Rendező: Danny Boyle
Szereplők: James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Treat Williams, John Lawrence, Kate Burton, Clémence Poésy, Lizzy Caplan
Műfaj: kaland, dráma, thriller
Bemutató: 2010. szeptember 12. (Toronto, Kanada)
Sztori: Aron boulderezés közben megcsúszik és szerencsétlen esése következtében keze egy sziklavájatba szorul. Az üregben eltöltött öt nap alatt önvizsgálatot tart, összegyűjti lélekjelenlétét és eldönti bármi áron is, de kiszabadítja magát a szikla fogságából. A fájdalmas menekülés alatt visszaemlékezik barátaival, szeretteivel és családjával töltött pillanatokra, és a két hegymászóra, akikkel balesete előtt találkozott, talán ők ketten azok, akik utoljára látták Aront Utah meseszerű sziklái között.
127 Hours / 127 óra (2010)
2011. február 20. 12:01
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
11 felhasználónak tetszik:
bajer,
lolypopp,
Boscorelli,
tya04,
Domcicc,
duracell,
Adrianna,
prézli,
Bessie,
kriszti145,
LeerdammerGirl
2011. február 22. 14:51
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Egyszerűen lehengerlő film. A mostani Oscar idény legjobb filmje. Danny Boyle profi, a zene A.R. Rahman jóvoltából elbűvölő, James Franco pedig egy döbbenetes alakítással viszi a filmet. Imádtam.
10/10
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2011. február 28. 19:02
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Én is megnéztem. Nagyon hosszan tudnám kifejteni, hogy mi a véleményem az egészről, de megpróbálom röviden leírni. Az eleje nem igazán jött be, azt hittem, hogy a lányokkal több is történni fog, és hogy az élete hosszabb pillanatokban fog megjelenni, de nem okozott csalódást a film
Habár szerintem a karakter nem igazán lett kibontva, csak egy kis darabja, de mégis felemelő, és tanulságos, és arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire rohanunk az életben, és nincs időnk egymásra.
Az biztos, hogy ez James eddigi legjobb teljesítménye, de akár mennyire is szeretem, ezért az alakításért nem adtam volna neki Oscart. Ha azt vesszük, igazából a karakter megformálása nem eset nehezére, mert a való életben is egy őrült fazon
De én így szeretem
Az biztos, hogy ez James eddigi legjobb teljesítménye, de akár mennyire is szeretem, ezért az alakításért nem adtam volna neki Oscart. Ha azt vesszük, igazából a karakter megformálása nem eset nehezére, mert a való életben is egy őrült fazon
2012. május 05. 20:57
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Néhány már szerepelt, de ezek nagyobb méretűek, gondoltam, hátha valaki gyűjti.
+ számos új is van köztük, és BTS is
+ számos új is van köztük, és BTS is
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2025. október 18. 22:21
|
|
standoffan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 721 Csatolások: 49411 Azonosító: 208991 offline
|
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.