VV4: Harcba küldték Gombit
2011. február 20. 17:57
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Nagyon remélem, hogy Alekot viszi ki, és jól kifog kapni ellene. Gombóckának már otthon a helye, állandóan csak nyávog, hogy így Picúr, meg úgy Picúr. Egy férfi ne legyen ennyire gyenge. Szánalom a köbön.
2011. február 20. 18:08
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
na erre kíváncsi leszek!
2011. február 20. 18:16
szegény Gombár úr. Pedig én mást küldtem volna pl: Éva vagy Jerzyke, de ha ő így látja jónak menjen haza, mert már csak szenvedne. Amúgy szerintem az Alekosz vagy esetleg a Szandika nyeri meg
2011. február 20. 18:31
Az esélytelenek nyugalmával indul,bárkit is visz ki.
2011. február 20. 18:38
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Nem elég, hogy már Olivérnek sem jött be... de én nem bánom!
2011. február 20. 19:05
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Na igen! Szerintem:Ha kint akar maradni Alekínyót választja.Ha nem akkor Anikót mert:
Aki rárakta a jelet,őket nem választja.(Laci,Gigi,Béci,Szandika st.)
Akkor marad Alekosz!És őt úgy sem fogják kiszavazni!
Ja és tudom, hogy Anikó is rárakta a jelet de nem szívlelik egymást!
NA ENNYI! ez az én véleményem!
=D
Aki rárakta a jelet,őket nem választja.(Laci,Gigi,Béci,Szandika st.)
Akkor marad Alekosz!És őt úgy sem fogják kiszavazni!
Ja és tudom, hogy Anikó is rárakta a jelet de nem szívlelik egymást!
NA ENNYI! ez az én véleményem!
2011. február 20. 19:40
Jaj a Picúr xD
Kiváncsi vagyok kit fog kihívni a párbajra remélem olyan valakit aki nekem nem szimpi.
Kiváncsi vagyok kit fog kihívni a párbajra remélem olyan valakit aki nekem nem szimpi.
2011. február 20. 19:58
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
remélem nem jön vissza
2011. február 20. 21:38
bár eddig nem nagyon bírtam őt, de remélem, h ő jön vissza..nem pedig Alek. -.-
2011. február 21. 09:36
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Idézet (BunnyGirl @ 2011.02.20. 17:57)
Nagyon remélem, hogy Alekot viszi ki, és jól kifog kapni ellene. Gombóckának már otthon a helye, állandóan csak nyávog, hogy így Picúr, meg úgy Picúr. Egy férfi ne legyen ennyire gyenge. Szánalom a köbön. 
Ezzel nem értek veled egyet mert Olivér is mennyit sírt meg had ne soroljam h még kik..és miért szánalom ha vkinek hijányoznak a hozzátartózók
2011. február 21. 09:41
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.02.20. 13:44)
Gombinak esélye sincsen ha kihívja alekoszt márpedig azt fogja.kiküldik mint a sz@rt, a villából.ez a legostobább taktika a világon, de lehet hogy a barátai azért szavaztak rá hogy menjen ki ő mert nem azért de jelenleg ő a leggyengébb a villában, ha, nem Laci.nagy h*lyeség volt Béci, Gigi, Jerzy, Laci és Szandika számáról ha szeretik gombit, ha nem akkor egy kiváló taktika. 
Gondolod h nincs esélye csak nehogy puff legyen belőle ugyanez volt Oli és Béci párbajnál is..
2011. február 21. 13:23
nem értem h miért nem veszik komolyabban a dolgot
nem kicsi nyereményért vannak bent, és ha már azért mentek be h megnyerjék akkor minek kel folyton csinálni a cirkuszt, h ők felakarnak töltődni...
annyian bementek volna helyettük, csak nem válogatták be őket, akik közül biztos lett volna olyan mint mondjuk az alek.
őt tisztelem mert ha azért ment be h nyerjen akkor nem akar folyton izélni h na most én akarok menni párbajra, meg ilyenek
ő céltudatos szeret bent lenni nem pedig nyavalyog egyfolytában
nem kicsi nyereményért vannak bent, és ha már azért mentek be h megnyerjék akkor minek kel folyton csinálni a cirkuszt, h ők felakarnak töltődni...
annyian bementek volna helyettük, csak nem válogatták be őket, akik közül biztos lett volna olyan mint mondjuk az alek.
őt tisztelem mert ha azért ment be h nyerjen akkor nem akar folyton izélni h na most én akarok menni párbajra, meg ilyenek
ő céltudatos szeret bent lenni nem pedig nyavalyog egyfolytában
2011. február 21. 17:16
remélem visszajön a párbajról, mert szeretem Gombit, vigye ki Jerzyt és jöjjön vissza
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: