Paul Wesley megharapta egyik rajongóját
2011. február 20. 15:05
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Hát ez történik amikor egy színészt a szerepével azonosítanak. Előfordul az ilyen, bár nem utasítanám vissza a harapását
Köszi a cikket
Köszi a cikket
1 felhasználónak tetszik:
zsofeeh
2011. február 20. 15:30
Idézet (Cynthia @ 2011.02.20. 14:14)
Ha megjelent a cikk, akkor igen. És szerintem fölösleges ilyenekbe belekötni.
Ez ellett felhívnám a többi figyelmét, hogy a smiley, a lol, és az xd nem hozzászólás, magyarul törölve lesznek!
Köszöntem a figyelmet.
Ez ellett felhívnám a többi figyelmét, hogy a smiley, a lol, és az xd nem hozzászólás, magyarul törölve lesznek!
Köszöntem a figyelmet.
Örülök, hogy a mai világban ez hírérték. Látszik, hogy mennyi ideje van az embereknek, ha már azt is számon tartják, melyik vámpírt játszó színész kit mikor hol és miért "harapott" meg. Szerencsétlen user meg feljön, jó ha hetente kétszer-háromszor, és ilyen hírekkel fogadják. Esküszöm, lilám sincs, mi lett ebből az oldalból. Vagy inkább a társadalomból. És szerény véleményem az, hogy abba és ott kötök bele, ahol és amibe csak akarok. Demokrácia van, tudomásom szerint. Persze, értettem, hogy ez neked is csak a véleményed volt, az nem világos, egyáltalán miért fűztél ahhoz megjegyzést, én mit csinálhatok, és mit nem.
És mellesleg, nyelvtanilag helytelen az "Ez (m)ellett". "E mellett"/"Emellett" vagy "Mindezek mellett" talán. Istenem, szokjatok ár le az "ez miatt"-hoz hasonló szövegekről. Már nem is lehet igényesen fórumozni, úgyis csak gép? Én is folyton elütök, de legalább átnézem mielőtt elküldöm...
2011. február 20. 15:35
Idézet (Sugarcake @ 2011.02.20. 15:30)
Örülök, hogy a mai világban ez hírérték. Látszik, hogy mennyi ideje van az embereknek, ha már azt is számon tartják, melyik vámpírt játszó színész kit mikor hol és miért "harapott" meg. Szerencsétlen user meg feljön, jó ha hetente kétszer-háromszor, és ilyen hírekkel fogadják. Esküszöm, lilám sincs, mi lett ebből az oldalból. Vagy inkább a társadalomból. És szerény véleményem az, hogy abba és ott kötök bele, ahol és amibe csak akarok. Demokrácia van, tudomásom szerint. Persze, értettem, hogy ez neked is csak a véleményed volt, az nem világos, egyáltalán miért fűztél ahhoz megjegyzést, én mit csinálhatok, és mit nem.
Hidd el, én is elég sok dolgot kritizálhatnék, ami nem tetszik, mégsem teszem. Hogy az oldalból mi lett? Hát ez
Véleményt szabad nyilvánítani, nem azzal van a baj
2011. február 20. 15:39
Idézet (Cynthia @ 2011.02.20. 15:35)
Hidd el, én is elég sok dolgot kritizálhatnék, ami nem tetszik, mégsem teszem. Hogy az oldalból mi lett? Hát ez
Hát kritizálj. Arra van a vélemény, hogy elmondjuk, akár negatív, akár pozitív. Rossz esetben meg akár érdekli a fogadó felet, akár nem. (;
2011. február 20. 16:31
|
|
KiKi.sceneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 145545 offline
|
xddd
azért ezt megnéztem volna.
azért ezt megnéztem volna.
2011. február 20. 16:54
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
2011. február 20. 17:29
Idézet (nOmiee @ 2011.02.20. 16:50)
Szinte naponta jelennek meg VV-s cikkek, szóval nem értem, miért pont ezt a hírt kezdték el annyira kritizálni. 
Így igaz. Paul legalább letett valamit az asztalra, ennyit megérdemel, hogy egy-két cikk róla is megjelenjen. A VV szereplők meg egy életre elegendő pénzt kapnak azért, hogy lejáratják magukat a tv-ben, dolgozniuk már nem kell, nem mintha bármelyik is képes lenne rá, mégis minden nap új cikkek jelennek meg róluk, hogy hogyan balhéznak, és a legszomorúbb, hogy valakit még érdekel is.
2011. február 20. 17:39
bár láttam volna, de mondjuk én nem azt kértem volna h harapjon meg........
2011. február 20. 18:45
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Én is egyet értek Em31-el és nOmiee-vel, és megharaphatna engem is, csak ne fájjon.xd kicsit elrettentem a harapásoktól mikor a bnőm csak úgy viccből úgy megharapott, h utána véraláfutásos volt a karom egy hétig legalább.xdxd
2011. február 20. 18:49
Lehetne igazi vámpír és akkor megharaphatna engem is.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.