Starity

A Glee letaszította trónjáról Elvis Presley-t

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 08. 14:22 #81
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Kicsit talán elkésve, de leírnám a véleményem. biggrin.gif
Szerintem egyáltalán nem érdemesek rá, hogy megelőzzék. Elvis mindenhogy jobb volt, előadóként is és a dalai is jobbak voltak.. mondjuk ez még nem bizonyíték arra, hogy jobbak lennének, de mégiscsak hülyeség szerintem. Nagyon tudok nekik gratulálni.. sokkal inkább az eredeti előadók legyenek a lista élén.. ne azok akik csak lemásolják őket és nem képesek semmi újat mutatni..

Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.25. 07:35)
A korábban elkészült és más által sikerre vitt slágerekkel nem nagy kunszt 'befutni' - hisz bevált receptről van szó. Nagy balgaság ezt összehasonlítani emiatt. Elvis a saját dalaival volt toplistás, ez meg 113 különböző előadó slágere amit elénekelnek a filmben.
Ha már mindenáron hasonlítani akarjátok őket akkor én is írok számokat: Glee: 3 millió eladott lemez, Elvis: 600 millió eladott lemez ... ezek azok a számok amik magukért beszélnek.

Nem nagyon szoktunk egyetérteni, de most 100%-ig egyetértek veled!!! Amikor megláttam a címet, rögtön ez jutott eszembe, amit leírtál, hogy nagyon nagy siker lehet, hogy más előadók számait eléneklik.. dry.gif Csak tudod, akkor még zenét hallgattak az emberek..

Idézet (sparksfly @ 2011.03.18. 17:52)
_ToTo_ Azért van 1-2 saját számuk is.. wink.gif
És a lemezeladásokról meg csak annyit, hogy az akkor volt, most meg most van, és már csak nagyon kevesen vesznek CD-ket, mert ott pl. az iTunes, ahol szinte mindig a Glee az 1., és mindig kivétel nélkül a 100 legjobb dalból vagy 30 az övéik. rolleyes.gif

Nagyon jó lehet, hogy van 1-2 saját számuk is, de az még nem elég ok arra, hogy megelőzzék ELVIST! Lehet, hogy az emberek letöltik a CD-jüket, de az is azt bizonyítja, hogy nem szeretik őket eléggé.. legalábbis szerintem. Én képes voltam 5000-ért megvenni Miley CD-jét, csak hogy úgymond "támogassam", tehát, ha annyira szeretnék őket megvennék szívesen. Nekem ez a véleményem róla. laugh.gif
2012. július 15. 19:08 #82
- törölt felhasználó -    
Miért taszította volna le a trónjáról??? Elvis sikeres dalokat írt,nem ugy mint a Glee-ben hogy naponta adták ki a dalokat,és semmi értelmük,semmit sem értek el azok a dalok,Elvis dalai sikeresek!
2012. december 19. 16:08 #83
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Bűn a Glee-t és Elvis-t egy lapon említeni. Jó, szeretem a Glee-t, de ilyen baromságokat ne állítsanak, hogy letaszították a trónról, mert ők sohasem fognak annyi mindent letenni az asztalra, mint Presley. Presley már több évtizede ismert és el nem feledett személy és a Glee-t (van egy olyan érzésem), hogy pár év múlva simán elfelejtik.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!