Megdöbbentő! Szitává lőtték Justin Biebert!
2011. augusztus 08. 09:55
|
|
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline
|
Hogy lehet valaki ennyire tehetségtelen??Még meghalni sem tud normálisan....-.-"
2011. augusztus 17. 12:36
ELHISZEM HOGY NEM SZERETITEK JUSTINT, ÉN SEM VAGYOK ODA ÉRTE, DE AZÉRT NEM KÉNE OLYANOKAT KÍVÁNGATNI HOTGY BÁRCSAK IGAZI LETT VOLNA!!
2012. november 26. 19:01
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
OOOhh de sajnáloooom.
egyemmeg.
imádoooom.
2012. november 29. 21:11
|
|
cukorbogyo21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 189504 offline
|
Szegény
De most komolyan gondoljatok abba bele hogy ti is nagy sztárok vagytok és rólatok ilyenek készítenek még csoda hogy nem az elme-gyógyintézetben van.
2012. november 29. 21:13
|
|
cukorbogyo21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 189504 offline
|
faszt azoknak a szájukba akik utálják Justin Biebert és azt kívánják neki hogy haljon meg!
2012. december 02. 19:40
|
|
Saciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 154341 offline
|
gratulálok azoknak akik a halálát kívánják! azért utáljátok mert tehetséges, jó hangja van és jól néz ki? mit ártott ő nektek? szerintem semmit! az meg, hogy a másik halálát kívánjátok az már vicc! mi lenne ha nektek is a halálotok kívánnák? szeretem Justint, és nem hinném, hogy a halálát kéne kívánni! Még viccnek is rossz... akár egy normális embernek, akár egy híresnek kívánod... megnézném, hogy ti mikor éritek el azt az életben amit ő 3 éve (15 évesen)! majd akkor magyarázzatok ha értetek is annyian megőrülnek, mint érte! nem véletlenül van twitteren is több mint 30 millió követője! ő megérdemli! ő megvalósította azt amit ti még álmodni sem mertek! először lépjetek a nyomdokaiba és utána pofázzatok, hogy bárcsak meghalna! de abban biztos vagyok, hogy ha elérnétek azt az életben mint ő, akkor nektek is a halálotok kívánnák egy páran
2013. augusztus 17. 13:33
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
hogy lehettek ilyen idioták hogy valakinek a halálát kivánjátok anyir barmok egyesek hogy az már fáj
2016. június 19. 18:54
nem kéne a halálát kivánni mert ti fogtok meghalni előbb
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: