áááh nem
Megdöbbentő! Szitává lőtték Justin Biebert!
2011. február 19. 20:41
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Ez szar! olyan mintha egy kisfiú szembeszállna a rendőrökkel....röhejes azzal a fegyverrel a kezébe.
Ezzel mellé fogtak, bááár....ha csak azt akarták elérni, h lássák meghalni és ezzel a vágyaikat kielégítsék.....
Ezzel mellé fogtak, bááár....ha csak azt akarták elérni, h lássák meghalni és ezzel a vágyaikat kielégítsék.....
2011. február 19. 20:42
|
|
ŐrültVegyészúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 138858 offline
|
Vicces, hogy a 12. másodpercben nincs a kezében fegyver, de a 13-14. már ott van ... xD
Meghalni se tud rendesen
Meghalni se tud rendesen
2011. február 19. 20:50
ezt a kedvenc CSI részem de komolyan.én már 8adszorra nézem meg és fetrengek a röhögéstől de szerintm letöltöm telóra meg minden lehetséges elektronikus kütyüre ami létezik ezen a világon és tud videót játszani.és addig nézem amíg el nem romlik.
azt még hozzátenném hogy olyan művészi lövéseket mint amilyeneket Nick művelt,azt a 7 vagy nem tudom hány golyót a mellkasába lőtte még a CSI életében nem láttam.habár én még egy kézi gránátot ráküldtem volna, meg lehet hogy pisztoly helyett jobb lett volna egy tank de az a lényeg hogy ezt a pillanatot még megéltem. 5 csillagos alakítás gyerekek.
2011. február 19. 20:51
őrültvegyész: igazad van... meghalni sem tud rendesen
2011. február 19. 20:51
Idézet (ŐrültVegyész @ 2011.02.19. 20:42)
Vicces, hogy a 12. másodpercben nincs a kezében fegyver, de a 13-14. már ott van ... xD
Meghalni se tud rendesen
Meghalni se tud rendesen
Ezt mondtam
Kár hogy lelőtték. Így kizárva annak a lehetősége, hogy az 56000-ik CSI vagy NCIS spin off-ban főszereplő legyen és otthagyja a zeneipart.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. február 19. 20:57
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
júj z brutális akármelyik legrosszabb ellenségemnek nem kívánnám
2011. február 19. 21:02
Na ne! már a kedvenc sorozatomban is ott van
muszáj mindenhol ott lennie?
muszáj mindenhol ott lennie?
2011. február 19. 21:04
Ugyan már...Ha valaki szitává lőné, annyit kapna érte, mint egy rendes emberért, pedig szivességet tenne vele...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.