhol playbackel mondom hogy van 2-3 ahol playbackel
az egyik lehet az x-factor :Dde rengeteg olyan van ahol tisztán hallani hogy nem playbackel és ott is sztem jó a hangja
Bocs, azt hittem ide lehet véleményt írni és hogy ez egy fórum.
Grace Benning
2011. február 20. 21:38
kateblock
az de nem azért irtam hogy veszekedések legyenek belőle :S elfogadom hogy ez a véleményed akk lécci te is fogadd el hogy nekem meg más és akk nincs miről vitázni
mert nincs olyan sztár akit mindenki szeret :Dmindig lesznek olyanok akik a kedvenceidet piszkálják :S te is gondolom mgvéded a kedvencedet énis ezt teszem
az de nem azért irtam hogy veszekedések legyenek belőle :S elfogadom hogy ez a véleményed akk lécci te is fogadd el hogy nekem meg más és akk nincs miről vitázni
2011. február 20. 21:40
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:31)
kateblock
Nyilvános fórum, joga van válaszolni bárki hozzászólására.
Egyébként meg, ne hidd, hogy nagyon átlátsz ezeken a dolgokon, hidd el, ha nem akarják, hogy a közemberek tudják, hogy Dzsásztinka mikor playback-el, akkor nem fogjuk tudni. Speciális effektek, stb.
2011. február 20. 21:41
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:38)
kateblock
mert nincs olyan sztár akit mindenki szeret :Dmindig lesznek olyanok akik a kedvenceidet piszkálják :S te is gondolom mgvéded a kedvencedet énis ezt teszem 
Dehát nemis írt semmi rosszat, csak kiállt a véleménye mellett, ahogy teis teszed most. Nem írt semmi sértőt.
kateblock
2011. február 20. 21:42
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:38)
kateblock
Ha a kedvencem hülye, nem védem meg. Ha a kedvencem playbackel, nem védem meg. Ha a kedvencem piál, drogozik, nem tanult meg helyesen írni, nem védem meg. De ha neked így esik jól, akkor védjed csak a kedvencedet
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.