Starity

Justin Bieber nem tanult meg helyesen írni

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. február 20. 20:55 #81
the__domo
the__domo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 920
Csatolások: 1
Azonosító: 134922
Szerintem nincs ebben semmi baj, kivéve akkor, ha pl. egy rajongónak rosszul írja rá a nevét, vagy ilyesmi rohog.gif xD
2011. február 20. 20:56 #82
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Mi hallgassuk a zenéjét amikor Ő nem tud helyesen írni?
3 felhasználónak tetszik: cukimálna, Riri,Avrilfan, Em31
2011. február 20. 20:59 #83
- törölt felhasználó -    
Annyira fura, amikor tanárok nyilatkoznak a hírességekről. :/
Egyébként rendben, persze, senki sem tökéletes, de egy alapvető helyesírással illik rendelkeznie, ha már nem tudom hány millióan olvassák a tweet-jeit... smileeee.gif
Bár ő Justin Bieber, szóval kit érdekel?!
1 felhasználónak tetszik: Em31
2011. február 20. 21:00 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (the__domo @ 2011.02.20. 20:55)
Szerintem nincs ebben semmi baj, kivéve akkor, ha pl. egy rajongónak rosszul írja rá a nevét, vagy ilyesmi rohog.gif xD

Nagy sztárok általában nem írnak alá. Szerintem neki is grafikusa van aki aláírja helyette. biggrin.gif
2011. február 20. 21:02 #85
- törölt felhasználó -    
én inkább azt ordítanám: Hé, Justin, ezt nem ilyen fülsüketítően kell énekelni _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Emily O., Riri,Avrilfan
2011. február 20. 21:05 #86
- törölt felhasználó -    
Em31
Nem azért mondom hogy veszekedés legyen belőle de én mindenap nézek élő fellépéseket Justinról és kb. ugyanilyen a hangja hiába javitják fel géppel muszáj élőben énekelnie sleep.gif""" ugyhogy fölösleges lene ohmy.gif jah és tothbianka
fules981
sipy97
igazatok van biggrin.gif ha tudnátok hány ember nemtud teljesen helyesen irni xDd csak velük nem foglalkoznak mert nem hiresek ohmy.gif ez a rossz a sztároknak minden kis ügyből pl. ez, nagy ügyet csinálnak . lassan abból fognak hirt csinálni hogy Justin bieber nemszart pontos időben késett egy percet xDD Vagy Selena Gomeznek kikapcsolodott a melltartópántja xDD
2011. február 20. 21:06 #87
- törölt felhasználó -    
Ezt már olvastam mindenhol. Csak azt tudom tanácsolni neki hogy írjon helyesen! smileeee.gif
2011. február 20. 21:08 #88
Vivien Russo
Vivien Russo
visszatérő vendég
Hozzászólás: 322
Csatolások: 114
Azonosító: 132514
Wiwix -> én is ezt tanácsolnám neki biggrin.gif
2011. február 20. 21:10 #89
- törölt felhasználó -    
wiwix mindig ez van vagy husz oldalon látok egy hirt mire megjelenik ezen az oldalon xDDD és am nagyon jóó tanács xDDD és amugy kitudja bebizonyitani hogy ilyet téyleg mondott az egykori tanárnője ?? lehet csak akmuu .. ezt birom a cikkekben hogy pl. egy közelibaarát vagy egy bennfetes vagy egy nevét elhalgatató ember nyilatkoz vmit xDD senki netudja bizonyitani hogy ilyet tényleg mondtak xDDD
2011. február 20. 21:11 #90
Danta
Danta
visszatérő vendég

StátuszNekem nem kell szőke herceg fehér lovon,csak One Direction piros buszon.;)
Hozzászólás: 461
Csatolások: 8
Azonosító: 126346
XD erre egy szót "üzenek" a tanárnak: SZLENG!! biggrin.gif
2011. február 20. 21:16 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:05)
Em31 
Nem azért mondom hogy veszekedés legyen belőle de én mindenap nézek élő fellépéseket Justinról és kb. ugyanilyen a hangja hiába javitják fel géppel muszáj élőben énekelnie sleep.gif""" ugyhogy fölösleges lene ohmy.gif jah és tothbianka 
    fules981 
    sipy97 
igazatok van biggrin.gif ha tudnátok hány ember nemtud teljesen helyesen irni xDd csak velük nem foglalkoznak mert nem hiresek ohmy.gif ez a rossz a sztároknak minden kis ügyből pl. ez, nagy ügyet csinálnak . lassan abból fognak hirt csinálni hogy Justin bieber nemszart pontos időben késett egy percet xDD Vagy Selena Gomeznek kikapcsolodott a melltartópántja xDD

Csak egy szó : playback meghajolo.gif
2011. február 20. 21:22 #92
- törölt felhasználó -    
csak egy szó : FÜL mert sztem minden embernek van és aki tényleg jól hall azért azt lehet hallani ha élőben énekel éés képzeld szinte mindenfellépését megnéztem és kb. 2 max ha playbackelt ohmy.gifés sztem élőben sem szar a hangja biggrin.gif nekem tetszik és tulságosan nem izgat egyesek véleménye :Djah és minden sztárnak hallani ha élőben énekel csak oda kell figyelni és sok mindenkinek élőben jobb a hangja :Dsztem Justinnak mindakét féle képpen jóó biggrin.gif ol Deminek is hallani ha élőben megy és élőben nekem jobban tetszik a hangaj tongue.gif
2011. február 20. 21:22 #93
- törölt felhasználó -    
Em31-nek irtam
2011. február 20. 21:25 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:22)
csak egy szó : FÜL mert sztem minden embernek van és aki tényleg jól hall azért azt lehet hallani ha élőben énekel éés képzeld szinte mindenfellépését megnéztem és kb. 2 max ha playbackelt ohmy.gifés sztem élőben sem szar a hangja biggrin.gif nekem tetszik és tulságosan nem izgat egyesek véleménye :Djah és minden sztárnak hallani ha élőben énekel csak oda kell figyelni és sok mindenkinek élőben jobb a hangja :Dsztem Justinnak mindakét féle képpen jóó biggrin.gif ol Deminek is hallani ha élőben megy és élőben nekem jobban tetszik a hangaj tongue.gif

Ott voltál élőben?
Egy, az X-Factornál dolgozó világítás és hangért felelős emberke szerint Justin az X-Factorban is playbackelt mellow.gif
2011. február 20. 21:31 #95
- törölt felhasználó -    
kateblock
és ?? te meg mit szólsz belee ?? és am nem érdekel mondtam már hogy ki mit mond Justinról én akkor is szeretem biggrin.gifés nem nem voltam ott élőben de hallani lehet ha playbackel :S és ha az x-factorban playbackelt nem azt jelenti hogy mindenhol playbackel mondom hogy van 2-3 ahol playbackel ohmy.gif az egyik lehet az x-factor :Dde rengeteg olyan van ahol tisztán hallani hogy nem playbackel és ott is sztem jó a hangja biggrin.gif ugyhogy lécci hagyjuk abba ezt a vitát jó ?? biggrin.gif mert tényleg nem azért irtam hogy veszekedés legyen belőle biggrin.gif
2011. február 20. 21:34 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:31)
kateblock 
és ?? te meg mit szólsz belee ?? és am nem érdekel mondtam már hogy ki mit mond Justinról én akkor is szeretem biggrin.gifés nem nem voltam ott élőben de hallani lehet ha playbackel :S és ha az x-factorban playbackelt nem azt jelenti hogy mindenhol playbackel mondom hogy van 2-3 ahol playbackel ohmy.gif az egyik lehet az x-factor :Dde rengeteg olyan van ahol tisztán hallani hogy nem playbackel  és ott is sztem jó a hangja biggrin.gif ugyhogy lécci hagyjuk abba ezt a vitát jó ?? biggrin.gif mert tényleg nem azért irtam hogy veszekedés legyen belőle biggrin.gif

Bocs, azt hittem ide lehet véleményt írni és hogy ez egy fórum. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. február 20. 21:38 #97
- törölt felhasználó -    
kateblock

az de nem azért irtam hogy veszekedések legyenek belőle :S elfogadom hogy ez a véleményed akk lécci te is fogadd el hogy nekem meg más és akk nincs miről vitázni biggrin.gif mert nincs olyan sztár akit mindenki szeret :Dmindig lesznek olyanok akik a kedvenceidet piszkálják :S te is gondolom mgvéded a kedvencedet énis ezt teszem biggrin.gif
2011. február 20. 21:40 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:31)
kateblock 
és ?? te meg mit szólsz belee ?? és am nem érdekel mondtam már hogy ki mit mond Justinról én akkor is szeretem biggrin.gifés nem nem voltam ott élőben de hallani lehet ha playbackel :S és ha az x-factorban playbackelt nem azt jelenti hogy mindenhol playbackel mondom hogy van 2-3 ahol playbackel ohmy.gif az egyik lehet az x-factor :Dde rengeteg olyan van ahol tisztán hallani hogy nem playbackel  és ott is sztem jó a hangja biggrin.gif ugyhogy lécci hagyjuk abba ezt a vitát jó ?? biggrin.gif mert tényleg nem azért irtam hogy veszekedés legyen belőle biggrin.gif

Nyilvános fórum, joga van válaszolni bárki hozzászólására. meghajolo.gif
Egyébként meg, ne hidd, hogy nagyon átlátsz ezeken a dolgokon, hidd el, ha nem akarják, hogy a közemberek tudják, hogy Dzsásztinka mikor playback-el, akkor nem fogjuk tudni. Speciális effektek, stb.
2011. február 20. 21:41 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:38)
kateblock 

az de nem azért irtam hogy veszekedések legyenek belőle :S elfogadom hogy ez a véleményed akk lécci te is fogadd el hogy nekem meg más és akk nincs miről vitázni biggrin.gif mert nincs olyan sztár akit mindenki szeret :Dmindig lesznek olyanok akik a kedvenceidet piszkálják :S te is gondolom mgvéded a kedvencedet énis ezt teszem biggrin.gif

Dehát nemis írt semmi rosszat, csak kiállt a véleménye mellett, ahogy teis teszed most. Nem írt semmi sértőt.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 20. 21:42 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (pillangócska @ 2011.02.20. 21:38)
kateblock 

Ha a kedvencem hülye, nem védem meg. Ha a kedvencem playbackel, nem védem meg. Ha a kedvencem piál, drogozik, nem tanult meg helyesen írni, nem védem meg. De ha neked így esik jól, akkor védjed csak a kedvencedet rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Em31, Grace Benning
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!