Szerintem egyáltalán nem érdemesek rá, hogy megelőzzék. Elvis mindenhogy jobb volt, előadóként is és a dalai is jobbak voltak.. mondjuk ez még nem bizonyíték arra, hogy jobbak lennének, de mégiscsak hülyeség szerintem. Nagyon tudok nekik gratulálni.. sokkal inkább az eredeti előadók legyenek a lista élén.. ne azok akik csak lemásolják őket és nem képesek semmi újat mutatni..
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.25. 07:35)
A korábban elkészült és más által sikerre vitt slágerekkel nem nagy kunszt 'befutni' - hisz bevált receptről van szó. Nagy balgaság ezt összehasonlítani emiatt. Elvis a saját dalaival volt toplistás, ez meg 113 különböző előadó slágere amit elénekelnek a filmben.
Ha már mindenáron hasonlítani akarjátok őket akkor én is írok számokat: Glee: 3 millió eladott lemez, Elvis: 600 millió eladott lemez ... ezek azok a számok amik magukért beszélnek.
Ha már mindenáron hasonlítani akarjátok őket akkor én is írok számokat: Glee: 3 millió eladott lemez, Elvis: 600 millió eladott lemez ... ezek azok a számok amik magukért beszélnek.
Nem nagyon szoktunk egyetérteni, de most 100%-ig egyetértek veled!!! Amikor megláttam a címet, rögtön ez jutott eszembe, amit leírtál, hogy nagyon nagy siker lehet, hogy más előadók számait eléneklik..
Idézet (sparksfly @ 2011.03.18. 17:52)
_ToTo_ Azért van 1-2 saját számuk is..
És a lemezeladásokról meg csak annyit, hogy az akkor volt, most meg most van, és már csak nagyon kevesen vesznek CD-ket, mert ott pl. az iTunes, ahol szinte mindig a Glee az 1., és mindig kivétel nélkül a 100 legjobb dalból vagy 30 az övéik.
És a lemezeladásokról meg csak annyit, hogy az akkor volt, most meg most van, és már csak nagyon kevesen vesznek CD-ket, mert ott pl. az iTunes, ahol szinte mindig a Glee az 1., és mindig kivétel nélkül a 100 legjobb dalból vagy 30 az övéik.
Nagyon jó lehet, hogy van 1-2 saját számuk is, de az még nem elég ok arra, hogy megelőzzék ELVIST! Lehet, hogy az emberek letöltik a CD-jüket, de az is azt bizonyítja, hogy nem szeretik őket eléggé.. legalábbis szerintem. Én képes voltam 5000-ért megvenni Miley CD-jét, csak hogy úgymond "támogassam", tehát, ha annyira szeretnék őket megvennék szívesen. Nekem ez a véleményem róla.

0 felhasználónak tetszik: